Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

A facut si anul trecut cu Platon, deci se cunosteau.
Cica n-a uitat chiar tot peste vara, dar functioneaza la relanti.
Toate bune si frumoase, pana la tema de casa unde i-a dat de facut 7 teste din nu stiu ce culegere de s-a culcat copilul boscorodindu-l pe Platon "ce crede el, ca eu am numai matematica pe cap...a uitat cum e sa fii copil, sa creada el ca fac eu 7 teste"

Si cand ma gandesc ca asta-i abia inceputul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Pana cand le are de facut, pana saptamana viitoare?
Noi plecam maine, nu mai vreau sa ma gandesc la nimic decat la mine, ma uit ca am ajuns la pagina 3 si nici nu a inceput scoala, o sa fim varza peste cateva luni. Sa fiti cuminti!
Kikina e la mare, cum o fi vremea?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Da, pana miercurea viitoare. M-am uitat si eu pe ele, nu e chiar asa mult, mai ales ca nu merge la scoala sa mai aibe si alte teme.
Ei, o sa bombane si o sa le faca, ca n-are incotro.

Kikina probabil ca a prins vreo 2 zile cu nori, daca mai sta un pic pe-acolo au anuntat ca se mai incalzeste.

Drum bun si concediu placut. Pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

se mai da examenul de capacitate anul viitor?

Mergi la inceput

Se da, noi asa stim. Ai auzit tu altfel???
Nici nu stiu daca m-ar mira...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

si anul asta s-a pus problema, fiindca se trece la sistemul de 10 clase obligatorii, cind exemenul se va da in clasa a 10-a. eu am auzit ca anul ce vine va fi primul. dar nu am aflat dintr-o sursa oficiala si ma intereseaza sa stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ar fi o mare magarie din partea profesorilor, sa stie trebusoara asta si totusi sa faca meditatii pentru "admitere". Deocamdata refuz sa cred ca sunt asa parsivi, poate e doar un zvon.
descintec, in ipoteza ca vor fi 10 clase obligatorii, cum se va realiza asta, practic? Copiii vor continua sa invete la scoala generala sau la liceu? Pentru ca scolile sunt full, nu cred ca au capacitatea sa absoarba inca doi ani scolari.
Te rog sa ne spui daca afli ceva concret.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Aha, deci se dau testele nationale. Nici o modificare. Am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

da..se pare ca in ce-i priveste pe elevi nu prea sunt modificari... mai multe nu stim nici noi ca profesori caci dl.ministru da doar comunicate .Dar examen anul viitor se va da asta e clar! Cat despre anul celalalt frumos ar fi ca dl. ministru sa anunte din timp...ca sa stim si noi.

dany

Mergi la inceput