40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 25
kim222 spune:
Buna dimineata!
Cafea..ceva?![]()
Cius vazut poznele...am inteles ca tare este frumos Sibiul....asa ca acest oras este pe lista mea..de ...to do it!![]()
Si eu sint putin tristuta azi ..pt ca am citi despre tinara de 29 de nai care a a vut accident...ptii...si deobicei ma tin deoparte de astfel de subiecte ca tare am devenit sensibiloasa...
Pe celelalte
..ca nu mai stiu ce-am citit!
ana_maria222 spune:
kim..si pe mine m-a socat tare de tot mai ales ca vorbisem cu ea pe mess si la tel ore bune.....
in loc de cafea dai un ceai de tei fierbinte? ca tare e frig afara....brrrrrrr....
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
hahaha....uita-te la ora la care ai scris tu si la ora la care am scris eu.....asta spune clar ca vreau ceaiul ala cu tarie!!!
Pozeeee
Mancarica
nematics spune:
Cius, frumoase pozele, sa-ti traiasca trupa de soc!!! Sa stii ca io' am inchis la butoi s-am aruncat cheia nu stiu unde. Punct. Si supa cu galuste e sigur un remediu - asa ca papa si tu din ea! Tai Chi nu e bun? Ma batea si pe mine gindul asta toamna.
Si ia exemplu de la Adrianna, care este de un optimism incorigibil si pluteste in Nirvana orice s-ar intimpla!!!
Kuki, esti mortala cu tocanita si DC-ul!
Anamaria, multumesc mult pentru .mp3, ma consolasem ca ai uitat 
Craciunitza - uite, eu stiu engleza, franceza si sa fac mincare buna - ultima se pune???? PS: maninca peste in loc de carne
Kim, neatza la tine! Eu azi am facut la grasse matinee si am recuperat din fusul orar - sper sa scap odata de reziduurile de somn
va pup si sa fiti cuminti!
nematics spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
cum se te uit nematics iubita? nu stii ca te iubesc mult?
Pozeeee
Mancarica
daaaaaaaa, las' c-am vazut eu, de-aia mai dai din cind cu arome de c... p... pe-aici
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by nematicsquote:
Originally posted by ana_maria222
cum se te uit nematics iubita? nu stii ca te iubesc mult?
Pozeeee
Mancarica
pai ca sa nu le uiti mirosul...
daaaaaaaa, las' c-am vazut eu, de-aia mai dai din cind cu arome de c... p... pe-aici[D:]
Pozeeee
Mancarica
kim222 spune:
Ana...acum am vazut mesajul tau..deja tu dormi..asa ca ceaiul..miine!
Iuliana tot nu ti-ai revenit? Noi am aplicat chestia aia cu ..Melatonina..si acum nu stiu daca a fost autosugestie sau nu..dar a functionat!
Liliana,esti data la disparuti!
soni spune:
Mda,datorita anei am citit si eu si am trimis PM celei care are nr de tel! Iar m-am bagat.... Pina acu am stat cu Ana pe mess .de ce nu intrati si voi sa mai ridem putin? liliana Cind eu ma scol tu inchizi,porca vacca! Da nu e vina ta ! Sint fusele bunicii care incurca! Bai Ciuss ,da-o in pisici, cu butoiul tau! chiar tu? (deh ,zic si eu ca toate ne impedicam cind mai putin credem) da tuuuuu??? Pui,ia fa o mamaliga cu oua si cirnati si brinza de oaie si o palinca si vezi cum e dupa! hi hi hi