All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Roxa, super pozele!!!
Gabi, exercitiul nu este pentru forme si culori...hihi (tocmai asta e chestia)...pentru ca sunt 6 planse, a cate 8 forme fiecare, toate intinse deodata, este destul de greu sa gasesti forma de culoarea care iti trebuie...si ii dezvolta spiritul de observatie!!! TRebuie sa parcurgi 48 de imagini sa gasesti imaginea care iti trebuie!!! (iar faptul ca formele sunt aceleasi doar culoarea difera, il face si mai greu...)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
lulu77 spune:
mamacita , multam ' fain !
Abia astept sa plekam ,chiar am nevoie de un concediu ...dar nu aici .Am fost si in Iulie ,dar vreau fara telefoane ,fara stres de plati ,furnizori ,banca ,ITM ,etc.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mamacita spune:
YUPIII!
Azi deja mi-a zis bona ca ramane.Este din ce in ce mai atasata de el,Alex ii raspunde[dar nu in prezenta mea,cand raman no.1![]()

],o mai da in bara,dar vad ca se conformeaza.Azi l-a dus pe Alex la biserica,au stat in usa[ca erau cu carutul]si s-au rugat putin de Sf.Alexandru,apoi s-au jucat cat cuprinde in parc.I-am filat si eu si sotul de la distanta,vreo 4 zile,nu stau nici izolati,dar nici in gramada de copii,are grija sa nu sara sa-l imbranceasca/muste/pupe toti necunoscutii,ii explica ce si cum...Doamne ajuta!
Inca o data va multumesc ptr.raspunsurile prompte,eu ma rog sa fie prima si ultima bona pana la gradinita,de dragul lui Alex,pentru ca el este principalul afectat intr-o poveste de groaza cu bone sau bonete![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Ontica Camelia spune:
Buna!
Multumim de urari si uram si noi sarbatoritilor multa sanatate si sa creasca mari si frumosi.

Noi nu am mai facut vaccinul de 2,6 ani fiindca d-ra facea febra. Am fost ieri la homeopat cu ea fiindca ma ingrozea gandul unui nou antibiotic, a luat de la inceputul anului la 1 luna 1/2 cate un antibiotic.
Luam Oscilococcinum, Imunogrip junior si niste granule speciale, pt febra avem pregatite doua feluri de granule. Nu mai face febra ceea ce este super. acum asteptam sa finalizam tratamentul pt a ne vaccina. Tot aseara am aflat de ceaiul (decoct) de coaja de stejar care este mai bun decat menta in cazuri de diaree, si de sunatoare ca calmant in aceeasi problema.
Concediu placut doamnelor, fiecare pe ce meleaguri alegeti sa-l petreceti (mare
, smotru
) ![]()
Tania raspunde-ne la intrebarea: ce ai rezolvat cu rochia?
Sinzi bafta, sa treceti cu bine de uragan.
O zi buna.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
crig72 spune:
La multi ani pentru Alexandru si Alexandra!Sanatate multa!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA SI ALEXANDRU! Multumim pentru urari, cred ca si Alexia se incadreaza in aceasta categorie, dar unde nu a fost cu intentie stabilit numele nu ne obisnuim cu sarbatori in lant.
JULYsanatate multa voua! La Budimex vom merge, dar parca mai asteptam inca un control pe 9 sept. si atunci vom decide. Pana atunci ne rugam sa nu racim again! Daa, asta e reteta la febra de nestapanit: 7.5ml Nurofen, apoi la 4 ore Panadol si Nevralgin. M-a surprins Nevralginul, i-am dat doar 8-10 picaturi si si-a facut efectul. Sunt multumita ca am avut remediu pentru episodu' asta, dar daca n-as opta pt operatie ma gandesc cu groaza daca next nu v-a reactiona la fel.In astfel de situatii nu-mi place sa fie copii cobai cu antib.
Sanzi sa va ocoleasca uraganul!
Lulu concediu placut! Mergeti increzatori, fara teama! Liniste si relaxare completa!
nastasiebafta la ocuparea locului! Sper sa nu fie o simpla promisiune! Unde ii faci analizele?
Roxce santier ai? Repari ceva sau redecorezi?
norris te mai asteptam cu vesti bune!
mavce mai face bona ta? Retin ca a avut o prb, si-a revenit?
Eu in ultima vreme aud numai de cazuri nefericite, decese de persoane tinere rau ( 9, 17, 29 ani) cu diagnostice groaznice! Fereasca D-zeu! Sa ne rugam de sanatate, ca e cea mai importanta! Iar pe noi sa ne tina neuronii!
Va pupacesc pe toate!
nastasie spune:
crixia, cred ca vineri ajung la laborator.e unul langa scoala 8.unde nu trebuie programare.cel putin sper sa nu gasesc coada mare ca razvan nu rezista mult nemancat de dimineata.maine vad si eu lista de la cresa.cel putin asa mi-a spus asistenta sefa de acolo:ca e deja pe lista.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
CRIXIA spune:
Nastasie, e cam greu cu micutii nemancati dimineatza! Stai in zona sc 8?
Noi am ales cel maia proape lab pt exudat, la Dir sanitara, e peste drum de noi! LA ce ora se trezeste Razvan?
nastasie spune:
crixia, stau la casa de cultura.nu prea le am cu laboratoarele.mi-a zis cineva de asta.am sunat si mi-a zis ca nu e cu programare.razvan cum se trezeste vrea biberonul cu lapte.nici nu stiu cum sa procedez.sper sa reusesc.de obicei pana in 8 se trezeste.rar de tot peste 8.mie mi se pare devreme, dar avand in vedere ca incepe cresa e bine.ca sa avem timp sa ajungem.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
July spune:
LA MULTI ANI!,tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui.Sa fiti toata viata fericiti!
Mamacita,ma bucur c-ati rezolvat-o cu bona!Suntem bine,insa cu apetit scazut.
Sinzi,feri-v-ar uraganul!Bafta multa!
Lulu,concediu placut,nu mi-e frica de bombe,daca e sa se-ntample ceva rau se-ntampla oricum.Turcia este o tara frumoasa,iar locuitorii ei sunt super ospitalieri!
Crix,la dr.Ursuleanu?Vrei mai multe amanunte?
N-am reusit sa citesc tot,sa vad poze,sa vad mai cu de-amanuntul ce faceti.Revin!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Mada,sper ca sunteti bine!N-am reusit sa mai vin,raceala Teodorei s-a accentuat dupa ziua Sofiei.Am fost si noi prin Fagaras.
tuturor!