Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Olga,bine ai venit! Te asteptam la povesti despre copilul tau atomic!
Andreea,
la Gogo kkcioasa.
O scoateti voi la capat pana la urma!Numa atat ii dai de mancare?
Alina,e ziua colegului sau e doar o recompensa? ![]()
Adriana,ce necazuri ai mai patit? Se pare ca se tin scai! Offf...
Cuscra,da pe mine de ce nu ma pupi? ![]()
Miha 
Danelutza spune:
... pentru cuscra si...
pentru ginerica Robert 

andora spune:
Sara buna, cam slaba activitate hmmmmmmmm
Mi-am adormit copilu', nu vrea sa ba nan fara lactoza deloc cica "nu place". Nu puteam eu sa iau de banii aia o bluza faina?
Flavia de mancat ii dau cam atat, uscaturi gen grisine, paine la prajitor, supa, morcovi, carnita, si ce se mai gaseste. Acum e bine cu burtica dar o tinem asa cateva zile...... chiar vroiam sa caut retete de regim pe net ca nu-sh ce sa-i dau...
Vaz ca n-aveti chef de vorba, eu ma convorbesc pe mess cu cineva
, deh asa fac somnambulle... hai ca va pupic dulcic pe toate noapte buna! 
:PS: Bai e Sf Adrian? LA MULTI ANI!!!!!!!!!!1
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
CRISMIR spune:
OLGA bine ai venit la casnicute!
atomicului tau..am si eu unul,cunosc problema
,doar ca-i mai mare un piculet...hai la povesti
ANDREEA
la meselute,nu ai fost la doctor inca?...hmmmm,nasol cu Gogo,
mititica si ma bucur ca e mai bine!
MIHA imi pare rau de tatal tau,cu serviciul,si de tine de fapt,dar parca cand esti mai tanar gasesti mai usor,pe cand el,dragul,ce trist o fi...
si numai bine!
FLAVIA
,Robert face caca in pampers si apoi imi zice "mama caca"...
....uneori imi zice ca vrea la wc alteori nu...noi nu folosim olita,facem direct la wc...dar inca mai fentam![]()
DANELUTZA
,ma bucur ca s-a rezolvat cu biletul...acum cred si eu ca-ti sta capul numai la Romanica![]()
LUNA sanatate multa si multi
si de la noi,sa fie totul bine!
ADRIANA
si voua,numai bine va doresc,sa se termine necazurile cat mai repede!
ALINA,DANA,DANA CH,GEORGI,MIHA(IASI),DOINA,sper ca nu am uitat pe nimeni![]()

si numai bine!
Weekend placut fetelor!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
doinabita spune:
Buna dimineata tuturor!
Am o raceala care nu vrea sa ma lase in pace, i-am dat de toate dar nu cedeaza cred ca trec pe injectii caci trebuie sa-mi revun pana marti,caci atunci trebiue sa plec pentru 3 zile sa lucrez ,m-a chemat o prietena care are un restaurat in Alexandria si sunt Zilele Alexandriei sa lucrez acolo (trei nopti)si se castiga frumusel,i-a facut loc si fetei mele, Dana si chiar daca nu are calificare o supraveghez eu si o sa castige si ea un ban.Ce faceti in wekend?Eu am intors casa cu fundul in sus, am inceput cu renovarea ,cu zugraveala...ce e pe aici...abia mai pot sa intru pe la calculator...dar iese frumos!Va pup pe toate si mai revin!asa printe picaturi...
bita doina
Dana_ch spune:
neata buna,
doina harnicuta spor la treaba,dar un cafei nimic,nu dai?
hai ca dau eu

olga bine ai venit.
Poze cu
Lucas
poze noi
georgi75 spune:
Neatza.
Dana_ch buna cafeaua.....
Olga bun venit .Sper sa-ti placa pe-aici.
Danelutza meriti un
pentru reclama.
.Si unul Isei.
Azi nu am nimic deosebit in program.Vorba voastra... cred ca ma duc sa marit niste bani.![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
impreuna spune:
Neatza harnicutelor 
Bine ai venit Olga cu inca un baiat in gashca, k la noi sunt multe fete:) Mai povesteste-ne despre tine, voi, munca ta si cum e sa fi casnica pe acolo:)
Mirela ai baiat mare, direct la wk:) Pe Sara o pacalesc sa stea pe olitza dc se uita la tv la reclame, si cum n-am tv in camera...:)
Si a lu' Miha face unde trebuie (ati scapat de tot de scutec?), numai bun de insurat pe cand vine Isa in petzit ![]()
Andreea nush ce retete de regim ti-as putea zice, cand Sara a avut pb am bagat in ea orez cu carne+cereale de s-a saturat saracutza. Si eu am facut prostia sa-i dau lapte dupa cateva zile cand am crezut ca si-a revenit si am luat-o de la capat.
Doina spor la treburi. De unde ai atata energie?:) Esti o gospodina model 
Dana multumim de cafa:)
Danelutza si Miha acu' e unde sunteti, ca aseara ati fost in forma:)
Georgi bafta la cumparaturi. Cam asta ma asteapta si pe mine.
Miha ia zai, cand bagi distractia? In seara asta sau maine? Sau tine si la tine 3 zile si 3 nopti?:)
Io vreau sa fiu prima si sa iti urez de pe acum la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca 
Nici eu n-am spart ieri multi bani, doar un parfum si o bluza. N-am avut chef de cumparaturi, asa ca sotul s-a gandit la o
.
Azi e runda a doua:)
Fla (sotie si mamica fericita)
doinabita spune:
Fetelo dau si mai multe cafele!Energia de treaba vine de la sine...nu am incotro imi spun trebuie sa faci si fac!mai revin...
bita doina