Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Iar mi-e bolnav copilul,a facut o viroza de toata frumusetea cu tuse,durere de git,febra. Eu ma lupt de vineri cu o durere de masea si n-am chef de nimic.
Iepumic,La Multi Ani si multa sanatate fratelui tau.
Pupici la inginerele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Gabi imi pare tare rau,tare e aiurea cu raceala asta,si ai mei sunt un pic atinsi(ca am fost eu racita rau) nu stiu ce sa le mai dau,m-am saturat si de oscilococinum,cred ca din cauza asta nici nu avanseaza boala .Multa sanatate la micut!!

Otilia scuze,acum mi-am amintit ca de fapt te mai vazusem in poze,dar eu am uitat

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata!

Am pus 2 poze de aseara in albumul nou.
Va pup si va doresc o saptamana buna.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Anca hai ca arati super,nu se vede chiar bine culoarea dar e ok,parerea mea

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Buna dimineata!

Am pus 2 poze de aseara in albumul nou.
Va pup si va doresc o saptamana buna.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

'neata....
Anca, sincer, mie imi place cum iti sta si poate nu esti tu " invatata" cu noul look si de aceea e bine sa asculti si opinii obiective...si chiar te prinde bine.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by gabri_andrei

Iar mi-e bolnav copilul,a facut o viroza de toata frumusetea cu tuse,durere de git,febra. Eu ma lupt de vineri cu o durere de masea si n-am chef de nimic.
Iepumic,La Multi Ani si multa sanatate fratelui tau.
Pupici la inginerele mele dragi.

gabi

Multa sanatate lui Andrei si tie, Gabi sa iti treaca durerea de masea( ca stim cat e de grea si urata).

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gabi, multa sanatate si sa va revenitzi repede.
Anca, am vazut pozele si meritzi . Iti sta tare bine si ma bucur ca esti zambareatza si iti licaresc ochisorii de bucurie. Parca pui ceva la cale .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Anca mie imi place foarte mult noul tau look, pe bune.
Am inceput sa-i dau Mucosin lui Andrei,ca tot ii fac astia reclama,acum asteptam rezultatele.
Sanatate fetelor si sa aveti o saptamina super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara fetelor dragi!!!
Va multumesc pentru urari si complimente, pai....mi-am mai facut cateva suvite saten inchis sambata seara, ca n-am rezistat... Acum si mie imi place mai mult si se pare ca tuturor le place, ca mi-au spus.

Daca observati la semnatura mea este un link cu numele IONUT STEGARU....va rog sa cititi.....si sa ma ajutati si voi daca puteti. Este urgent. Este vecinul nasei mele (pe nasa mea o stiti de pe forum= diciu. Are 32 de ani (aproape cat fratele meu) si o poveste foarte trista. Poate impreuna putem schimba ceva.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, da-ne mai multe detalii, care este suma totala de care are nevoie (120 000 de euro este doar operatzia?), daca s-a strans ceva. Eu am nevoie si de codul Swift pentru a face un transfer de aici. Sper ca medical sunt sperantze de reusita si ma gandesc cu cat mai repede cu atat mai bine.

Poate ca ar fi bine daca ai reusi sa creezi un subiect la umanitare. Sa nu iti fie jena, o faci pentru o cauza nobila.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput