40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

3.....de Maria nu am pomenit..pt ca ea nu mai scrie de vreun 1 an pe DC...are un baietel..tot Luca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetelor e un film superfain pe Procinema:Vioara Rosie.Merita vazut.
va tzuc.Acum am aflat ca azi e joi si nu miercuri.
Ma duc sa-mi incropesc ceva bagaje si sa gindesc ce-oi face domani.

Nomi

0745948933-asta mi-i nr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Hop si eu....desi am calc deschis de dimineatza nu am scris deloc...am fost la curte si am smotruit...am dat cu mpul in toata casa, am sters praful, am schimbat prosoapele, am asezat mesele, am impaturit servetelele sa nu mai stau maine, am pus bautura in lada frigorifica...apoi am fost sa ma pensez....sa cumpar prajiturile si ce imi mai trebuie...

maine merg la epilat si la coafor si sa imi iau artificii de tort...si atat...

apoi....sa inceapa petrecerea...sa cante muzica....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Kuki tre mii ca de data asta a-ti parcat cinii si v-ati suit in masina!!! Unde esti ma ? te -a invitat la inghetata,la terasa , la mnsarada??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

kim, e greu tare pentru tine, ca mama, sa-l vezi plangand, dar trebuie sa te incurajezi singura, daca stii ca locul unde il duci e bun si curat nu ai motiv sa te ingrijorezi si aduna-ti energia pentru a-l incuraja si pe Luca.
lu, da' de ce te-ai dus la medic, te deranjau alunitele? Copilul meu cel mic e plin de alunite, are una marisoara pe spate si abia anul asta a descoperit-o, a venit speriat la mine: "mami, uite ce mi-a crescut pe spate!". Copilul mare a avut o alunita bombata pe umar si de la carat ghiozdanul s-a uscat si a cazut, i-a ramas o pata alba acolo. D-aia intreb, care-i baiu' cu alunitele?
KUKI, miscare cica trebuie sa facem mereu, nu doar la cura de slabire. Am mancat 1 kil de orez fiert azi si am baut o gramada de apa, vreo trei sticle mari. Ciudat ca nu mi-e foame...
Vecinu e grizonat, da? Si ce masina are 'mnealui?
noemi, ia in considerare si varianta sa dai la nasu' in tren de-o bere, sa te lase la cuseta. Stii care-i secretul? Cusetele sunt rezervate pentru cei care lucreaza la CFR, ori ca au nevoie, ori ca nu, ei le tin rezervate. C-asa e-n tenis!
Sa zici daca vin sa te astept la gara.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Noemi, m-ai facut praf complet si definitiv. Punct.

Adica io pun palinka (cind am) cu pipeta in pahar, ashe de pretzios e lichidu, si tu il dai pe tastatura

si pe maus???

ca sa vezi bre

nu mai ai un post de maus prin casa? Trimit siviul mintenash sa m-angajez la tine!

asta imi aminteste de melodia aia "de-ai fi tu salcie la mal m-ash face riu la umbra ta'

adik in versiune noua

"de ai veni cu sticla-n mal as chitzai la umbra ta"

asha ceva n-am mai auzit de muuuuuuult, auzi pe ce pune ea palinka! Mai ai si alte intrebuintari din astea originale??? alcool]

Eu stiu ca i-am pus lui fimiu compresa cu palinka in loc de compresa cu spirt cind o avut amigdalita si 40 temperatura da atunci era de disperare si finka in america nu aveau spirt. De nu uita bietul copil nici acum ca s- ametit din prima de la aburi. No, poate nici la Maramu n'o fi spirt...

Liliana, ficioru' meu nu pleaca cu mine, el pleaca mai incolo in alta parte si la alta vreme

Mergi la inceput

Ouch, am uitat de baiat.
adrienne, asta e baiatul cu iepurele de plus? Asta e barbat!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci fetelor!

Polux, o las pe nasica Lulu sa zica povesti cu Seb, ca ea le zice bine tare. Asta ca sa am ce sa-i arat lu' fi-miu cand o sa fie mare.:p

Lulu, ai grija de tine, ca, cine mai alearga dupa Seb in parc?

Apropos, o sa va pun niste poze cu Lulu (si nasicul si finutul) de marti, inainte sa se tunda.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Noemi....unde pleci..ca-s pieduta!

Vine la capitala
Mik, acum am vazut si eu pozele, cine ti le-a facut? Super!
Am impresia ca serverul asta pe care sta forumul cam face figuri, nu e prima data cand apar mesaje desi initial nu au fost

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunita, pai daca poti s-o iei tu pe Noemi de la gara si ea vrea la Calarasi, poti s-o iei pe Stefan cel Mare in drum spre Calarasi si cind ajungi la Obor dai un bip si cobor, e o patiserie restaurant nonstop, pe dreapta in statia de metrou - bem o cafea si sticla lui Noemi - ce ziceti?

Mergi la inceput