Unde sunt gradinaresele?

Unde sunt gradinaresele? | Autor: Mirunda

Link direct la acest mesaj

Servus fetelor (si la baieti, daca or citi pe aici)...

am tot cautat, dar nu am gasit nici un subiect legat de gradina, flori, copaci, etc ...oare nu am deschis eu bine ochii? Parca era ceva, un subect deschis de Otilia, dar eu nu il mai gasesc...
Eu sunt la faza de "debutant" in ale gradinariei, anul viitor ne mutam la casa noastra, asa ca acum sunt la capitolul "teorie", la anul sper sa trec la practica...pana atunci, am un trandafir intr-un ghiveci, pe care la anul vreau sa il plantez ingradina noastra, si vroiam sa va intreb, cand se taie trandafirul, si cat? Am citit in unele carti ca toamna, in altele primavara...voi cum faceti? Si vroiam sa va mai intreb, in spatele terenului este o "perdea", de fapt o tufa zdravana de mure salbatice, care se intinde pe toata limita din spatele a casei, ce da spre o padurice ...nu stiu ce sa fac, cred ca pentru a construi gard va trebui sa "rad" tot murarisul...voi ce parere aveti? Ati incercat sa "imblanziti" un muraris salbatic, am vreo sansa? ma gandesc ca va fi greu sa il tai si sa il ingrijesc, ca sa arate cat de cat, avand in vedere ca e o suprafata lata de cam 1,5m si lunga de vreo 20m...

Va multumesc de sfaturi, si daca am gresit subiectul, scuze de pe acum!

cu drag,
mirunda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

la noua sectiune pentru casa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70517

Oana_B

Mergi la inceput