Obtinere loc parcare, sector 3?

Obtinere loc parcare, sector 3? | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma intereseaza daca cineva din sectorul 3 a obtinut un loc de parcare, pe unde s-au daramat garajele. La noi au amenajat deja locurile si am inteles ca trebuie sa ma duc la Primaria sectorului 3, dar nu stiu mai multe.

Ma intereseaza ce acte sunt necesare, si locul mai exact unde se depun cererile. Eu am un bebe mic si mi-este dificil sa bat prea multe drumuri.

Multumesc!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Eu stau in sect 3 si momentan dosarul meu de parcare este in derulare. Nu am avut inainte garaj, am tinut masina in fata blocului dar cand au venit si au trasat parcarea am mers la adm financiara, cea de pe L Patrascanu, cu talonul, cartea de indentitate a masinii, actul de identitate al posesorului masinii, copie si original. Am facut o cerere- mi-sa dat nr de inreg, peste 1 luna am mers din nou (termen de 30 zile pt rezolvare)- ei nu te anunta, trebuie sa mergi tu sa te interesezi de stadiul dosarului, am completat inca un formular si acum astept. Provizoriu mi s-a dat un loc de parcare in fata blocului, loc ce va fi al meu abia cand se aproba dosarul, moment in care trebuie achitata o taxa de parcare, aproximativ 500.000 lei toate actele. si taxele.
Bafta
Mirela si Rares nazdravan (05.01.2006)

Mergi la inceput

Am uitat sa iti spun ca poti intra si pe site sector3primarie.ro, cand se deschide pagina, in stanga jos apare un fel de revista,primaria sector 3, dai click pe ea asi gasesti si acolo informatii legate de locurile de parcare, program, acte.

Mirela si Rares nazdravan (05.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc foarte mult pentru detalii!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

am si eu o intrebare: cum recunosc intr-o parcare un loc platit?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Este trecut cu vopsea in locul marcat nr masinii si nr autorizatiei, gen B 34 TEC aut nr....

Mirela & Rares nazdravan(06.01.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mireladei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

merci

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu stiam ca parca tb mers la ADP.

Iar locurile de parcare platite parca au si o placuta din aceea albastra cu P si cu nr. autorizatiei.

Mergi la inceput