Cum am fost noi alintati?
Cred ca ar fi amuzant sa ne aducem aminte cum am fost noi alintati de catre parinti nostri cand eram mici/ sau mari!
Raspunsuri
tomecica spune:
pe mine ma alintau cu furtunul de la masina de spalat
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
fetitie spune:
pe mine cu cureaua, coji de nuca si altele de-ti sta mintea-n loc.si am fost un model de copil comparativ cu elevii mei.stateam in casa, citeam, eram cuminte.
nu prea imi amintesc sa fi fost alintata.dragalita la propriu. desi atmosfera in casa nu era chiar jalnica.
ma dragaleste sotul si-mi spune "ionutz" sau "pui".si-mi face "mai-mai" pe spate in fiecare seara(la cerere, ce-i drept!)
asi spune:
Faceam boacana dupa boacana ca saracii nu mai apucau sa ma alinte.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
silvia_d spune:
eu nu stiam sa zic fetitza,si-mi iesea "cudida"...asha ca acum,kiar daca am 31 de ani-heheeee-tata imi zice tot cudida,iar Radu,fratele,imi zice manitza,ca-mi placeau ratzushtele,si ziceam "mani,mani",cum le kema mamaitza sa manance...heee,ce vremuri frumoase!!!
iar pe Stefanel,noi il alintam teroristu'...prietenii stiu de ce!
ana_maria222 spune:
"Gagaitza" ca asa ziceam la lingurita
"Ciombica" ca asa ziceam la ciorbica
asta cand eram mica mica....dupa "Anutza", "Mariutza", "Anicutza"....acum...Anutza...dar mai rar!!!
Pozeeee
Mancarica
madalina78 spune:
mie imi spunea mama GALUSZCA sau GAGA! am intrebat-o azi de ce si cica: " spre binele tau , mama!"
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
zfcristina spune:
Am fost si inca sunt alintata de mama "bibi,bibica" si de tata "titi,titonezu"
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
ina78 spune:
Nume de alint: "pui", "puiu" (chiar si acum imi mai spune bunica asa), "mielu" (si ma amenintau ca de Paste ma pun la tava... daca mai fac prostii), "iubire" (matusa, care-mi spune si acum asa).
Iar ca alint... mai folosesau sistemul recompensei, ce bine ma simteam cind duceam ceva la bun sfirsit sau aveam vre-o realizare iar ei ma alintau, pupacindu-ma, dindu-mi dulciuri sau ce-mi mai doream eu...
Ca "alint" dupa ce faceam prostii foloseau o metoda pe care eu o consideram crunta pe atunci: nu-mi vorbeau, indiferent daca voiam sa dau sau sa cer ceva, sau sa le arat ceva si dura ceva, pina unul din ei exploda in ras.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."