40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

buna fetele......eu sunt extra obosita dar inca emotionanta. a fost superb la biserica.....ieri am realizat inca o data ce frumoasa e mamica mea cea draga si ce mult o iubesc.

la petrecere le-am dedicat cate o melodie si au fost extrem de emotionati(mama si tata).......

au fost relativ multe persoane 50 si ceva...aproape 60....nebunie mare...multa pregatire...dar superb totul........

o sa va pun si poze maine-poimaine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna ziua la fete!

Lu-am vazut pozele...pare periculos ce faceti voi acolo,dar am inteles ca se iau toate masurile de siguranta...Felicitari!...pozele sunt superbe iar Anca pare de-a dreptul fericita.

Piticot-deci ti-ai emotionat parintii cu dedicatia...frumos din partea ta...iar amintirilor,pune-le eticheta "amintire" si ATAT!...pastreaza-le,sunt frumoase,dar nu te lasa tarata de ele inapoi in timp...ooof-sufletelul tau.

Soni-e bine sa lasi "ventilul sa fasaie putin"...altfel explodeaza...plus ca din toate pataniile tale mai tragem si noi cate o invatatura...doar de aia suntem aici.

Nema-ce harnicutza! de-abia ai ajuns si ne-ai si pregatit cafeluta! Multzam fain si...distractie placuta...(by the way-nu mai ai o pareche de izmene sa ma calatoresc si io?)

Kuki-vazut freza cea noua...faina! iar kupilul are dreptate,fii asa cum esti,ca esti faina!

Craciunitzo-ai dreptate-boala grea...nu ii prea surade ideea de job cu program fix,facut de altii...Mai aveti de lucru la proiect?

Adrienne-multe patanii si tu cu baietul...ii drept ca in timp,astea se vor dovedi "sarea si piperul",da' parca si prea condimentat nu-i binie,nu?...No-bafta,sa rezolvati rapid si fara nervi nacazul...cat despre ex...NO COMMENT (auzi...sa-l trimita in Ro la dintzar...)

Liliana-crede-ma ca si io simt la fel fata de tine...un fel de afinitate..nu stiu cum...de aceea,de multe ori cand scriu...tie parca nu as avea nevoie de cuvinte,ca sunt convinsa ca stii ca nu te-am uitat...

Porumbel-chiar harnicuta ai fost...pune si tu o poza cu gradina cea frumoasa.(si cu pantalonii de baitza!)

Oana-tu esti o dulcica-ai mereu cuvinte de incurajare pentru oricare dintre fete!

Aaaa,sa nu uit,Craciunitzo-pup pe Nomi si din partea mea!

Gabitza-multzam fain de subect nou!

Noi,am fost ieri la o cabana,pe Valea Capraret (pe langa valea Oltului)...a fost superb,ne-am simtit bine,iar ala mic a fost incredibil de cuminte...s-a jucat tot timpul prin iarba,a alergat de colo-colo si parca nici nu am fi avut copil mic cu noi...Am facut si gratar si cartofi la ceaun...(sa stiti ca m-am gandit la voi...daca nu plecam,eram cu voi pe DC).Am pus niste poze pe dropshots (la "poze si filmulete")(io sunt aia in albastru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

'naziua

Cumparat costum de baie deux pieces albastru. Sa nu-mi ziceti ca vreti sa-l vedeti ca-s pudica rau.
Dupa ce am luat costumul am venit acasa si am vazut prognoza: de maine se raceste vremea si vin ploile

Am cumparat si perdea pentru sufragerie sa o schimb ca-mi sta pe suflet aia pe care o am. Daca sunteti cuminti o sa va arat poze cu perdeaua cand o fi gata.

Acu' ma duc sa beau suc de catina cu lamaie, reteta a la fi-miu, cica asa o sa ma rasfete tot concediul.

Craciunitza, pup-o pe Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gera spune:

buna
ete ca apar si eu.....cam tarziu...in subiectul asta
ma pregatesc pt 40....asa peste vreo 4 ani
ma pregatesc.....adica m-am apucat de sport ca au inceput sa se cam adune niste kg...nedorite
sufletul saracul....e tanar inca

salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Am scris juma de pag si a aprut ca nu vizualizeaza pagina ! acu m-am infuriat scriu mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Soni pe cuvintul meu ca americanii au o reteta de lasagna cu brinza, ba chiar nevasta sefului meu a facut odata cind lucram ca nebunii in weekend pt. o predare. E ceva ca cheese manicoti sa nu-mi spui ca si asta e inventie americana. Polux io-s in Pittsburgh mama draga, la citeva ore de tine. Stai sa intreb pe al meu preten de Labor day. Ca daca ii pomenesc aleia mici o sa sara in sus de bucurie. Personal parca mi-am facut suma de rolercoastere pe vara asta cu cele de la Bush Gardens, insa am auzut ca cele de la Six Flags sint si mai crunte…Nema, l-ai intinit mama pe Puccini?Cracuinita pup-o te rog pe Nomi din partea mea. Porumbelu am facut ieri curtea bec, o sa pun poze mai tirziu. Cius multumesc pt. incurajari. Lu. Imi pare bine ca v-ati distrat. Celelate fete va pup si o saptamina buna.Aia mica, ce frumos din partea ta. As vrea sa traiesc sa apuc ca fiu-meu sa faca un gest similar pt. mine dar nu cred sa apuc ziua aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, pai eu m-am facut cuminte, cind vrei sa dau de el?? Aseara, cu masina murdara si plina de troace, chioara de somn si buimaca, doar nu crezi ca am condus cu mai mult de 25 (mile) la ora??? De politisti imi ardea mie???

va las, gata vacanta, am plecat la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

pai daca zici ca ai aterizat direct la job mi-am inchipuit ca te prinde 3am prin parcare :-) Spor la despachetat si o saptamina buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Trec sa va pup, v-am citit, vazut poze de Lulu (doua fete frumoase si sportive) si de cius (o bombonica de copil si o mami frumoasa). Datoria de mama ma cheama.:p

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Categoric nu pot tine pasul cu voi!
V-am citi..nici nu mai situ ce vroiams a scriu...
Adrienne..imi pare rau de eveniment...cum ati iesit cu asigurarea pina la urma?
Lu..vazut pozele..cool! Deci..pt ca eu am venit mai tirziu la voi in gasca...ea este fetita ta din prima casatorie..si celeleate doua sint din actuala casatorie?
Cius..dragute poze..se vede ca v-a priit! Ce diferenta este intre copii?
Craciunitza....eu..sint cu intrebarile...copii, cei doi baieti sint din casnicia anterioara? Asata asa ..ca sa inteleg si eu despre ce este vorba!
Nu mai stiu ce vroiams a scriu....mai revin..

Mergi la inceput