Ingineri fosti, viitori....(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, va raspund "in grup" ca nu vreau sa ma lungesc.
In primul rand ma bucur ca ati mai aparut pe aici.
In al doilea, Andreea Raicu nu apare curand pe forum Poze nu pun ca nu am inca si nici nu e spectaculoasa schimbarea...e minora.
In al treilea rand SANATATE MULTA bolnaviorilor si mamicilor lor!!!!!
Si in ultimul rand: inimioara are legatura cu actiunile umanitare de pe forum.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pagina 4, mai fetelor? Rushinica, rushinica.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata dragelor!

poftiti la cafelutza!!!!!

am trecut si eu la cafea, decofeinizata ce-i drept dar merge si asa, si ce bine e sa simti gustul de cafea. deci, poftiti!!!

la noi nimic nou pe frontul de "vest", papam cit de cit, de luat in greutate am luat doar 500g in prima luna, dr. a zis ca nu-i rau, drept urmare vom papa doar tzitzi in continuare, vedem ce se mai intimpla in urmtoarea luna.
in rest, pe la sfirsitul lunii sper sa va dau de baut, macar asa virtual ca prin timisoara nu va avintati nici care. proaspatul meu inginer s-a inscris la doctorat si masterat si la sfirsitul lunii (sapt. viitoare) are colocviul de admitere, sper sa fie bine. asa ca, otilia, si noi cu stress de examene.

gabi, cum se simte puiutul? sper ca si-a revenit, ca e asa de rau cind ii vezi bolnaviori si nici nu mai stii ce sa faci sa-i ajuti. si noi am avut trei otite dar de cind am scos polipii n-am mai avut treaba cu urechile. ramine de vazut cum va fi iarna urmatoare. multa sanatate la puiut!

kuki pe unde umbli? nu ne mai iubesti? uite:

anca, si io care vroiam s-o vad pe andreea raicu

ioana, voi cum va simtiti?ce face gogoselul?

alina, o sa mai consult un dr, dar stii cum e si cu astia, doi dr. 5 pareri ca nu mai stii dupa care sa te iei

mona, linusa, dana, aime, michaela, georgiana va pupik!!!

si pe toate , ma duc la treaba un pic, mai trec pe aici!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Doamne fetelor, chimista de mine...nu mai are timp de nik...doar la topicul de mamici ce mai intru...acu am venit sa va pe toate si sa va spun s-o rugati pe Oti sa va arate ultimile pozite cu fotomodelasul ei .
Am si eu niste pozite cu puiul, sper sa vi le si arat azi.
Katik, cat mai multe gramute luate, Vlad in prima luna a luat 650 g, apoi a recuperat si a luat 1.100 kg pe luna, timp de vreo 3 luni, el a fost nascut cu 2.800 kg, asa ca avea de recuperat voiniceste. Noi am papat numai tzatzi si a fost bine.
Anca, daaaaa, pune poze sa te vedem.
In rest, cum spuneam, am inceput numaratpare inversa...AMR o luna si putin pana la servici

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Noi suntem mai bine, gogosel a facut vaccinul, a reactionat bine. Un pic mic de plans, apoi gangureala, cred ca o certa pe docotra. A facut si nitica temperatura ieri. Oricum a fost f marait toata ziua de ieri.
Sunt disperata ca de 3 noapti nu mai imi doarme. Sta cu ochii pe pereti si maraie. Trebuie sa il plimb sau sa il legan pe picioare ca altfel plange, si nu imi permit sa trezesc casa ca mama si cristi muncesc. Sper sa nu ajung un mare zombi ca cearcane am pentru 10 persoane.
Kati eu zic sa ii dai completare , eu i-am dat de la inceput. Acum am destul lapte mananca si o ora de la san apoi mai vrea si completare 40-75ml depinde de ora. Seara dupa tata baga si 150ml lapte formula. Incearca-l. Ii dai si san sa ii trimiti anticorpi.
Noi avem la 2 luni 6,5 kile, 61 cm cica arata ca un copil de 3 luni jumate.
Acum lui gogosel i se zice Osama teroristul .
Uffff s-a trezit Osama!
Va pup fetelor!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

iepumic..hai trece-ma si pe mine p-aici

UTCB BUCURESTI-FAC INSTALATII-PROMOTIA 1995 (babie)

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut !

Katik mult succes sotului,ce facultate a terminat?

Ioana iti recomand varianta 'leganat pe picioare',noi o folosim cu succes de cand s-a nascut,in momentul de fata adoarme leganata numai la amiaza....ca seara adoarme langa mine.

Alina ai renuntat la serviciu sau mai lucrezi?

Aime cu cine o sa lasi baiatul ???

Anda bun venit

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Salut !

Ioana iti recomand varianta 'leganat pe picioare',noi o folosim cu succes de cand s-a nascut,in momentul de fata adoarme leganata numai la amiaza....ca seara adoarme langa mine.

Anda bun venit

Mergi la inceput

Salut !

Anda bun venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Lunna, Vlad va ramane cu o tanti, ce sa fac...cred ca o sa "mor" 8 ore la servici, o sa va povestesc eu cum va fi...

aici imi puteti vedea puiul cel smecher si "carestietot"

aime si Vladimir

Mergi la inceput