Ati mai vota-o pe MONA MUSCA?
Raspunsuri - Pagina 4
simali spune:
Stiti ce ma distreaza cel maitare?
De 15 ani stim cu totii ca parlamentul Romaniei e plin de fosti. PLIN!
Si dintre toti gugustiucii mai mari sau mai mici, singura pe care au gasit-o vinovata cu acte in regula este... Mona Musca.
Mie mi-e clar ca a picat de papagal. Spre deosebire de altii nu s-a prea ostenit sa-si faca disparut dosarul sau parti din el.
robertiuli spune:
POATE CA VERIFICARILE EXACTE LE POT FACE COPII NOSTRI, CARE ACUM SUNT IN PEMPERS. ABIA EI VOR REUSI SA SCAPE DE NARAVURILE DE A FABRICA DOSARE SI DOSARELE PENTRU A LE UTILIZA IN LUPTA POLITICA. DACA NU SE LUA MONA MUSCA DE TARICEANU IN LEGATURA CU IA DEMISIA, NU-I DEMISIA MAI ERA INFORMATOARE?
ORICUM, DUPA CE SE TERMINA DOSARIADA VA URMA STUDIUL AVERII. IAR INSTITUTIA SPECIALIZATA ISI VA SCHIMBA PAREREA CA SI CNSAS-UL. DACA SE DESCOPERA PESTE CATVA TIMP CA SI CINEVA DIN CNSAS A AVUT DOSAR DE INFORMATOR CE SE INTAMPLA? AR TREBUI ANULATE TOATE DECIZIILE LUATE DE ACEASTA INSTITUTIE. AM SCAPAT DE INCHIZITIE SI INVENTAM NOI INSTITUTII PURITANE.MAI BINE AM APLICA LEGEA DE ACUM INCOLO MACAR SI AM EDUCA CETATENII CORESPUNZATOR.
CE NOI INSTITUTII O SA MAI APARA? PENTRU STANGACI?
LA REVEDERE SI NUMAI BINE!
buggy spune:
Categoric NU!"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
ruxandra_sb spune:
Clar, NU.
Mi-e sila ca, in continuare, face pe virginala si neatinsa...
Si cand te gandesti ca era o vreme cand imi placea..
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
herra spune:
NU.
s-a umplut de penibil, din pacate.
avea o imagine prea buna ca sa fie adevarata...
ham spune:
si pe mine m-am surprin cu raspunsul care mi-a venit din prima- DA! (am o pata groaznica pe turnatori si securisti!)
am stat sa ma gandesc de ce dreacu' simt asa...
treptat am intzeles- politician corect, cinstit, fara pata eu nu cunosc.
iar cea ce am vazut-o sustzinand, cand se discutau legi, proiecte, etc, mi-a placut; acu', daca (ideal!) am da afara din parlament fostii- activisti, securisti, colaboratori, turnatori, etc cu cine/catzi am mai ramane?
normal ca intr-o lume ideala, mona musca n-ar avea voie nici sa gandeasca la politica...
dar lumea este asta care este, si o prefer pe coana mincinoasa si turnatoare de arabi (vorba lui Guestus, e de bon-ton acu' sa torni arabi, ar trebui premiata!) in locul bomboneilor, vadimilor, berbecalilor, paunestilor, voiculestilor, iliestilor si a altor "esti"; tot asa cum, nu uit ca basescu era minstrul transporturilor cand cu mineriadele (si garniturile de tren ne asteptau in gara, formate, cand noi nici nu stiam de evenimentele de la bucuresti!), kit ca l-am votat
Aprilie spune:
NU.
Pe d-na Doina Cornea as vota-o oricind.Inutil sa mai spun de ce. Din pacate nu va candida niciodata.
Diferenta dintre doamna Cornea si madam Musca ?
Ca de la cer la pamint sau de la mincare la ... mincarime !
Cind au aparut dezvaluirile din presa in legatura cu Mona Musca mama mea era la noi,in vizita.Imi amintesc ce tare a afectat-o ... pt. ca o simpatiza foarte mult.Dezamagirea a fost totala,mama a ramas cu un gust amar dar n-ar mai vota-o niciodata ! Nici macar sefa de scara la bloc!
Surprinzator cit de multa lume o mai apreciaza si stimeaza in continuare.... vorba ardeleneasca : din betie te trezesti, da' din prostie in veci !
Nu am banuit ca atit de multi romani sint ...masochisti!
Chantal spune:
Nu pentru ca m-a dezamagit foarte mult. Aveam o alta parere despre ea dar se pare ca ne-a inselat pe toti.