La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Parcul de la ceas?Casa rosie?Cand?Noi stam in 14 departe si pt noi.Dar mergem cu niste prieteni cu masina.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Mihaela ,raspunsurile la intrebarile tale le gasesti in capitolele din urma.Iar de multumit ,eu cred ca am multumit.Numai ca tu apari cam tarziu.Razboiul s-a incheiat de ceva vreme.Sau "dupa razboi multi viteji se arata?!?"
La multi ani,Laura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Eu sunt la cafea acum, voi ? V-ati trezit ?
Mihaela nu-ti face probleme, lucrurile s-au lamurit. Te asteptam la urmatoarea intalnire.
Crisa iti multumesc din nou pentru urare (ziua mea e pe 15 ).Noi nu putem sa mergem in parc ...mami e la munca. Poate in week end.
Cookie, rabdare la hartoage. Poti sa ma chemi pe mine sa te ajut ca mie imi plac.
Alina, vreo prajitura ceva ? Eu trebuie sa fac tortul acela cu stema Stelei pentru azi ( e ziua sotului maine, dar vreau sa-i fac surpriza azi ca tot joaca Steaua). El se uita la meci si eu am spatiu de manifestare in bucatarie.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Laura da ce harnikutza vrei tu sa fii, cum e tortul ala cu steaua? sa ne pui poze maine sa vedem :) si daca ia bataie steaua???? hihih
eu nu fak nik, nici o prajitura ca nu pot imi e rau de ieri, aseara aveam chiar frisoane, plodul tuseste, s-a trezit de nu stiu cate ori tusind ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Alinam ,imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine.
LauraFlo ,spor la .
Noi azi am facut ultima injectie.Sa vedem cat rezistam fara.
pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Cookie ... esti vecina mea .... pupici ...stau la apt. 25 ... Ce frumos !!!!
Viorica Avram unde este havana in micro 17. ?
Paky felicitari si o sarcina usoara. Nici eu nu am avut experienta prea buna cu doctorita serban... dar la mine a fost doar cazul de tratamente si nu de sracina.
Alinam superb pui mai ai si tot un zambet!!!
Giuliella cred ca deja esti nascuta... daca nu, sa ai nastere usoara si recuperare rapida.Asteptam vesti!
Fetelor eu stau pe Nae Leonard , pe langa Doja. Si eu sunt amatoare sa va cunosc personal.
Copii mei au 3.7 ani si 2,2 ani si sunt baietei.
Pun poze cat de curand.
Multumesc pentru urarile de bun venit
Spor la treburi!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Seara buna fetelor
Multumesc pentru urari Lia, LauraFlo, Cookie, Alinam. Se pare ca agonia mea inca va mai continua pana vineri. Colul meu e inca beton, bebele se pare ca vrea sa mai stea mult si bine in burtik. Totusi mi-a dat bilet de internare ptr vineri ca de luni dr intra in concediu si nu vreau sa risc sa nasc cu cine stie cine.
Chiar scriati despre doctorii din Galati ca sa o ajutati pe PAki sa aleaga mai usor. Azi am auzit la spital o poveste oribila. O cunostinta a pierdut lichid ..cate putin ..si a fost internata sub observatia dr Serban, care a tot lasat-o sa vada ce se mai intampla. Era in 7 luni si a crezut ca poate sa mai il tina pe bebe acolo. PAna la urma se pare ca dr Popa s-a suparat ca o tine asa si a operat-o. Copilul inota in puroi in loc de lichid amniotic. Intr-un final a fost adus pe linia de plutire dar mama s-a chinuit mai bine de o luna -plina de infectie. Asa ca nu stiu ce sa mai zic de doctorii din Galati, mai bine zis de dr. Serban care se zicea ca e cea mai buna dinte toti.
Sper sa trec cat mai repede peste tot si sa scap de spital si doctori.
Acum sa va mai intreb ceva. E musai dupa operatie sa consum ceaiuri sau supe?Numai la gandul ca tre inghit asa ceva ma face sa mi se faca rau. Nu imi place decat ceaiul de menta cu multa lamaie si zahar bineinteles, iar supe..chiar nu imi vine nici sa ma gandesc la ele. Deci ce altceva as putea sa consum. Poate imi dati o idee
In rest va pupicesc pe toate si pupicei multi la bebeii vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, dragelor!
super-lia...ca sa vezi ce mica-i lumea...
Fetelor, in caz ca n-ati priceput, noi suntem vecine...si chiar de palier...si ne intalnim pe forum

Giuliella, inlatura, te rog, gandurile rele, si mai ales, povestile horror pe care le auzi in jur...la tine nu are cum sa fie decat foarte bine! la burtica, atat cat o mai ai!!!
Pe mine ma alimenta o cunostinta in mod constant, cat am fost gravida, cu povestile cele mai de groaza din spital...de-mi venea s-o ...culmea e ca era si ea gravida...poate ei ii faceau placere da' pe mine ma intorceau pe dos.

Laura, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos!
Ti-a iesit tortul cel minunat?
Pana la urma, ati avut motiv in plus de sarbatoare, a castigat Steaua? Ca eu am adormit...

Eu n-am noutati, doar ca-s in continuare ingropata in hartii si o sa mai dureze ceva perioada asta, ca e plin sezon de planificari si alte-alea...
Va si sper sa ne mai '"vedem" azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Ce loc bun sa se intalneasca vecinele, nu-i asa ? Mare-i internetul asta !!!!!
Cookie, a castigat Steaua !!!!!! Si tortul a avut efectul scontat. Succes la planificari !Multumesc din suflet pentru urari.
Giuliella, povesti de groaza sunt multe iubita. Toti doctorii au la activ o "eroare", nu le asculta pe binevoitoare. O sa fie bine !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata mandrelor, ce faceti astazi????

am fost la doctor aseara (Ioana Pop), m-a consultat, zicea in mare ca-i bine dar ... mi-a dat o groaza de pastile si multe analize.
mi-a dat duphaston timp de o luna cate una la 8 ore si inca cateva (ma luminez azi la farmacie), poate din cauza durerilor de burtika ??? mi-a zis sa fac tratamentul si sa ma duc la ea peste o luna.

daca a fost cineva la ea (cu sarcina) acelasi tratament l-a avut???

azi ma duc la medicul de familie si apoi la treaba (multe analiza am de facut )

pupici

diana 5

Mergi la inceput