"Regina muzicii R&B"....ce repertoriu are?
Raspunsuri - Pagina 6
EVA-DATA spune:
Am vazut aseara emisiunea despre cele 5 gratii si ce succes au ele in Italia.Printre ele si Cristina,insa curios,nu au aratat nici o imagine de la vreun concert de-al Cristinei in Italia,nici vreun spectacol,nimic.Cu ce e fata asta mai deosebita ca a fost filmata intr-o masina luxoasa si la o resedinta impresionanta?Ma scarbea efectiv,trebuia sa o filmeze la "Din dragoste".Pentru ce i se spune ca e vedeta ?
Lorenza spune:
Dar de buze, ce parere aveti!Eu m-am speriat!Ce Dumnezeu si-a facut la ele,ca parca e un monstru!
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Dar de buze, ce parere aveti!Eu m-am speriat!Ce Dumnezeu si-a facut la ele,ca parca e un monstru!
Silicon din belsug!
Alina
Oana spune:
Buzele s-ar putea sa fie naturale avand in vedere etnia din care face parte... Ia uitati cu cine s-a cuplat individa recent:
http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/42412/Cristina-Spatar-ii-face-ochi-dulci-lui-Leo-de-la-Strehaia
diadaniela spune:
vai ,vai ,dar nu mai sufera din dragoste?
saraca,ce repede s-a consolat1
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by disperata
cica e nascuta pe 17 iunie.. asa scrie pe site-ul ei.. adik nu vrea sa-si spuna anul nasterii? oare cati ani are ?
ma .. da di ce-si spune regina? ca suna a rrrrromaneste!!
s-auzim numai de bine! si
Am auzit ca are peste 32 ani... nu stiu exact cati.
Noi 2 singurei