40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

Imi permit sa imi bag si eu nasul pe subiectul vostru, ca v-a laudat Lulu subiectul si am mai citit din ultimele mesaje si imi place atmosfera aici. Bravo voua pentru asta, la putine subiecte gasesti o as atmosfera. Si...sa nu uit...Kim, ti-am vazut baiatul la nunta, e o bomboana. Si soni, jos palaria pentru ceea ce faci!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Oana, aku e brambureala mare in seara asta, parc-a dat strechea un pic, mai bine uita-te mai prin urma ca numa cu ce-i acum ne facem de ris ca am dat in mintea copiilor

anamaria, mai incearca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

oana ! Chiar ma gandeam azi ca nu am mai vorbit de mult....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Daca mai sunteti pe linie si aveti chef de vorba dati-mi si mie o chemare pe laura00ro (mess de pe yahoo). Azi si maine stau acasa, dupa aia mai greu ca de la servici nici eu nu am cum intra pe chatuiala...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Oana multumesc pentru complimente!!!

Mergi la inceput

anutza1985 id-ul meu!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

fete frumoase, ma acuzati pe nedrept, da e bine asa. Mama voastra, va prind eu la mine si mai vorbim. Ca sa va salut ,am vazut o intrare noua ,OANA, care s-a distrat sa ne citeasca !! Bine ai venit! Mai treci pe a noi!Cit de spre ceea ce fac, nu e nimic . Daca putinul care il fac ar ajtua un copil sa nu fie bolnav as face de zece ori mai mult!!Nu e fraza spusa ca sa fie spusa . E adevarul. Oricit ai face ,din pacate, nu depinde de tine. Oricum privirea ta aruncata si pe aici te face sa vezi ca din cind in cind cei care se implica psihologic(sa nu vorbim de altele) ,au nevoie si de relaxare! Si cele de pe acest forum sint ----oameni cu necazuri si bucurii ca fiecare dintre noi .Cind avem nevoie ne ajutam reciproc, e nemaipomenit sa nu fii singur.Ma bucur ca te distrezi impreuna cu noi si te mai asteptam.Chiar daca sint ultima care s-a inscris si am vorbit in numele fetelor nu cred ca se vor supara.

Mergi la inceput

ma duc la baitza si nanitza ca daca nu...maine ma voi trezi cu nasu turtit in tastatura...nu mai pot!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mama fetelor cat de vorbarete ati fost astazi.
Cred ca v-ati intrecut pe voi insiva azi...scriu eu de dimineata la pagina 16 si va gasesc la pagina 4 urmatorul capitol. Adica 9 pagini scrise intr-o zi.
Acum ma apuc de citit...si sper ca pana va treziti voi dimineata sa termin.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana o sa termini rapid...s-a imbatat Soni ..si a dat peste cap paginile

Soni sper ca stii de gluma...dar mai bine sa ma asigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si bineinteles ca acum sunt singura pe aici, asa ca recuperez si mai scriu si eu o pagina doua, sa aveti ce citi dimineata.
Hei apropo de propunerea lui Soni, ce ar fi daca o data pe saptamana ne-am aduna la o barfa ca intre fete...bineinteles ca pe yahoo. Ce ziceti.
Apropo Iulia, ma tot intreaba sotul cand vi...ca cica e plin sezon de reduceri. Unde o fi vazut el asta, nu stiu, poate ca doar vrea musafiri si o spune un pic pe ocolite.
Asa ca in bancul acela cu Bula. Cica ii pune la scoala sa spuna cum si-au petrecut vacanta, si Bula spune, ca a fost la bunici si bunicul taia lemne. O aschie a sarit si ia intrat direct in fund.La care invatatoare ii spune sa refaca compunerea spunand mai pe ocolite ce s-a intamplat nu asa direct. A doua zi Bula citeste : am fost la bunici si bunicul taia lemne. O aschie a sarit si a ocolit casa, a ocolit sura, a ocolit patului si tot la mine in fund s-a infipt.
asa si cu am meu sot...cica mai pe ocolite, fetele cand veniti la Chicago, ca cica l-am pacalit ca vin fetele la noi si acum l-am lasat balta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput