"Regina muzicii R&B"....ce repertoriu are?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

S-o fi autointitulat dupa modelul queen latifah.

Din pacate eu cred ca se drogheaza, prea e vestejita, si nu de la varsta.

De uratenie sau calitati vocale nu comentez. Eu una cred ca i se potriveste stilul, dar nu am de unde sa stiu cum canta ea live.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Stiu si eu acum cine e regina R&B.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

...Eu am auzit la nu stiu ce post saptamana trecuta ca atat de tare sufera de pe urma despartirii de Mirko, ca a slabit 9 kg!!!
Nu am vazut-o la TV recent dar sunt curioasa cum arata un om ( slab la origine...din multe puncte de vedere)care pierde 9 kg in timp atat de scurt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Despre repertoriu...nu stiu ce sa zic decat ca nu-mi vine in minte nici un cantec de-al ei.
Cred ca este genul care se remarca prin ce face extra-profesional, adica viata personala, scandaluri, controverse.
Am vazut vineri sau sambata la Povestiri pe Acasa TV un interviu cu ea, despre despartirea de logodnic, povestita din punctul ei de vedere.Mi s-a parut ca sufera vizibil(intre noi fie vorba, ar avea si de ce, avand in vedere cum arata si ce poseda italianul), spunea ca dupa ce a primit telefonul de la el prin care o anunta ca nu o mai vrea, n-a putut sa manance nimic 9 zile, dupa care abia ce a inghitit un pahar cu lapte.
Greu de digerat despartirea...
De observat ca interviul despre despartire era presarat cu imagini idilice cu ei doi,in vremurile bune si nu de mult apuse, adica la piscina, in elicopter, la calarie(adica hipism, beeeei, nu altceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Chiar nu am auzit ca s-au despartit...poate ca sufera...dar hai sa fim seriosi cati dintre noi nu trec macar o data in viata prin asa ceva!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...am uitat ...referitor la repertoriul ei...stiu ca are mai multe melodii...iar una chiar imi place mult...Cristina feat Tataee

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by lavinai

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by Oana

Ia uitati ce am citit azi in presa:
http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/41125/Cristina-Spatar-se-da-in-stamba-prin-cluburi
Si apropo de varsta ei am citit undeva ca are 36 ani.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Da,tre'sa aiba la vreo 36-37ani,e cu 2-3 ani mai mare ca mine,v-am spus ca am terminat aceeasi scoala generala.

Alina

a zis azi pe acasa ca are 34 de ani......

Mareea iulie 2006

O fi modificat datele din buletin.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by sali

Despre repertoriu...nu stiu ce sa zic decat ca nu-mi vine in minte nici un cantec de-al ei.
Cred ca este genul care se remarca prin ce face extra-profesional, adica viata personala, scandaluri, controverse.
Am vazut vineri sau sambata la Povestiri pe Acasa TV un interviu cu ea, despre despartirea de logodnic, povestita din punctul ei de vedere.Mi s-a parut ca sufera vizibil(intre noi fie vorba, ar avea si de ce, avand in vedere cum arata si ce poseda italianul), spunea ca dupa ce a primit telefonul de la el prin care o anunta ca nu o mai vrea, n-a putut sa manance nimic 9 zile, dupa care abia ce a inghitit un pahar cu lapte.
Greu de digerat despartirea...
De observat ca interviul despre despartire era presarat cu imagini idilice cu ei doi,in vremurile bune si nu de mult apuse, adica la piscina, in elicopter, la calarie(adica hipism, beeeei, nu altceva).

Sali,ai sintetizat f bine .Repertoriul e slabut,de neretinut in schimb e de remarcat prin viata de dincolo de scena.

Intimplator am nimerit si eu pe Acasa cind povestea ea.Nu am vazut chiar tot dar nu mi-a placut cum arata,prea slaba si mult prea vestejita pt virsta ei.
Din ce am retinut,zicea ca italianul ar fi fost influentat si de tatal lui in decizie,nu doar ziarul cu fotografiile l-a facut sa renunte la ea.A repetat de multe ori ca ea l-a iubit dar el nu a meritat-o...sau invers .
Dupa imaginile pe care le-am vazut cred si eu ca are ce regreta .

Ce m-a amuzat:povestea ce multi fani are,cum sunt topiti dupa ea si s-au rugat in biserica ca ei sa-i mearga bine...o exprimare de genul asta.

Acum cica se va concentra temeinic si sustinut pe cariera .Precis ca in citeva luni se va autointitula "Mega-regina R&B-ului"

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

da domne!
ce fani devotati!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

nici o noutate?

nimik?

Mergi la inceput