Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

Hello!Ma numesc Claudia si am un bebe de aproape 10 luni pe care il cheama Luca Octavian.Data nasterii 4 nov 2005,data nasterii mele 1 dec 1976.Sunt din Bucuresti dar stam temporar la Iasi ,Luca s-a nascut aici si vroiam sa va intrebam daca ne puteti integra si pe noi in clubul vostru.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai da ce limbarnita ati avut aseara..
Acu va odihniti?

Carmen,de ce nu m-ai tras de maneca..eu nu te-am vazut,era si greu ca eram cu okii numai dupa lucruri..Da ,Catalina e inalta..cand spune ca are patru ani jumate ,se uita lumea la mine..sa o corectez,ca poate a ramas in urma cu actualizarea varstei...:)

Alexz,sa inteleg ca esti si tu Alexandru dar ca nu serbezi acu ca esti catolic ?

Gabi(acvi) scuze ,pe Alexutu l-am sarit de la felicitari..La multi ani Alex,sa cresti mare si sanatos si sa te intelegi bine cu surioara ta!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen,unde faci scoala de soferi?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Buna fetelor. Vin si eu cu o intrebare la voi. Ce stiti despre intabularea si cartea funciara a unui apartament ? Cam cit dureaza si cit costa sa se faca asa ceva, la un ap. de 2 camere ?

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nicoleta intabularea stiu ca dureaza cam 3 sapt-o luna, nu stiu cat costa din pacate, extrasul de Carte funciara, am facut noi saptamana asta, costa 100.000 si ni l-a dat in 2-3 zile.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Alexz,sa inteleg ca esti si tu Alexandru dar ca nu serbezi acu ca esti catolic ?

Mey, cand e vorba de sarbatorit, iertat sa-mi fie. Da's pe jumate basarabean, asa ca sarbatoresc orice, oricand. Altminteri insa, rozariul depe deget este un bun argument uneori pt a scapa dela a da de baut Ca de exemplu, ieri, cand am baut cu niste prieteni, dar am scapat la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna ziua la toata lumea!

Bine ai venit Claudia!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Helo, hello...se zice ca am avut o zi buna astazi in general...Daca ar fi si maine la fel, ar fi suuper...
Claudia, bine ai venit printre noi...e contagios sa stii.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana, la Brass m-am inscris caci em renault in curte si macar sa ma obisnuiesc cu masina de la inceput...
Si eu am problema asta cu inaltimea la Alex, toti se uita lung la el cand le spune ca are doar 3 ani, insa m-am mai linistit dupa ce i-am vazut colegii de grupa mica. Toti sunt inaltuti si nu e el iesit in comun.

Asa ca...

Bine ai venit Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Nu stiu de ce insa de cateva zile dupa ce dau login, orice apasare de mouse/key se soldeaza cu logout. Am vazut ca am primit niste mesaje de pe mailul alternativ insa nu le pot vizualiza... sper sa nu fie ceva urgent...

Gabriela si eu am avut 2 zile - ieri si alataieri - super, inca nu imi revin... Mai vorbim. Pa

Mergi la inceput