Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by bunicuta
si pentru ca o sa fie Sf Maria pe 8 Septembrie urez de acum celor ce poarta acest nume(inclusiv eu)LA MULTI ANI!, si [b]Biancai-Maria sa creasca mare, sa fie sanatoasa, sa-si bucure parintii.

Da, chiar asa! Ce bine ca mi-ai amintit, ca si nasul meu e Marian. Ia sa ma apuc eu sa sun acum pe toata lumea.
Iar tu buni draga sa ne traiesti, sa fi mereu alaturi de fam ta dar si de familionul de aici. La multi ani!
andreiut si bibi a ta sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
alyma intorc pe 10
marinarla multi ani si tie mamico!
Sper ca nu am uitat vreo "norica". Dc da, imi cer scuze dar sunt in viteza mare ca mai am un piculet si am plecat.....

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza, drum bun si o luna de miere super! (o sa te astept cu vesti proaspete, eu daca plec, plec in 17).

Buni, nu-ti spun concediu placut, ca stiu bine ca nu-i placut, insa o sa fie foarte placut dupa ce termini si iti vezi casutza in ordine. Asa ca iti doresc un concediu cat mai productiv, cu spor si cu avant, ca sa iti vezi casa gata! Si "La multi ani" pt sf. Maria!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Iar ati disparut fetelor? Ati intrat deja in weekend?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

buna, fete! nu pot sta departe de voi...pb ink nu s-a rezolvat, dar..am o veste f buna!

stiti k batea briza apropouri de-o surpriza mult asteptata si eu mi-am tinut gura. ei bine...

Astazi vine acasa noua noastra !!!

Cea noua e Skoda Fabia Combi, iar cea "veche", Skoda Felicia (tot) Combi si deja e scoasa la vanzare. k e prima noastra titiuta...si nu vreau s-o dam, da' trebuie.

asa k...hai s-o udam!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Raza, sa stapaniti sanatosi sa va duca unde aveti nevoie fara reparatii capitale si fara incidente.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

multumesc, Aly!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

s-o stapaniti sanatosi, sa va poarte cu bine...hai noroc si rau deloc...nu uita sa o sfintiti.

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata (amiaza)si de la mine
acum am 5 minute libere de a va saluta

Raza - Felicitari pt masinuta
Briza _ Vreme frumoasa si distractie din plin
Lavi _ Bafta multa
alinutza, buni, marinar, andreea si pt toate celelalte fete

Mergi la inceput

Tocmai m-am intors de la banca, victorioasa cu noul meu card pe noul meu nume . Si imi pare bine ca s-a incalzit si afara, daca n-ar bate vantul ar fi cald bine. Imi era tare groaza cu vremea asta ca duminica trebuie sa mergem la tara la bunica din partea lui socru-meu si nu ma incanta foarte tare o iesire pe noroaie si ploaie.
In rest... numar orele pana la weekend...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Raza, sa stapaniti sanatosi noua masinuta.

Aly, felicitari ptr noul card. Iti trimit o raza de soare de la noi, ca aici s-a schimbat vremea si e putin mai frumos, parca mi-am revenit din deprimare... Timp placut alaturi de familie va doresc.

Marina, tu ce mai faci? E cuminte bb in burtica?

Buni, concediu placut, spor la treaba acasa, ca sa termini lucru. Eu de abia incep..., sper ca lucreaza bine oamenii, cica vin 2.

Doibebei, de adormita ce sint, nu am observat ca ai venit si la noi, ci numai la optimiste si de asta nu ti-am urat bun venit. Acum te-am trecut pe lista la soacre bune. Leo e calutul nostru, eu nu am din pacate inca copii, dar lucram la asta.

Fetelor, va urez Weekend placut la cele care plecati de la serviciu si nu aveti internet acasa.

la toate,
Him

Mergi la inceput