40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 17

ana_maria222 spune:
ana_maria222 spune:
 Oana....la anu in vara iti fac o vizita!!!!!!! Cum am mai vb...pacat ca stau doar cateva ore in Cannes!!!!!
Pozeeee 
Mancarica 

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Ok, te astept. Gata, ma duc la nani ca mi se inchid ochii.
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

soni spune:
soni spune:
 Scuzati, in timp ce vb cu mine pe mess 'a mica spunea si bancuri voua !! Am stat putin cu ea pina am realizat cine e ca am confundat-o si am intrebat-o daca o mai dor dintii !!1Ma  cheam tel  revin

soni spune:
soni spune:
 Ba fetelor cind facem adunare generala???? pe mess .bineinteles !
vad ca la toate le pica ochii in gura, si ai mei ,
Notte , ca nu mai e nimeni pe linee,Daca mai e cineva sa dea bip .
Daca nu miine la cafea. Kuki iesi prima la raport ca nu se poate sa dispari asa in neant!!

nematics spune:
nematics spune:
mey, asta mica, tu vinzi castraveti la gradinari??? pai bancul ala cu tache si Tica l-am aflat printr-a treia, pe bune!!!

nematics spune:
nematics spune:
bebitzu, cum te-ai acomodat cu xenicalul? Ai tinut regim special in paralel? Cit timp l-ai luat?

polux spune:
polux spune:

Ua, ce-mi place de voi cand sunteti vorbarete. Numai ca eu chiar ma simteam obosita si am dormit un pic...si iar am pierdut distractia.Dar trebuia sa stau ca altfel nu sunt in stare sa finalizez documentele ptr scoala...si am atatea de facut.
Apropo Iuliana, ce predai semestru asta? Stiam ca ficiorul nu pleaca in acelasi loc, dar ma gandeam ca pleca ao data cu tine. Si acum intrebarea intrebarilor...cat te-a costat biletul, si mai ales de unde ai luat. Eu ma interesez de acum,caci vreau sa-mi aduc gaza in iarna aici...si sincer nu stiu cum sa fac sa corelez biletele noastre cu ale lor, pe care sa le iau mai inainte, etc.
Nomi iubita...pai fa si tu ca mine...te duci la gara si pleci cu primul tren care pleaca din gara...unde ajunge, vezi tu.Glumesc, da iubita maine seara trebuie sa fi in tren,nu?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

polux spune:
polux spune:
 Iuliana iar nu dormi la ore mici?Sau te pregatesti ptr fusul american?
oana mai ce baiat frumos ai. cat are pustiulica...vorba lui Lulu, sa-l mananci la micul dejun. Ce mic dejun, si la pranz si seara...Si Lulu e frumoasa rau...dar pe ea o stiam deja din poze.
Uite asta imi aminteste de fiica-mea ca o mancam pe burtica, si ea radea. Si de cate ori o schimbam de pampers, isi ridica bluzita si imi arata buricul spunand mama papa tizi. Auzi la ea, buricul e tizi....Puiul lui mama ce dor imi e de ea.
Adrienne vazut pozele. Spun si eu ca fetele...bine ca a scapat ficiorul de exa.
Ma inscriu si eu in randul celor care au pus foarte mult pe ele de cand au venit pe ist continent...asa ca ma duc sa vad daca am sa gasesc ce spune Adrienne.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

bebitzu spune:
bebitzu spune:
 Nema, am luat aprox 1 an Xenical, am slabit 12kg, nu a avut reactii adverse sau alte probleme.
Eu am fost super multumita, de aceea ma si gandeam sa incep din nou, insa fiind aici chiar nu am cum sa-l procur.Eu luam cate 2/zi, la mesele de dimineata si pranz.Regim alimentar am tinut in limita normala, adica fara grasimi, prajeli , mai putina paine si paste fainoase, insa nu a fost un regim drastic.
Nu vei vedea din prima zi rezultatele, insa dupa 1 luna eu zic ca da.
Eu am fost foarte mandra de mine dupa ce am slabit, sper sa reusesc si de tata asta cu ce mi-a indicat Adrienne, ca tare-i bine sa arati a "om".