Ajutor, soarece in masina !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Se pare ca chitz-chitz ar fi sarit aseara din masina. I-a deschis o usa si din cealalta parte l-a speriat cu o lanterna, ridicandu-i bancheta sub care se aciuiase.

Sper ca am scapat de el. Peste noapte "bunatatile" au ramas neatinse.
Asa ca in cateva zile o sa stim cu siguranta.

Multumesc frumos pt sfaturi si idei.

P.S. am mai aflat ca exista un clei special, de care "aia micii" se lipesc... brrr. Bine ca n-a trebuit sa-l folosim... dar sa nu zic inca hop.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxym0 spune:

Salut,
Am auzit de la cineva ca e bine sa/i pui niste naftalina la motor cand o lasi parkate mai mult timp si ei nu se mai aporpie din kauza la miros sper sa fie adevarat pa all!!!!
Catalin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

noi am plimbat un soricel de camp mic asta vara de la Carrefour Constanta pana la Selgros Galati, in Constanta ne-a atras atentia cineva ca ne-a intrat un soricel sub capota, tot drumul am stat cu grija, ba chiar am oprit in camp poate vrea "acasa", da nimic, apoi am oprit la Selgros sa cautam un robot pentru copil si surpriza, a iesit soricelul si s-a dus in magazin, ori era foarte speriat, ori era soricel se supermarchet si nu de camp cum am zis noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Soarece in cutia calculatorului nu ati avut niciodata, asa-i?

SA vezi cum e noaptea sa fugi cu ditamai cutia prin casa si pe casa scarii sa o scuturi sa iasa soarecele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Dar in aragaz, printre table si tevi, mort prin supraincalzire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dar in copiator, pe role si cuptor? sotul meu a fost chemat sa repare un copiator care nu mai scotea copii ca lumea. Cand a desfacut, era un soricel carbonizat, presat pe role. Mai aveti povesti din astea cripy? facem un top?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput