Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Si nu mai avem prefect... Stiati?

Am aflat de la stiri!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da' eu aseara am mutat tv-ul la noua locatie si deocamdata nu am nici cablu... Am citit abia acum cateva ore in ziare......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Salut si eu fetele din Iasi...Mai, n-am apucat sa iau cadou sotului...stau acasa cu 3 copii. Dar poate totusi scap mai pe seara.
De ce a fost demis prefectul? Oricum, parca citisem mai demult in izar ca o angajata de acolo a ajuns la spital din cauza lui...a facut un atac cerebral sau asa ceva si ca vorbea si se comporta f. urat cu cei de la prefectura. Oricum era un articol in ziar...
Dimineata mi-a fost bine...sa vedem ce ne rezerva zilele urmatoare.
Carmen, am uitat sa-ti spun ca a fost superb Alex la faza cu gaina si lebada...
Ma intorc la meniul meu special de astazi.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
De ce a fost demis prefectul?

Suspiciune de luare de mita si complicitate la luare de mita. Concret, ar fi cerut unei tipe sa-i dea 3 ha de teren ca sa-i elibereze titlul de proprietate pe 16 ha. In fine... cica ar fi fost si un flagrant, dar deocamdata totul e cumva in ceata.

quote:
Oricum, parca citisem mai demult in izar ca o angajata de acolo a ajuns la spital din cauza lui...a facut un atac cerebral sau asa ceva si ca vorbea si se comporta f. urat cu cei de la prefectura.

Schimba ziarul Acum un an jumate, o angajata a facut intr'adevar un atac cerebral, dar n'a avut nicio legatura cu prefectul. 1.Tipa avea o varsta destul de inaintata si avea si unele probleme de sanatate mai vechi 2. Nu intra in contact direct cu prefectul. In ce priveste comportamentul fata de subordonati...era doar exigent, dar nu genul de sef tampit, absurd si cretin. In fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ce de-a magazine!!!!Nu o sa mai stiu de unde sa fac cumparaturi!!!Ca la banii care ma imping afara din casa da oare de ce nu au venit mai devreme??ca citesc la mamicile din grupul nostru din Bucuresti ce lucruri ieftine isi iau uneori de la supermarketuri si eu in Iasi nici nu le gasesc de multe ori.
Alex da ce informat esti!!!!!Eu nici macar nu stiam cum il cheama..
Carmen si eu m-am amuzat la faza cu pasarile!!!Cred ca era tare amuzant dragutul de el!!!
Pai nici 5 zile poate nu mai sunt..sau mai multe..am 38 de sapt si 5 zile azi..deci oricand se poate intampla..asteptam..speram ca maxim pana in 40...dar cine stie..
Hanuc pai de ce sa te mai intorci la Bucuresti?Nu iti place Iasul?Eu chiar daca nu ar fi nici o billa,metro etc..doar chioscuri in Iasi si nu as sta la Bucuresti..am fost plecata cu serviciul in 2004 la Buc 3 luni si mi-a fost suficient..si poate eu as rezista dar nu mi-ar place sa imi cresc copii acolo..e drept ca sunt oportunitati..da prea mult timp pierdut din viata in orasul ala atat de aglomerat.Sper sa nu fii fana Buc si sa te superi pe mine

38+

Mergi la inceput

quote:
Alex da ce informat esti!!!!!Eu nici macar nu stiam cum il cheama..

Frumos! Prefectul judetului! Reprezentantul Guvernului Romaniei in teritoriu! Of! Femeie, ce sa mai zici!

quote:
Carmen si eu m-am amuzat la faza cu pasarile!!!Cred ca era tare amuzant dragutul de el!!!

Intr'adevar. Faza cu pasarile a fost monumentala. Mai ales clocitul. Incep sa-mi aduc aminte de tinerete si de ce imaginatie puteam sa am. Da' nu creste Codrut? A propos: v-am zis ca i-a mai iesit un dinte? Al patrulea! Mda, probabil ca v-am mai zis, da' ce-are-a face! Are 4 (patru) dinti. Si MUSCA !

quote:
Pai nici 5 zile poate nu mai sunt..sau mai multe..am 38 de sapt si 5 zile azi..deci oricand se poate intampla..asteptam..speram ca maxim pana in 40...dar cine stie..

Pot sa fie maxim 42, dupa cum bine stii. Numai, atunci cand va veni momentul, trimite-l pe tata acasa. Sau la o bere. Nimic nu e mai stresant decat un barbat care se agita ca o sticla de Pepsi in maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

alipiticot: si eu imi dau copilul la cresa nr.19 si tot asa ma gindeam ca e ciudat ca inchide usa dupa 8,30. Dar nu am avut cum comenta. Tu la ce cresa esti? EU vreau sa stau cu el in prima zi si apoi sa il iau progresiv.Am emotii pentru luni.
In rest... noi suntem bine, ne plictisim cam tare in casa dar nu avem ce face. S-a anuntat ca se mai intoarce caldura? Macar un pic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Pai de ce draga Alex sa imi incarc memoria mea cea chinuita cu lucruri care nu ma ajuta..in cativa ani il schimba..sau uite exemplu si mai repede si vine altul..alt nume..alt exercitiu de memorie.
Pai stiu ca e 42 dar............sper sa nu ajung pana acolo..ca o sa il fac de 6 kile si o sa intru in Cartea Recordurilor...iar legat de tata nici nu vreau sa il vad acolo..si sincer nici nu vreau sa ma duca la spital...as vrea sa ma duc sa nasc singura,dupa care sa ii anunt pe toti..asa daca stie toata lumea ca sunt in travaliu am o senzatie de examen..ca toata lumea asteapta sa vada e 10?...e9?..e 8?prea stresant...ma duc ,imi fac treaba dupa care anunturile.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Sara buna la dumneavoastra!
Care din domniile voastre se pricepe sa citeasca in stele, sau macar in cafea, ca prea imi merge totul rau in ultima vreme si as vrea sa aflu macar cat mai tine faza asta...Azi dimineata pe la 6 mi-a fost foarte, foarte rau. A fost prima data in viata mea cand am realizat ca e posibil sa nu supravietuiesc si mi-a fost teama...Cert este ca am realizat ca nu sunt de fier si ca ar trebui sa am mai multa grija de mine, pana nu va fi prea tarziu...

Lulla si Alipiticot, nastere usoara si bebei sanatosi!

Alexz, lucrezi la Prefectura?Felicitari pentru dintisor si muscaturi, la mai multi/multe!

Referitor la supermarketuri, si mie imi lipsesc foarte mult Kauflandul si Carrefour-ul (pe astea le frecventam cand eram la Bucuresti), nu pot sa sufer nici Billa, nici Hala, in Fidelio nu ma trage ata sa intru, nici in Flux...si nu inteleg de ce nu au deschis pana acum nimic in Iasi nici unul din marile lanturi comerciale? Si de ce nu se deschide nimic in Tatarasi, oameni buni?

Primavara 2006

Mergi la inceput

quote:
Pai de ce draga Alex sa imi incarc memoria mea cea chinuita cu lucruri care nu ma ajuta..in cativa ani il schimba..sau uite exemplu si mai repede si vine altul..alt nume..alt exercitiu de memorie.

Of, dar e vorba totus de judetul asta azi si maine, dela Iasi la Coarnele Caprei si dela Draguseni la Plugari. Pana la urma, prefectul are un rol destul de important in viata publica. Macar numele sa-i fie cunoscut, cat i-o fi dat sa fie prefect si in centrul atentiei...
quote:

legat de tata nici nu vreau sa il vad acolo..si sincer nici nu vreau sa ma duca la spital...as vrea sa ma duc sa nasc singura,dupa care sa ii anunt pe toti..asa daca stie toata lumea ca sunt in travaliu am o senzatie de examen..ca toata lumea asteapta sa vada e 10?...e9?..e 8?prea stresant...ma duc ,imi fac treaba dupa care anunturile.

Nu-i lua bucuria asta. Lasa-l macar sa te duca la spital, ca sa aiba ce povesti la o bere in asteptarea nasterii...

Mergi la inceput