La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor!
m-am intors si eu.am avut o mica problema medicala si am stat in spital vreo 2 zile.abia asteptam sa ajung acsa si iata-ma! nu prea pot sa stau mult la comp ca imi fac rau la operatia pe care o am la nas asa ca va pup si sa ne auzim mai des si mai bine.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vio, sanatate di mie poti sa-mi arati caci eu te-am mai vazut asa!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vio, sanatate multa si refacere rapida. Sper sa nu fi fost nimic grav.

Eu acum plec spre casa sa ma fac frumoasa...dupa amiaza avem petrecere mare: e ziua sefului meu.

Weekend placut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Virica refacere rapida.

noi am fost azi la vaccin, asteptam reactiile.

vad ca nu ma baga nimeni in seama cu intalnirea .....bine, ie imi convine marti sau joi, voi de spuneti?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salutare fetelor,
Am fost tare ocupata saptamana asta si nu am avut prea mult timp pentru mine. Si acum am copilasii bolnaviori , la fel si sotul , la mine ..ca la nimeni! Am nopti nedormite la activ ...stiti si voi cele care aveti copii.
Spunea una din fete ca locuieste la C2... poate ne cunoastem cat de curand.
Cookie nu te-am vazut saptamana asta.... am remarcat ca mai claxonat odata cand mergeai la munca (probabil).... sper ca Sabina se simte mai bine.
Saptamana viitoare (miercuri sau joi) este foarte probabil sa plec din localiate asa ca nu stiu daca as putea participa la intalnire .
va pup si multa sanatate!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna seara, fetelor. Am citit ca aveti o gramada de peripetii cu vaccinarile astea.
Liliac, pe Tudor o sa-l dau la gradi dupa ce implineste 3 ani, mai precis prin primavara anului viitor. Daca ar fi sa ma iau dupa el, l-as da de acum, caci in fiecare dimineata miorlaie ca vrea si el la "iciu" (serviciu, gradinita, ce-o fi, ca toata lumea pleaca de acasa, numai el ramane ca bebele cu bona). Din pacate, inca nu se exprima prea grozav, asa ca-l mai las sa se "coaca".

La vaccinul de la 2,5 ani, la Tudor, noi am scapat usor. N-a facut decat putin febra, dar i-am pus supozitor cu algocalmin seara. Nu a avut decat dureri la picior, cam 2 sau 3 zile mergea schiopatat. Era totusi amuzant si faceam haz impreuna, asa ca a trecut mai usor.
Pana la urma, cred ca orice necaz se poate trece cu bine cu putin umor.
Multa sanatate tuturor celor care au nevoie si va doresc sa aveti puterea sa treceti peste toate mai usor, fiecare cum poate si stie mai bine.

La multi ani pentru Daria Maria, Andra Maria "Ghiberdica" si Antonia!! Sa creasca mari si sa fie fericite!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Buna ziua, gata cafeluta? eu sunt chiauna. am fost de noapte, am avut o noapte cumpita, incerc sa ma adun si nu prea pot. vreau sa dorm si nu pot. ce mai faceti? voi viitoarele mamici ce faceti?.mamici va-ti hotarat ce fel anestezie faceti?ce face Sabinuta?noi gata am terminat tratamentul ,suntem bine, ne certam cu toata lumea sa mai stam la "gradi".sa vizionati ce v-a trimis Cristina e superb. frumoasa popveste despre inima,Cristina,cred ca tie si lui Andrei vi sa-ar potrivi "povestea celor patru lumanari"(intradevar SPERANTA MOARE ULTIMA BA CHIAR NICIODATA). FETELOR VA ROG SA VIZITATI SI VE-TI AVEA MULTE DE INVATAT!! hai ca mi-e tare somn! va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata Galatencelor!
Va aduc pe prima pagina !!!
Noi suntem un pic mai bine. Am dormit astazi pana la ora 8.30. MIRACOL!!!! Nu am mai dormit pana la opt de nu stiu cand!
Alex mai tuseste un pic , Richard tuseste un pic mai tare , a facut febra , la sase i-am dat nurofen si apoi sa bagat in bratele mele si ne-a trezit Alex la 8.30.
Mi-am terminat cafeaua , fac putina curatenie in bucatarie , mancare pentru pranz ....si stam acasa ca sa se refaca copii. Sper ca pana luni sa fie bine Alex si sa mearga la gradi. Si eu fac parte din clubul mamicilor cu copii de gradinita.
Ce spuneati de intalnire?

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna dimineata noi am avut o noapte foarte chinuita,se pare ca l-a durut tare piciorusul de la vaccin,chiar daca i-am pus supozitor cu novocalmin inainte de culcare,se maraia cam la 1-2 ore iar dimineata pe la 5 dadea sa faca febra si i-am dat nurofen.Abia apoi s-a linistit putin si a dormit pana la 9.Nu va mai spun ce fel arata piciorusul lui ,umflat si rosu,dar scapam noi .

La multi ani Antonia sa fii fericita.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Eu sunt foarte grabita pentru ca sunt in toiul pregatirilor, se anunta musafiri, si am luat o pauza ca sa doarma copilul.
Am facut repetitii, se ducea fata la aragaz, zicea "muuuuuti ani!" si sufla in flacara .
Abia astept sa vad tortul si reactia ei cind o sa-l vada.Anul trecut s-a lasat cu urlete linga frigider ca nu-i dadeam sa manince dinainte cu degetul.
Multumesc pentru urari, sa fim toate sanatoase sa ne bucuram de micile noastre comori.
Multi pupici.

Mergi la inceput