catalin botezatu
http://www.jurnalul.ro/articol_60086/number_one_in_europa___botezatu__premiat_in_italia_si_invitat_la_beijing.html
ce ziceti, jos palaria pentru cariera lui ca designer.
Raspunsuri
ardeiash spune:
parca nu-mi vine sa cred! chiar asa? ma bucur sa aud.. daca-i adevarata! incepe soarele sa se arate si pe strada noastra!
s-auzim numai de bine! si
oanaDo spune:
bravo lui!!!
felicitari si la mai mare..
sper ca ,pe langa acest succes rasunator si cariera in ascensiune vizibila, SA FIE FERICIT SI SA-SI GASEASCA SUFLETUL PERECHE...
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
lgireada spune:
Felicitari! Ma bucur si io si pt el si pt noi ca suntem romani.
In ceea ce priveste doamnele lui stiu ca spunea la un moment dat ca a iubit o femeie enorm si inca mai are ramasite, dar a gresit fata de ea (cu ce anume nu a spus). A spus ca a ramas in mintea lui ceva extraordinar si ca orice femeie ar mai avea, nu va mai fi ca "ea".
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ligeea spune:
Da...Creatorii de moda nici n-au de unde sa aleaga ,,suflete pereche ...
Eu chestia asat cu premiile n-o prea inteleg . Pe Versace sau DG nu-i mai premiaza nimeni si vand de rup. Eu am vazut ceva creatii marca CB -cauta o prietena ceva pt. nunta era nasa dar nu mi-au placut.Erau cusute supernaspa (ma refer la executie)si nici materialele nu erau prea-prea. Adica degaeba pui cateva bucati de material de buna calitate si trantesti o dublura de 2 lei .Dar repet , cel mai mult m-a deranjat executia ,erau nasturii imbracati aiurea cusaturile tineau si tivurile erau sui.
Am mai vazut fenomene asemanatoare la laura Olteanu -parca asa ,expune la Mihai Albu, la Ingrid Vlasov si chiar si la Schrotter .Cred ca-i fenomen generalizat , si gagicile poarta rochia pe dos sa se vada eticheta ,restul nu mai conteaza .
Acu sa nu fiu a mai mare carcotasa ,nu prea stiu care e chestia cu premiile ,poate asa se capata recunoasterea internationala .Eu din cate am vazut , la Paris are magazine Venera Arapu-am vazut haine facute de ea la La fayette si in niste butice micute .
bebitzu spune:
"parca nu-mi vine sa cred! chiar asa? ma bucur sa aud.. daca-i adevarata! incepe soarele sa se arate si pe strada noastra!"
disperata, nu vad de ce nu ar fi adevarat, nu cred ca ar merge cineva atat de departe
anielas spune:
FELICITARI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
teo1970 spune:
felicitari (desi nu-s tocmai un fan)
ma-ntreb, totusi, de unde are atitia bani ca sa se-mbrace mereu la moda si "in tendintze" numai cu creatii ale marilor designeri internationali ?! plus accesoriile de marca ?!
ma gindesc ccc ca toate astea costa o circa de banii; se cistiga asa de bine din moda romaneasca ?
PS tocmai l-am vazut ieri la HL Confidential pe B1 TV comentind tinutele de la "nunta secolului"; era-mbracat numai cu haine "de firma", pantofii erau tot asa de la nu-s ce pantofar, iar bijuteriile la fel, de mari fitze ca sa zic asa;
el singur a recunoscut ca trebuie sa ai f. multi bani ca sa te-mbraci si sa te pavoazezi de la marile case de moda
imi place ca si aparitie, da' ma-ntreb totusi daca se poate trai pe picior mare numai din moda (chiar daca esti CB) ?!
edit: pe Monica Stan aia (de la emisiunea amintita de mine mai sus) cine-o tzine, ca sa zic asha ?
in timpul emisiunii s-a discutat la un moment-dat de inflatzia de "vuitoane" din high-life ul dimbovitzean shi Bote o complimenta pe Monica (Stan) ca ea face parte din putzinele care poarta numa' gentzi originale, nu fake-uri; stitzi cumva cine-i sponsoru' ei ?!