Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

'Neata si din partea mea +o fierbinte ca e un frig la Buc de am inghetat.

Vicky LA MULTI ANI ! pentru sot si nepotica sa fie sanatosi, voiosi, voinici , sa aiba o viata frumoasa si pline de bucurii.

Aly ,Briza
,mi-ati facut o pofta cu galustele dar la mine in bucatarie e "ca la turci" adica totul dezafectat pentru zugravit asa ca trimite-ti-mi si mie o portie macar virtual- merci pentru intentie.

Razuca- m-a impresionat subiectul de la generale- eu am sa ma rog pentru biata fata - sa dea DD sa se faca bine .

Him ce mai face Leo- e totul O.K cu el- si tie o zi buna si cu cer senin ca la noi e nor si cred ca va ploua.

o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bunicuta, poate de la Briza o portie, eu n-am apucat sa fac, ieri dupa-masa am fost intr-o vizita, azi mergem in Metro ca am vazut in pliant tot felul de oferte la hainutze de toamna, iar maine e zi de piata, poate pe vineri-sambata sa apuc sa fac si eu.
Si la noi e urat si innorat, parca n-am chef de nimic pe vremea asta. Plus ca mi-e ciuda pe mesterul care i-a facut mobila la mama si de la care vreau sa cer si eu o oferta, ca vine, masoara, vede spatiul pentru mobila dar nu aduce mostre cu el, daca vrei sa vezi mostre trebuie sa mergi la atelier (desi mostrele sunt niste bucatele mici din stratul cu care e acoperit palul, exact numai pentru culoare si textura, si e o chestie cat un pachet de carti de joc). Sambata m-as duce sa-mi comand canapeaua, ca dureaza cam 3-4 saptamani pana vine, si pana nu aleg culoarea la mobila nu pot sa comand canapeaua.
Apropo de mobila din pal, acum mi-am adus aminte: in dormitor am folosit un pal colorat, cu textura un pic zgrunturoasa (adica nu e chiar lucios, dar nu te zgarii in el), ei bine, nu pot sa-l curat cu nimic! Daca pui un deget pe mobila, acolo ramane urma. Am incercat cu Proper, Pronto lemn curat, spirt sanitar, spray-ul de praf mi-a lasat niste urme de mi-a venit rau... Aveti vreuna mobila de genul asta? Stiti cu ce s-ar putea curata?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, sunt prin zona, dar trista-cu subiectul de la generale. maine ne ducem la Mirela cateva fete.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Iar ati fugit toate?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

eu una n-am fugit dar am avut treaba -am fost la banca -am inghetat ca e destul de rece la noi si e o vreme de toamna tirzie un Octombrie de sfirsit-sper sa se mai incalzeasca ca nici chiar asa-

Alynuta nu te pot ajuta cu idei de curatire pentru mobila- ca n-am asa mobila , dar daca intrebi la un atelier unde se comanda poate or stii sa-ti spuna.

Daca faci Vineri galuste trimite"par avion" si mie -please- ca mor de pofta (culmea ca-s o pofticioasa dar am "noroc" cu probleme tiroida si nu pun pe mine).

Succes la cumparaturi dupa-amiaza.

Mergi la inceput

bau , mai este cineva pe aici ca se pare ca vorbesc singura.

si pentru ce trebuie sa plec iar va doresc o dupa-amiaza calduroasa si placuta.

va pup pe maine

Mergi la inceput

bunicuta, chiar ca s-a racit prea tare si prea brusc... si eu sper sa se incalzeasca din nou. O sa incerc sa-l intreb pe urmatorul mester care imi va face mobila la sufragerie, pe vechiul imi vine sa-l dau de pereti, sa nu-ti mai spun ca atunci cand a venit sa faca penultimele retusuri la mobila, a desenat cu degetul pe usa de la dulap unde vine oglinda... si desenat a ramas... si cand a vazut cum ramane pe mobila se distra de nu mai putea cica "he he, ce greu o sa cureti mobila asta"... imi venea sa ca doar a fost cu noi cand am ales palul, noi, necunoscatori fiind, am ales exclusiv dupa culoare, el, "mare mester" putea sa ne avertizeze macar... n-a zis nici pas... Hai ca iar o iau pe aratura cu mobila mea, dar numai ghinioane am avut cu tot ce am facut de comanda pentru casa pana acum, sper sa dau in sfarsit peste un mester mai serios.
Sigur ca trimit gomboti, sper sa si apuc sa fac.
Dupa-masa frumoasa! si tie (calduroasa o fi numai cand ma cuibaresc in pat, in bratele sotziorului )

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buni v-as trimite cu mare placere la toate, dar acum cand am ajuns acasa am vazut ca al meu sot a papat multe si nu au mai rms decat 3. El deja de azi e in concediu, asa ca probabil din lipsa de chef, in loc sa isi incalzeasca mancare a papat numai galuste .
Eu azi am avut teren si am ingheatat intr-un hal fara de hal, asa ca atunci cand am terminat am sunat la serv si am zis ca eu plec acasa ca nu mai pot, imi tremura si stomacul de cat am tremurat. Si cica sunt 19 grade afara!! Unde naibii? Ca eu am avut maieu si sacou cu m scurta si mi-a fost un frig

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Briza inseamna c-au iesit bune. Si la noi e un frig de nu-i adevarat, zici ca e 30 octombrie, nu 30 august... De maine asigurat trec la dres si maieu... oricum, parca e cu fundul in sus vremea asta, imi amintesc acum 3 ani, cand l-am cunoscut pe sotzior si-am plecat cu el la Felix, era inceput de septembrie si-am prins o vreme absolut superba, soare, cald... Plus ca mai ploua frate, dar nu era asa de frig... brrrr

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bye, bye fetelor

Mergi la inceput