Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata si pupici, fete! Nadia, iarta-ma, ieri eram aiurita rau.. multa, multa sanatate nepoatei tale!!!
Him, pt k iubesti un suflet cu urechi lungi!

vic, pe unde umbli? k ma tot intrebai de Zorro...schimba dintii..si sufera cateodata, dragul de el..Aly si eu ma intreb, de unde pana unde Cocosel? ()

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

buna dimineata si o mare si buna tuturor celor care beau

Him m-ai impresionat -imi plac f mult cai- si sper din tot sufletul ca Leo sa se faca bine repede.

Fla
ce sa ma zic de soacra ta- no comment- spor la treburi si
[pup] Sara -apropos ce mai face ca nu ne-ai mai povestit nimic de ea.
sa stapanesti sanatoasa telefonul si sa ai parte de inca multe alte surprize placute.

Lavi cum ai petrecut ieri ? Dar tu Alynuta ce face tata cum s-a simtit de ziua lui.

pentru ca azi e Vineri va doresc un wk minunat tuturor-sper sa fie frumos ca baiatul meu pleaca diseara la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sun, ca mi-e dor de tine si astept sa revii. Te rog sa-i dai un si o imbratisare Kreliei din partea mea si sa-i transmiti ca-i doresc multa fericire.

Fla, am primit PM, mersi mult. Asa e, ce sa-i faci, ca rudele nu ti le alegi. Acum recent m-a solicitat si pe mine o proaspata verisoara (adica verisoara sotzului) pentru o chestie, normal ca am facut gratis, ca "suntem rude" si-a zis sotzul, asta e, ca nu m-ai luat doar pe mine, ai luat toata ciurubica . De chefuit nu ne-am chefuit ieri, ca ne chefuim duminica, ca maine e ziua mamei mele, asa ca ii sarbatorim pe amandoi.

Him, imi pare rau ca ti-e bolnavior calutzul, dar sa speram ca se face bine. Si mie imi plac, si mi-am dorit sa calaresc, dar cred ca mi-ar fi frica.

Fetele, ce bine-mi pare ca-i vineri, desi azi dimineata i-am lasat pe mesteri la lucru: au inceput sa-mi puna gresie in balconul din fata, mi-e groaza cum o sa-mi gasesc casa, plus sunt stresata ca n-au alta cale de acces decat prin sufragerie, unde am parchet. Am acoperit cu cartoane, sper sa umble si ei mai cu grija. Plus ca pe weekend-ul asta am programat sa termin de curatat dulapul si sa-mi mut hainele, diseara am de facut o praji pentru bunicii sotzului, ca merg maine socrii la ei, si luna asta e ziua amndurora (a bunicii a fost, a bunicului e in 29) si maine tort pentru ai mei ca vreau sa le fac o surpriza. Dar macar dorm un pic mai mult dimineata...

Hai ca m-am intins ca o zi de post. Va astept la povesti!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Revin, ca-s uituca...

Cherry, Lavi, am consultat carticica: se recomanda ceai de coada soriceluilui (infuzie din 1 linguritza cu varf la 250 ml de apa), o cana pe zi, dimineata pe stomacul gol. Din pacate nu scria cat trebuie sa astepti inainte sa mananci. Probabil maxim 30 de minute, ca nu-i trebuie mai mult lichidului sa treaca prin organism. La fel si ceai de cretisoara, preparat identic. Sper sa va fie de folos.

Buni, saracul tata a sarbatorit... prin munca, ca ieri au terminat mesterii de pus gresie pe casa scarii si el a facut curat dupa ei. Atat cat am coborat noi seara si-a stat la un pahar de vin si de povesti cu ginerica, si l-am facut fericit, ca tare-i place sa stea la povesti cu sotziorul meu.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza si de la mine. Azi sunt in forma buna, sotul vine mai repede de la servici

De Sara ce sa zic, e tare cumintica in general, acum incepe sa vb tot mai multe, pronunta cuvintele destul de corect dar nu poate zice "r". Cel mai haios cuvant este "carte" la care ea zice "cacate"
In rest, stie cum o cheama, cati ani are si numara singura pana la 10:)
In fiecare zi cere sa o scoatem in parc, insa in carucior nu mai sta demult si e greu pt ca nici de mana nu vrea sa ne tina si merge pe strada tot fugind. Cand mai cade nu prea plange pt ca stie ca e vina ei ca nu vrea sa-mi dea mana, ce sa fac, independenta fata ca ma'sa:)
A, si se catara pe tot ce prinde, si in cap mi se urca:) Si ii e frica de goanga, singurul lucru pe care nu-l sufera:)
buni multam de intrebare, asa am si eu ocazia sa ma mai laud un pic

Aly cu placere, sper sa iti fie de folos si sa termini si cat mai repede cu santierul, sa te simti ca intr-un palat

, nu ma mai lasa Sara sa stau:(

Am deschis aici un subiect pt Lavi, pt cele care n-au vazut ieri:)))

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor!
him ce bine de tine ca ai un calut al tau. Si mie imi plac tare mult, si cand eram mai mica si mergeam la tara , ma suiam in toate carutele care treceau pe drum. Dar pe cal nu m-am urcat niciodata ca imi e frica rau sa nu cad de la inaltimea aia
fla cred ca esti topita dupa Sara, si cand o mai si auzi cum stalceste cuvintele...
buni si mie cafea si mie...Sa aiba o vereme frumoasa baiatul tau la mare si sa se distreze "la greu"
nadia ma intreb cum de nu au vazut umflatura fetitei dc spui ca e asa slabuta?! Sigur asa s-o fi nascut?! Oricum bine ca nu tre sa o opereze. E f greu pt un copil sa stea in spital (eu o stiu pe pielea mea). Sa va ajute DD sa fie totul bine pt micuta.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Fla, cred ca tare mandra esti de fetitza ta, si lasa sa fie independenta, sa n-o ingradesti, tine minte cum te simti tu acum cu soacra... Eu cu maica-mea am ajuns la adevarate "razboaie de independenta" ca si mie imi place sa fiu de capul meu, chiar daca admit ca n-a fost deloc comod, pentru ca independent inseamna sa fii si responsabil si sa dedici din timpul tau unor lucruri pe care e tare comod sa le lasi in grija altuia (cum ar fi spalat vase, facut patul - asta adolescent fiind). Mersi de urari, speram si noi sa terminam cat mai repede, insa imi vine sa-l bat pe Gabi cand il aud cu "n-o sa terminam niciodata, ca abia ce terminam si-ti mai vine tie vreo idee de redecorare sau mai stiu eu ce", chiar ca nu-mi mai vine nici o idee, si daca vine o sa stau cuminte intr-un colt si astept sa treaca, decat sa mai vad santier in casa. In plus, si sora soacra-mii e in curs de mutare si dupa ce e totul gata la ea, trebuie dusi bunicii sotzului in vizita, normal ca sotzul vrea sa-i aduca si la noi, asa ca sper sa terminam sa nu ne prinda in santier.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Flavia lasa copilul sa se bucure , sa alerge, sa se joace chiar daca mai cade nu-i nimic asa e copilaria-dar trebuie supravegheata si explicat ca trebuie sa nu alerge peste tot si tot timpul mai ales pe strada- nu stiu cu traficul la voi la noi la Buc este un cosmar-

Alynuta pentru ca eu nu intru pe net in wk iti spun de-acum LA MULTI ANI pentru mama si inca odata pentru tata si petrecere frumoasa.
multe,, mamei

iar tie spor la treburi( curatenie + prajituri-asta e o parte frumoasa si mie imi place sa fac dulciuri mai ales pentru cei dragi)

Briza hai repede ca se raceste-si multumesc pentru urare -din cate am inteles vremea e super in wk asa ca, are noroc din plin- fiu-miu la mare mai ales ca a fost de multe ori in vara asta si vremea a fost superba-are noroc si Cami mai ales ca este cu copiii.

La mine e wk tot cu munca ca n-am terminat bucataria mai avem dar sper sa fie gata pana vine toamna.....

ca fug pina la banca
cred ca ne mai auzim pana la plecare daca nu v-ati plictisit deja de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

cred ca ne mai auzim pana la plecare daca nu v-ati plictisit deja de mine.

Mai buni tu chiar nu intelgi ca toate te iubim. Nu mai zice asa ca iei bataitza

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Fetele treceti-ma si pe mine pe listuta cu o soacra nebuna. De fapt pt mine ar trebui sa deschideti o lista separata cu soacre parsive. O am din 24.09.2005.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput