MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bird , Catrinel menghia este atleta. Face atletism de performanta de cand era mica si a fost descoperita la 17 ani la antrenamente.
De atunci este model si nu are sanii pusi.

Si are talie , are fund , are tot ce ii trebuie, sa vezi mai multe poze cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

Mia, nu stiu ce zicea vulpea de struguri insa iti spun sincer si din suflet ca nu imi place de Raduleasca. E vreo suparare? Parerea mea! Spune-ti si tu parerea ca si celelalte fete.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Urmarindu-i astazi emisiunea Mihaelei, un detaliu mi-a sarit in ochi: are mainile neingrijite, uscate, ascutite, ai zice ca sunt ale unei batrane!
Cat e ea de atenta cum arata la fata, coafura, corp, dar mainile uite ca nu si le ingrijeste!

De fapt auzisem mai demult kestia asta, ca o femeie frumoasa nu prea este atenta cu mainile ei!

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Am urmarit azi emisiunea si sunt de acord cu afirmatia facuta de melinav. Dar mai tare m-a socat cand am vazut-o la stiri( ceva cu niste OZN-uri, nu am fost foarte atenta) si a dat-o in prim plan si mi s-a parut muuuuult prea slaba( ii ieseau oasele fetzei rau de tot in evidenta) si parca toata pielea ii era uscata-uscata!
Mie imi pare rau sa afirm asta despre ea fiindca o admir din toate punctele de vedere. Am apreciat ca a slabit dand la o parte orice urma de sarcina dar...acum mi se pare ca a depasit limita frumusetii si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Articolul dat de bufi merita citit. Nu cred ca sunt vorbele ei cele puse intre ghilimele, dar reflecta bine realitatea.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

mie imi place si chiar o admir pt. ce a ajuns, o stiu din liceu, eu eram in cls. a 9-a, ea a 12-a, era si atunci "vedeta", a liceului bineinteles, multe barfe, nu stiu cat de adevarate, ce stiu sigur e ca facea dans sportiv, era in echipa cu colega mea de banca din generala, {pe care apropos, am "pierdut-o" pe drum, stiu ca era pe undeva prin canada, ani buni de atunci, poate o gasesc....ANCA STELUTA, nu-i stiu numele dupa casatorie}, scuze pt. intreruperea subiectului... asa deci MR e educata in spiritul sportului, ceea ce nu e usor (eu sunt o putoare la capitolul asta) si jos palaria pentru cum arata si cum se poarta si unde a ajuns... nu pricep de ce nu si-a pastrat numele de fata daca tot a divortat...

poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Mie mi se pare ca, desi are bani sa isi puna si in cap, este o femeie ingrijita(ca frumoasa, mie nu mi se pare ca este), este sportiva, manierele nu au fost niciodata punctul ei forte.

S-a certat cu multe alte persoane publice (femei), mi se pare destul de artagoasa cind o calca cineva pe bataturi.Dar, culmea ipocriziei mi se pare sa o invite la ea in emisiune (azi,duminica)pe Maria Marinescu cu noua colectie de moda, asta dupa ce au tras un scandal zdravan cu 2-3 ani in urma. In urma acestui scandal, Raduleasca semneaza un articol in revista VIP intitulat "Daca te bagi in cocina, te maninca scroafele", cu referire la mai tinerele ei colege de TV si, in special, la Maria Marinescu.

Vezi Doamne, s-au impacat.Cred ca bunele maniere spun ca, odata ce ai facut un atare gest extrem, chiar daca conflictul se stinge, stai deoparte si nu te mai baga.Asta doar daca, din cind in cind nu iti place chiar sa te tavalesti prin cocina cu...scroafele.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

a vazut cineva emisiunea de ieri?

e adevarat ca a recunoscut ca si-a marit sanii la clinica dr. Stan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Theiuta, ai vreun link pt ceea ce spui?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput