Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Miha pupici puiului, ca e asa cuminte, si sa speream ca uita repede de operatia asta nedorita.

Danna ce mai faci? Esti mai bine? ca parca nu te-am mai vazut asa in verva mare pe aici... si nu e bine, tu care esti ca deobicei. Dar daca asta se datoreaza doar faptului ca te odihnesti, atunci e bine.

Herra La multi ani pentru sarbatorit! (cu ceva intarziere...) Sper ca ati petrecut bine.

Aime Unde sunt masinute la Palat? Si noi am iesit azi in oras, dar am fost in parc in Copou pe la amiaza. Felicitari pentru "realizarea" cu maratonul. Chiar a mers pe jos de la Palat pana in Nicolina? Ca si mie mi se pare mult....

Cu "cuconiada" cum ramane? Ca acum sunt si eu in Iasi pentru cateva zile, si pe urma iar plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata la o cafea cu lapte...
Inimioara, Kites Afterschool....e afterschool-ul de care ziceai? Am vazut acum siteul, arata super...dar unde e mai concret strdada Duca Voda? Acus plec sper serviciu si daca e aproape de tesatura si-mi rezolv pb repede...poate trag o fuga. Dupa harta pare prin zona de la lic Nicolina...de fapt intreb de unde se ajunge mai usor.
O saptamana frumoasa tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by inimioara76
Herra La multi ani pentru sarbatorit! (cu ceva intarziere...) Sper ca ati petrecut bine.

multumesc pentru urare!
ne-au cam stricat "tricolorii" buna dispozitie, dar nu ne-am lasat, am petrecut in continuare - nici azi nu mi-am revenit din oboseala!

editez: ma apuc de subiect nou!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Fetelor, ce tort superb am putut manca ieri ... si era facut la comanda la o cofetarie din Dacia ... dar ce gust deosebit (era din frisca, cu ananas); oricat de fan as fi pt torturile facute in casa, tot declar ca a fost minunat ... cand scap la bani sigur comand si eu unul

Mergi la inceput