All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

aa, roxa, si eu am facut o gingivita.iau ampicilina la 6 ore si dau cu apa de gura mentolata.am o senzatie de usturime, mancarime , nici nu pot explica.vad ca face bine apa asta, dar ce as putea sa mai iau?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana are 39.5 si nu ii scade??? algocalmin, o picatura/kg corp. ii pui in lingurita si i-o bagi pe gat, nu are ce sa vomite, garantat. sau pe i bucatica de paine, nitel iaurt, ce ii place. nu mai intreb de ce ia augmentin....ca ma doare capul. hai sa mai explic o data: "rosu in gat" NU este o boala, este un simptom al unei boli. adica: are faringita sau amigdalita sau chiar o enteroviroza care ca simptom secundar prezinta inflamatia gatului. ce scrie pe reteta, la diagnostic? (te rog din suflet nu te supara pe mine ca zic de asa multe ori...dar incerc sa ma fac inteleasa cat mai vine).
iar tu la gingivita...fa gargara cu tantum verde si cu apa de gura normala, ampicilina da-o la gunoi. parerea mea. (medicu ala al vostru ia si el asa antibiotice non stop?) gurita te ustura de la mentol care pe ranile gingivale e cam ca sarea pe taieturi.
te rooog inca o data nu te supara pe mine!

PS si sosete cu otet musai pentru Razvan, cand se usuca ii pui altele ude.

Mergi la inceput

roxa, nu ma supar.nu mai am reteta sa vad ce scrie.aseara am incercat sa-i dau algocalmin si l-a vomat.nurofen suspensie la fel.am ales supozitoarele si sosete cu otet.doar sa-l pacalesc cu ceva dulce si sa-i dau algocalmin, dar mi-e sa nu dea afara.abia l-am convins sa pape ciorba.acum vad ca ii scazuse de la sosete si novocalmin.doctora nu a zis rosu in gat, a zis "vai, saracu, ce are in gat".a scris pe reteta ce are dar ca proasta nu am retinut ca eram nauca sa gasesc compensat.
iar eu cu gingivita am luat ampicilina a recomandarea farmacistei de la sensiblu.fac gargara cu apa de gura, e mentolata, imi face bine,dar e sufucient daca renunt la antibiotic?

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana, te inteleg perfect!

Pentru tine iti recomand apa de gura CORSODYL sau CORDOSYL, nu-mi vine in cap corect, e fff. buna in stomatite, afte... de la sensiblu am luat-o. Intre pe site-ul sensiblu si poti afla cat cost si in ce farmacii(sensi) o gasesti.

Pentru Raz, incearca 8-10 picaturi, functie de greutate de NEVRALGIN. Contine algocalmin si parca se inghite mai usor decat algocalminul. La noi a fost eficient in situatia de criza!

Sanatate!

Mergi la inceput

Chiar ce diagnostic a scris? Amigdalita pultacee?

Mergi la inceput

Fiquelle si eu m-am cam cand am auzit de ventolin. Nu stiu exact ce spectru are, dar stiu ca am un prieten asmatic, saracul, si stiu ca e dependent. Chiar nu-mi place ce tratament aveti!

Dady vazusi pozicile... frumoase fetele tale! Tu esti o supla si v-a stat foarte frumos tuturor! SA fie intr-un ceas bun, sa botezati, cand or dorii mirii. Hai ca nu a fost asa urat buchetul tau, dc te-ai necajit?
Acum ca ai memoria proaspata, dar totodata obosita dupa asa eveniment, te descos si eu un pic, caci ne tot "ameninta" niste prieteni. Voi, ca nasi, cat invitati ati avut? Ce cadou le-ati dat voi?
Referitor la decorul restaurantului, a fost frumos! cam cat a ajuns decorul? Am si eu un decorator si as vrea sa compar un pic ca sa stiu daca-l recomand! sau mai bine vin la topicul vostru de nasi, sa ma pregatiti pentru acest statut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

multumesc pentru aprecieri!

Cristina, nu ma supar si chiar trebuia sa ii raspund si mamacitei: de comun acord cu finii, darul nostru a fost un dublu serviciu de masa (de 12 persoane) compus din 60 de piese-12 farfurii din fiecare (adanci, de mizilic si de ciorba) si 12 cesti de cafea mari cu farfuriile aferente -am prins o oferta la Selgros. Pentru ca finii si-au facut singuri nunta si noi am fost in permanenta cu ei stiu toate detaliile in amanunt: aranjamentul salonului a costat 6,5 mil(doar baloanele), 3,5 mil au fost fundele de scaune(30.000 scaunul). Invitati din partea mea am avut 6 perechi de prieteni(si sora mea). Muzica a costat 30 mil(un cantaret de muzica populara, acordionistul care a cantat doar ziua si inca doi baieti care au cantat muzica usoara). Filmarea si pozatul au fost cam scumpe-13 mil- 2 baieti.
Pe noi ca nasi ne-a costat in total fara costumul nasului si tinuta mea 37 mil in cap. Cam atat imi aduc aminte...daca mai vrei detalii....cu placere.....

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

crixia, exact cu aia fac gargara.nici mie nu-mi vine in cap.mi-am cumparat deja.saru mana oricum pentru informatie.in legatura cu razvan, asta ii spuneam si roxanei ca nu mai stiu ce scria la diagnostic, de fapt era si scris aiurea.mama nebuna ce sunt nici nu am retinut ce diagnostic are copilul meu.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Va multumesc foarte mult...sunt curioasa sa aflu si impresii daca ajungeti in zona.
Pupici si un WK-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va salutam si noi!!
Va citesc, nu prea am timp sa postez...
Sanatate la toti copilasii bonlnaviori!!!

Roxa...hihi...poze noi ceva???

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput