In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata cu vesti bune! Am primit rezultatele de la laborator: faza critica a trecut. Voi mai tusi ca. 3 sapt. si pe urma sper sa fie bine. Va multumesc tutror īnca o data pt. sustinere
Cri, cu pizza ai tu dreptate, dar ce sa fac - e si el om si īnca unul cu sute de CD-uri, ce trebuiesc sortate urgent
Dana_p, eu cred ca verisoara ta s-a īndragostit si a fugit cu iubitul. Dar poate mai reusiti s-o convingeti sa-si termine scoala, ar fi pacat....
Cici, medicul de familie nu mi-a dat nimic, decīt asigurari repetate ca trece tusea de la sine, pīna am aparut cu 39°C febra si-o falca-n cer si una-n pamīnt la cabinet, cerīnd insistent sa-mi prescrie antibiotic. Norocul meu a fost c-a nimerit unul care si-a facut imediat efectul, asa ca-s mai bine, slava Domnului!
Crini, alaptez, sigur, ca altfel as īnnebuni de grija, sa nu se īmbolnaveasca si Piersicuta. Dar e obositor tare, fac de fiecare data crize de tuse īn timp ce-o tin la sān.

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Enn, bine ca incepi sa-ti revi. Si pe mine ma enerveaza astia cu exagerarile in a nu da antibiotice.
Ziua Crucii e sarbatoare mare, se tine si post. Din pacate nu-i mai stiu semnificatia. O fi cand a fost gasita Crucea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Cicina, iti trebuie abonament, uite aici: http://www.digitv.ro/
Verii mei din Belgia au abo si e ok, se vede “lacrima“.
Pe aici e vara, s-a-ntors vremea cu fundul in sus...dupa un august plin de ploi si frig.
Va pup,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Bucura-te de timpul frumos, Carmi, ca precis nu mai dureaza mult.
La mine ploua!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Pupam si noi italiencele!
Cu asa vreme superba nu mai reusim sa stam in casa!
Chiar ca nu mai speram la asa ceva dupa un august oribil...

Revenim cu mai multe detalii...cand o incepe ploaia!
Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Carmi, pai vad ca e valabil numai teritoriul Ro. Oricum aseara cred c-am facut-o de oaie, ca nu mai merge motorul la parabola tot sucind-o incoace si-n colo.
Iri, vrem amanunte de unde ne putem inscrie in "albo" de traducatori.
Enn, acu vad, alaptezi? Pai poate de aia dr. nu ti-a dat antibiotice. Dar cat are puiutul?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Cicina digi tv functioneaza si in italia.
Iri si eu sunt interesata de faza cu traducerile la tribunal.

Eu am decis sa merg in oras sa imi cumpar o perehe de cercei.
Nu am mai purtat cercei din clasa 1.

Mergi la inceput

Aoleu, Dana, vezi sa nu se fi astupat gaurile!
Aseara m-am uitat la emisiunea SOS Tata, v-am mai spus de ea saptamana trecuta, ca se vorbea la servici si eu nu stiam ce si cum. Ei si aseara m-am postat in fata tv si m-am uitat pana s-a terminat. Mi s-a parut foarte interesanta, aproape se facea psihologie infantila, n-are nimic din kitchurile alea tip schimb nevasta.
Familiile prezentate acolo sunt realiste, cu probleme de care intr-o anumita masura cred ca ne lovim toti. Chiar am gasit sfaturi utile.
S-a mai uitat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna la toata lumea...

Piccaflor, Cici, Dana, cu ani in urma era obligatorie inscrierea in "Albo dei CTU", cu examen si taxa de platit. Mai nou, nu mai este asa, adica te pot chema oricum si iti asumi responsabilitatea pt ceea ce traduci. Trebuie doar sa... stie de tine. Asa ca ori va pregatiti un fel de CV ori un simplu bilet de vizita si il lasati in diferitele secretariate ale tribunalului din orasul vostru (de regula la sectia penala), la fel la Politie, Garda de Finanta, Carabinieri. Eu, recunosc, am fost un pic avantajata de faptul ca lucrez deja la tribunal si in realitate nici nu ma gandeam sa fac si altceva, pana intr-o zi cand un nene de aici nu m-a intrebat de ce nu vreau sa ma ocup si de traduceri...Dar repet, celelalte fete pe care eu le stiu, vorbitoare de alte limbi, au procedat cum va ziceam la inceput.

Enn, titlul in engleza nu il stiu, ti-l traduc pe cel italian: "Amintiri dintr-un cerc inchis" / "Amintiri dintr-o strada fara iesire" (vicolo cieco= strada fara iesire; cerc inchis).
Ma bucur ca te simti deja mai bine.

Petro, Banana Y. are un stil simplu, concis, se opreste asupra aspectelor cotidiene, personajele sunt fara pretentii, cauta fericirea, cateodata o gasesc, de cele mai multe ori insa realizeaza ca este doar o iluzie. Gasesti multe despre ea pe google.
Si mie mi-au placut "Memoriile...", zic filmul, caci cartea nu o am.

Carmi, citind despre puiul tau care tocmai s-a ridicat singur in patut, m-am emotionat, caci gandul s-a dus la acelasi moment, cu Ale protagonist. Ce momente unice...

Ploua, iese soarele, din nou ploua...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cicina, scuze, am scris din memorie, da o intreb
cat de curand pe vara-mea si iti zic.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput