membru nou
Buna dragele mele,
Sunt o membra noua printre voi dragi "iubitoare de copilasi", sunt proaspata posesoare de atestat (eu si sotul meu l-am obtinut in data de 14.08.2006) si o mare norocoasa, fiindca se pare ca cel mai frumos si mai dulce ingeras (un ghemotoc de fetiza de 4 ani si 3 luni) ne va lumina viata......curand.
O sa pun si o poza cu printesa noastra draga, numai ca trebuie sa ma dumiresc mai intai cum.....se face...
sa nu radeti de mine....o sa ma straduiesc sa invat repede ce si cum stau lucrurile...
PS.Stiu c-o sa ma primiti cu drga inima printre voi
Raspunsuri
aissa spune:
Bine ai venit Cria si felicitari pentru viitoarea postura de proaspata mamica!
Cristina si ghighiloi
Tanaion spune:
Cria, bine ai venit! Ma bucur mult mult pentru ca ai obtinut atestatul si ca esti atat de aproape sa-ti indeplinesti marea dorinta.
Si eu vreau sa depun actele pentru atestat.
Spune-mi si mie din momentul inaintarii dosarului, in cat timp ai obtinut atestarea?
Tana
Cria spune:
quote:
Originally posted by Tanaion
Cria, bine ai venit! Ma bucur mult mult pentru ca ai obtinut atestatul si ca esti atat de aproape sa-ti indeplinesti marea dorinta.
Si eu vreau sa depun actele pentru atestat.
Spune-mi si mie din momentul inaintarii dosarului, in cat timp ai obtinut atestarea?
Tana
In mod normal, din momentul depunerii dosarului, atestatul se obtine in 60 de zile, insa la noi s-a decalat putin, cu vreo doua saptamani....fiindca, mai nou a trebuit sa urmam niste cursuri interactive despre psihologia copilului, legislatie si o gramada de alte chestii care chiar au fost interesante.
Am avut si marele noroc de-a avea un psiholog si-o asistenta minunate, fete tinere, istete si inimoase
irina_g spune:
Tana, eu ti-am trimis un mail insa da eroare.
Mai incerc azi inca o data , poate reusesc
Irina si Mihai
aissa spune:
Cria...vad ca ai mai deschis un subiect dar cred ca moderatorii de la Adoptii sunt plecati si nu are cine sa iti aprobe mesajele. Iti scriu aici in ideea ca citesti, cand ai intrebari nu deschide subiecte noi, intreaba tot la asta sau la "M-am hotarat...".
Si nu te speria, asta e procedura pe site, primele mesaje iti sunt moderate, curand insa scapi de moderare si iti vor aparea mesajele imediat ce le postezi.
Cristina si ghighiloi
Tanaion spune:
Irina,
Am primit 3 mail-uri, nu stiu de ce-o fi dat eroare. Iti multumesc din tot sufletul.
Numai bine tie si puisorului,
Tana
Cria spune:
Aissa, multumesc pentru sfat....exact cum va spuneam sunt noua pe-aici si-mi trebuie putin timp ca sa vad cum merg lucrurile.
O sa incerc sa recuperez mesajul pe care-l postasem...ca subiec nou si-o sa-l pun aici.
Multumesc tuturor mamicilor pentru urari.
Cria spune:
Am reusit sa-mi recuperez mesajul si iata-l...
Dragele mele...
Acum cateva zile, pe forum citeam un subiect ceva mai vechi despre a adopta un copilas mai mare....e si cazul meu.
Prin bunavointa Bunului Dumnezeu si poate si cu putin...noroc, voi adopta o fetita minunata, de 4 ani si trei luni.
In cererea pe care am facut-o atunci cand am depus dosarul in vederea obtinerii atestatului, mentionam ca varsta copilasului sa fie pana in 2 ani si asta nu din egoism ci doar din dorinta de-a pierde cat mai putine etape din viata puiului ce urmeza sa ne lumineze viata mea si-a sotului meu.
Dumnezeu insa, se pare ca a hotarat altceva. Cu putin timp inainte de obtinerea atestatului, asistenta sociala si psihologul se ocupa de dosarul nostru mi-au spus ca au in baza lor de date o fetita care ar corespunde profilului pshihologic al familiei noastre (fiindca asa cum cred ca stiti cu toate....se cauta parinti pentru copii si nu invers)dar ca e ceva mai mare decat ce vroiam noi.Cand am auzit, m-am trezit spunand fara nici o retinere ca vreau sa aflu amanunte....Am aflat ca fetita e in plasament, ca se numeste Florentina Georgiana, ca-i plac papusile si ouale ochiuri ca-i isteata si frumoasa (am deja si doua poze ale ei).
Urmeaza ca saptamana viitoare sau in cel mult 2 saptamani sa mergem s-o vedem si.....aici vroiam sa ajung....
AVEM SI EU SI SOTUL MEU O GRAMADA DE TEMERI DAR SI SPERANTE LA FEL DE MULTE. Asistenta ne-a spus ca asistenta maternala n-a pregatit suficient fetita in vederea adoptiei si ca reactia ei in ce priveste adoptia este una negativa. Ne e teama de reactia pe care o va avea fetita vis-a-vis de noi, n-am vrea sa sufere rupand-o dintr-un mediu in care s-a obisnuit, dar in acelasi timp stim ca putem sa-i oferim multa, multa dragoste si stim ca-i va fi bine langa noi.
Ma rog lui Dumnezeu care e bun si le stie pe toate, sa ne ajute, sa ne dea intelepciune si putere.
V-am impuiat capul.....dar sunt atat de multe de spus....mai ales cand stai de vorba cu cineva care-ntelege.....