Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Daria merci ca te-ai gandit la mine. Mama este la Bucuresti, bine, sanatoasa si nici n-a fost bolnava. Problema pe care am avut-o cu ea era legata de faptul ca imediat ce am terminat examenul, dupa o vara intreaga de stress pe capul meu, m-a luat de fresh si a inceput sa-mi dea din nou comenzi... ca la 3 ani, desi eu am implinit deja 30 anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc mult fetelor...
Acum am o durere crancena de masea...oare nu sunt stomatologi care vin acasa...ca eu asa cred ca mi-ar trebui unul.
Pupici si o duminica frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

eheeee...inimioara, copii ramanem mereu ptr parinti
Dana ai grija de tine si sanatate multa!
Miha multa bafta maine si daca tot nu scapati si nu scapati, sa dea domnu sa fie bine si repede acasa.
Lulla sotul meu a stat lipit de usa salii de operatie, cand s-a nascut micutul nostru, l-a vazut primul cand l-au scos din sala, adica la 10 min de la nastere, inaintea mea (eu aveam anestezie gen). Totul e sa ai tupeu si daca te da pe o usa afara, el sa intre pe alta....noi am avut si sprijinul medicului meu, daca ma rugam cred ca-l primea si in sala .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Nu mai fac in viata meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Am cumparat ca tampita ardei si gogosari la sac si inauntru erau ... (in afara-i vopsit gardu', inauntru-i leopardu'). Cel mai grav este ca nu mai stiam cum sa ma impart, sa fac si zacusca si gogosari cu sos, si mancare in casa iar barbatu'miu, desteptu, imi mai vine si cu patrunjel de pus pe iarna ... eu speram sa curete el ceapa si morcovii si cand colo ... toata ziua a pigulit patrunjelul ala ... sunt rupra, rupta de oboseala; e cea mai mare porcarie sa cumperi cantitati asa mari si apoi sa te nenorocesti incercand sa le gatesti ca sa nu se strice ...
In plus, fetita mea cea alintata nu voia sa doarma fara mami iar sotul a gasit cea mai comoda solutie ... a infasurat-o strans strans intr-un cearceaf, a inconjurat-o de perne si a lasat-o sa doarma asa; cand ma duc eu pe la 4 dimineata in dormitor ... fac infarct ... pe micuta mea erau 10 tantari care o piscau iar ea sarmana nici nu putea sa se apere caci avea manutele stranse in cearceaf ... Ce tampita pot fi ... imi scarific copilul pentru o nenorocita de zacusca ... Azi era sarmana ciuruita pur si simplu de-mi era rusine sa o scot macar la scara nitel ... si, colac peste pupaza, n-avem bani de Autan draga, caci am pus centrala si mai avem de achitat la ea ... Alta tampenie pentru care sacrific copilul ...
Ce mai ... sunt necajita ...

Oare de ce fac tone de zacusca ? Pentru ca imediat ce incepe scoala, vor trage toti de mine si cand voi ajunge acasa, voi avea de strans tot ce a imprastiat mica si de facut curat prin casa ... si vor fi zile cand nu voi avea timp de gatit ... asa ... zacusca o mananca sotul in timp ce joaca la calculator ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime, esti o scumpa! Mie deja mi-a intrat morcovul.Mi-e o frica de numa! Am emotii!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Daca m-ai cunoaste ai sti ca bancurile stupide nu sunt genul meu si ca nu prea vorbesc ca sa ma aflu in treaba. Iau raspunsul tau ca pe o gluma. Proasta, dar totusi gluma.

Ma scuzi. Nu am vrut sa te jignesc in vre-un fel. Nici macar gluma nu s'a vrut, pentruca nu este genul de subiect pe tema caruia sa se glumeasca.

Mergi la inceput

quote:
prietena mea in ianuarie a nascut la 1 noaptea si tatal si-a vazut bebele la 20 minute dupa ce s-a nascut cand mai era pe masa de neonat.

Eu mi l-am vazut pe Codrut la 5 minute dela nastere! Imi bate cineva recordul? Dreptu-i ca era intr'o poza, facuta pe mobil de o asistenta. Da' tot e ceva!

Mergi la inceput

quote:
Am cumparat ca tampita ardei si gogosari la sac si inauntru erau ... (in afara-i vopsit gardu', inauntru-i leopardu').

Dece oare n'ai fi cumparat cate 3-5 kile dela 5 vanzatori diferiti? Tot un sac iesea, dar macar vedeai ardei cu ardei ce-ti pune in traista.
quote:
eu speram sa curete el ceapa si morcovii si cand colo ... toata ziua a pigulit patrunjelul ala ...

Amu, ce sa zic? 1. Tot e bine ca a pigulit patrunjelul, nu? Dar dece nu i-ai pasat lui morcovii si ceapa? Eventual, te jucai nitel cu gogosarii si lasai la coada ceapa. Cand termina el cu patrunjelul, ii puneai ceapa in brate Simplu, clar si eficient.
quote:
In plus, fetita mea cea alintata nu voia sa doarma fara mami iar sotul a gasit cea mai comoda solutie ... a infasurat-o strans strans intr-un cearceaf, a inconjurat-o de perne si a lasat-o sa doarma asa; cand ma duc eu pe la 4 dimineata in dormitor ... fac infarct ... pe micuta mea erau 10 tantari care o piscau iar ea sarmana nici nu putea sa se apere caci avea manutele stranse in cearceaf ...

Dar sotul ce facea, mey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by alexz
Eu mi l-am vazut pe Codrut la 5 minute dela nastere! Imi bate cineva recordul? Dreptu-i ca era intr'o poza, facuta pe mobil de o asistenta. Da' tot e ceva!

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

da, noi :
sotul meu l-a vazut pe Vlad la cateva minute; l-a primit dr in sala de nasteri (noroc ca eram numai eu)...Vlad era pe masa aia cu lampa deasupra (de neonatologie), cred ca inca nu-si primise nota ...eu - eram pe-acolo, pe un pat de langa fereastra, parca ma vad...cine ne-a citit povestea nasterii stie...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

quote:
da, noi :
sotul meu l-a vazut pe Vlad la cateva minute; l-a primit dr in sala de nasteri (noroc ca eram numai eu)...Vlad era pe masa aia cu lampa deasupra (de neonatologie), cred ca inca nu-si primise nota ...eu - eram pe-acolo, pe un pat de langa fereastra, parca ma vad...

Mda... asta e. Da' cel putin raman pe locul II. Deocamdata

Mergi la inceput