CRUCE PT.MORMANT!
buna ziua tuturor,am o rugaminte pt cine stie si are ideii as vrea sa fac o cruce pt.mormantul tatalui meu si nu stiu cam ce sa scriu pe ea,astept raspunsuri si ideii,as vrea ceva mai special.multumesc din suflet celor care imi vor rspunde.
camy
Raspunsuri
Theiuta spune:
Draga Camy, eu nu am scris nimic, decit gradul(tatal meu a fost ofiter), numele, prenumele si anii de nastere si cel al decesului.
Parca nu mi-a venit sa compun un epitaf...parca ar fi pecetluit despartirea definitiva. Ca nu il voi uita niciodata, stie el. Cum sa nu stie daca ma gindesc la el in fiecare zi si mai si visez uneori ca ne intilnim si vorbim...
Theiuta
poze cu Nicolas
camy062004 spune:
Theiuta stiu perfect ce simti tu ,recent mi-am pierdut fiinta cea mai draga dupa acest pamant (tatal meu)a fost si va ramane vesnic in sufletul meu,vom ridica mormantul dupa care ii vom pune crucea,vreau sa scriu cateva cuvinte si ceva mai special,de aceea am si cerut ajutorul vostru,Theiuta[pup ]astept sugestii!
camy
niccostea spune:
Condoleante!
Eu am ales impreuna cu mama o poezie care sa ne placa si sa se potriveasca cu tata, asa cum a fost el.
Am gasit in Arghezi, cred ca chiar "Epitaf" se numeste:
Nici tarziu, nici la-nceput
Zilele nu le-am pierdut.
De-am facut in grai o schisma
Nu mi-a fost necaz si pisma.
Intr-ascuns, smerit si mut
Am facut ce am putut.
Nu am vrut sa punem nici texte standard si nici nu ne-am simtit in stare sa scriem ceva personal (desi mama scria poezii tare faine in tinerete). Mai cauta prin Arghezi, s-ar putea sa gasesti si tu ceva care sa-ti placa...
Optimistul e mai aproape de Adevar.
dana_popescu spune:
Tatal meu a murit in Octombrie 2005.Eu impreuna cu fratele meu am scris asa pe crucea tatalul nostru ;;ne-ai dat viata si prin noi traiesti;;
Angelinne spune:
Foarte frumos....si mama a murit in vara....tata de 12 ani....inca nu le-am facut o cruce comuna...
Elenalove27 spune:
DANA , foarte frumos...
camy, si eu mi-am pierdut mama de curand , si chiar zilele trecute vorbeam cu surorile mele despre ce o sa scriem pe cruce!?
sper ca nu te superi daca am scris si eu aici si astept raspunsuri in rand cu tine.
Multumesc.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
irina.c. spune:
pe crucea mea de mormant as vrea sa scrie Hristos a inviat!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
pe crucea mea de mormant as vrea sa scrie Hristos a inviat!
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
irina,...eu nu m-am gandit(si nici nu vreau sa ma gandesc) niciodata ce as vrea sa mi se scrie pe crucea mea!!!...
...ceea ce ai scris tu este foarte frumos.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
camy062004 spune:
fetelor multi ))) pana la urma am ales ceva ce sa potrivit de minune,sper sa va placa si voua.AM PLECAT SPERAND IN VIATA,NICI ADIO NU V-AM SPUS,V-AM LASAT PLANGAND IN CASA SI CA FULGERUL M-AM DUS!!! trist dar adevarat dar cam asa sa intamplat Elenalove27 condoleante!am vz mesajul postat de tine,sper sa-ti placa sau poate sa te inspiri din el.