40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Am aterizat si eu,in sfirsit!
Simbata am fost la nunta.Una din cele mai faine la care am participat vreodata.Si de vineri pins ieri am avut musafiri.A fost superfain,dar sint obosita.Si n-am avut acces la comp difel.
De luni am inceput serviciul. De cum am intrat in birou m-a apucat asa o stare de nervi incit abia am reusit s-o tin sub control.Gindul ca pina la anul nu voi avea nici macar o ora libera m-a dus ,aproape,in pragul crizei de nervi.Si gindul c-am avut doar 5 zile de concediu.
Tocmai de aceea am de gind sa fac tot posibilul sa-mi iasa adoptia cit de repede.
Va citesc de-o ora si nu am tinut minte mai nik'

Ciuss,nu-ti face pb pt carte,te rog.Si iesi din butoi.

Craciunitza,zic si eu La Multi Ani! Si vacanta placuta.

Vai de viata meu!Nu mai stiu.Facem altufel:avind in vedere c-am intrat in normal voi scrie de-acum incolo,fara sa incerc sa-mi amintesc ceva din urma.Chiar nu are sens.Ca-s opacizata rau la creier. Si am de copt si-un halom de vinete. Asa ca tzuc pe toata lumea frumos si zic ce dor mi-a fost de voi.Bine?

Nomi

ps:Lu,instaleaza-ti emule.Gasesti acolo ce vrei si ce nu vrei,in tot felul de limbi.Si e sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Valeuu Mik bine ca ai dat scularea ca dorm toate sau muncesc? Eu n-am facut nik azi am citit. Vin eu cu tine ! Pe 15 sept fac 30 ani munca nik concediu deci! printre altele am mai citit si bancuri noi cu Ion si Maria.Ultimul m-a facut sa rid cu lacrimi:Ion si Maria pe tarla cu vaca . i se face pofta lui Ion si hai pe Maria. Da ce face cu vaca? O leaga de mina si in toiul petrecerii pe vaca o musca un bizoi si o ia la fuga cu tot cu Ion .Maria se intoarce si striga:Ioaneeee,intoarcete cu fata in sus ca scoti toti cartofii C.A.P.-ului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hello,hello.
Uite ca fur cateva minute din office hour-ul meu (alias consultatii la noi) si ptr ca nu am nimic de facut intru sa va citesc.
Iuliana ia exemplu de la Adrienne...adica nu mai bea apa. Ca doar sti si tu ca nu e buna nici in ciubote.
Porumbelas calator chiar ca ai fost gures astazi. dar ce frumos suna ciripitul tau. asa ca te mai asteptam sa ne inseninezi diminetile si nu numai.
Simona am vazut prietenii din Craiova, dar nu, nu-i cunosc. In schimb m-am indragostit de Victoras,dar tu deja sti asta.
Craciunitza nu mai vorbi mama de placinte, e ca si cum ai vorbi de franghie in casa spanzuratului.Si imi eset o foame...mama, mama.
Iulia lasa iubita bucura-te de muzica ficiorului, ca in cativa ani o sa se insoare si o sa-ti doresti aceasta muzica.
Soni iubita, pai ce sa facem daca mama mare incurca fusele astea...cand tu faci eu, mie imi pica in gura...asa ca tu cu cafeaua eu la cabana plapumica.
Lu concediu placut ...si mai da-l incolo pe sef. Si asa sa-i faci la anul, sa-l pui sa semneze, sau macar sa-i faci o cerere scrisa.
Simo, cum s-a numai filmul?Nu stiu ce sa spun despre minciuna conventionala...eu sunt adepta sinceritatii, dar uneori si minciuna aceasta e necesara. Sau macar diplomatia.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

A (re)venit randul meu sa ma laud ! Am dat cu aspiratorul in toate camerele (ridicat canapele , etc) ,am sters praful , am udat florile , l-am bagat un pic in apa pe bebe sa-l racoresc ...dupa ce va spun ce mai am de spus ma duc in bucatarie . Apoi in baie , sa mai dau un pic de luciu , pe urma si gata pt. ziua de azi ! Sper sa termin si dusul pana vine sotiorul...o sa-l astept proaspata , fara nici o urma a efortului depus cu curatenia ! Hi ! Hi ! Hi !

Mik , multumesc pt. vorbele speciale !
Si sa stii ceva : cand vrei sa mergi undeva , daca-ti doresti cu adevarat , nu ai nevoie de altcineva care sa fie interesat de acelasi itinerariu...
Si de fapt , spuneai ca vrei sa vii singura aici . Vei fi singura doar pana la iesirea din aeroport...Usa mea e deschisa ! Oricand !

Soni , ce-ai zice sa o iei de mana pe Mik (tot spuneai ca nu e distanta mare intre voi ) si sa veniti incoace ! Vorbesc serios !

Noemi , ma bucur pt. tine ca te-ai distrat ! Si te invidiez pt. musafiri...Vreau si eu !
Iar in legatura cu munca fara o zi libera un an intreg...e chiar batuta in cuie chestia asta ? Nu-ti poti lua 1-2 zile libere ? Asa "indispensabila " esti ?
Ce e aia "halom" de vinete ?
Oricum , eu ma bucur mult ca vei scrie mai des...

Gata pauza ! Vasele din chiuveta ma cheama !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Polux deja la plapuma? treci colea lachelea goalaca deh sintem in "tara soarelui"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu poisson–ivy e o planta care arata cam asa http://www.poison-ivy.org/Si produce basicute pe piele si mincarimi. Cind te scarpini basicutele se parg si plaga se intinde. Trebuie sa ma duc la doctor sa-mi dea ceva sa scap urgent de ele. Eu n-am vazut asa ceva in Ro.Soni poate ma lamuresti de ce alimentele in Europa au pe eticheta nr. de calorii in kcal in timp ce in sua e in calorii. Ce legatura e intre caloriile eu si caloriie sua ca nu pot fi aceleasi categoric. Mik eu as merge in conted in Israel. Pe bune. Mi-ar place sa fac un Craciun acolo.

Mergi la inceput

Cius treci la bancuri sa mai rizi oleaca.Lasa ca gasesti vreo raceala (imaginara ) samai stai pe acasa!PORUMBELU harnicuta lu mama ! nu mai zi deduoa ori ca acusi te trezesti cu mine la usa ca m-am saturat sa-mi tot promit marea cu sarea si sa minc doar sare! Gata am plecat sa caut cit costa biletul. I-ti spun dupa!(sic!)(fac gimnastica!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Porumbel,esti mult prea harnica.
In ceea ce priveste concediul treaba sta asa: sintem f putini angajati,doar strictul necesar si-atunci in perioada de concedii se pune lacat la firma si plecam toti!Asta e ,in mare,povestea.Ar mai fi motivatiile pe care le-am auzit cind am fost anuntati ca vom avea doar o saptamina:pot sa-ti spun ca m-a umflat risul si-n acelasi timp vroiam sa-l iau la bataie pe 'motivator' si sa-mi smulg si venele cu patentu'.A fost festival in capul meu!
Va fi interesant cind voi cere ore libere pt a-mi rezolva dosarele pt adoptie+ alte pb care vor urma.Sa-ndrazneasca sa ma refuze! Oricum n-o va face pt ca,la ora actuala,firma imi este datoare mie si nu eu ei.

Halom vine din lb maghiara si inseamna ,aproximativ,o gramada mare,dezorganizata.Asa sint vinetele mele:multe,imprastiate prin bucatarie si balcon si masina de gatit.

Ma duc sa le cercetez pe cele de pe foc si mai vin.Sper.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hop, mi-ati lasat si mie placinta ???

Am dus copilu' la pregatire la mate. Culmea ironiei pe profesor il cheama Platon, numele de familie. Tot drumul a scancit copilul "mamaaa du-ma oriunde numai la Platon nuuuu" si l-am parcat fix in fata blocului. Uite-asa, matematician sa mi-l faca!
Ca daca nu, il duc la Chicago, stiu eu acolo o profa de mate buna rau Si cat prelucreza profa copilu, eu ma duc cu mr. Polux la vanatoare de reduceri. M-am gandit bine, Lili?

Soni, daca tin eu bine minte, tu parca esti ieseanca, sau de prin preajma? Pai cand mai faci o plimbare la Iesi? Eu mi-am programat o vizita pe la sfarsitul lui septembrie la o prietena (48 de ani) care e cel putin la fel de tacanita ca tine. Doamne, nu-i tace gura o clipa, acu rade, acu plange, aduna toti copiii de pe strada, toti maidanezii si toate matele. Ea ingrijeste pe toata lumea. Ma gandeam ce intalnire faina ar iesi !

Nomi, bine ca ai aparut ca deja ma gandeam sa dam anunt "pierdut Nomi, oferim recompensa ". Da' daca zici ca te-ai distrat e-n regula, motivam absenta. Doar nu te-ai dus sa te apuci de vinete?

Porumbel, esti un monument de harnicie. Da' pe mine ma obsedeaza vecinul tau? A mai crescut gardul viu?

Nema, zi ceva, cum stai cu xenical-ul, merge-merge?

Adrienne, succes maine, tinem pumnii si asteptam sa faci cinste. Chiar ai facut mamaliguta cu carnati?

Simona, tu m-ai pus pe ganduri, mey, cu minciuna conventionala. Ce-i aia minciuna conventionala? De-aia cu "vai ce bine arati azi, iti sta bine tunsa asa, parca ai mai slabit ..." De-astea?
Pai minciuna conventionala e obligatorie? Nu mai bine taci si gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Adrienne , te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori la perioada pe care ti-o alegi pt. a veni in Israel...de Craciun , zici ? Da` ce crezi , ca aici se face ceva special pt. aceasta sarbatoare ? Anul trecut a fost interesant , pt. ca si Craciunul , si Hanuka si Ramadanul (parca ) au cazut in decembrie...dar tot nu a fost atmosfera aia speciala pe care o stim noi...

Soni , iti spun si de 3 ori pe zi cat timp va fi nevoie , daca asta te mobilizeaza ! Mai ales ca au trecut caldurile alea mari , acum vremea e super ! Iar daca vrei marea cu sarea , Marea Moarta e f. aproape...se rezolva ! Daca vii in septembrie , o sa prinzi Anul Nou (ebraic) - e pe 23 sept , iar incepand cu 6 oct , timp de o saptamana e sarbatoarea corturilor...

Ce zici ?
Dar tu , Mik ?

Aud ?

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput