Restaurant botez-Constanta???
Raspunsuri - Pagina 3
babyyy spune:
Roxanaz ne-am interesat si cel mai convenabil este la albatros,,,pe traian la restaurantul ciuperca.au si husele lor pt scaune,,,e totul bine.acum sa il inchiriem,,,mai asteptam putin sa se nasca bebeu.pupici si multumesc pt ca ati fost alaturi d mine
nicoki spune:
Incearca si "La Protzap" la Casa de cultura. Cred ca se poate amenaja si loc de dans, meniurile sunt deosebite, au o maniera de prezentare aparte (sabii in flacari, cereti sa va arate.). In plus, nu stiu daca ar mai fi nevoie de decoratiuni suplimentare, poate servetele personalizate si baloane. Parintii mei si-au serbat acolo nunta de Ag, iar in vara asta, cat am fost in concediu, noi am tot semnat condica pe acolo cu copilul. Mancarea este excelenta. Iar daca mai vin invitati cu copii, au aia mici ce sa faca pe acolo, ca sunt o gramada de animale mici si mari impaiate.
dumitrulaura spune:
Incearca si la "Cozia" langa Casa de cultura.Acolo am facut botezul si am fost foarte multumiti. E intim, curat, ornamente pe asa foarte frumoase. Se merita sa incerci.
madaluta spune:
Si eu sunt in cautarea un restaurant pt botezul lui Darius.Vrem sa il facem pe 3 sau 10 februarie, dar am vrea sa gasim un restaurant care sa fie in cadrul unui hotel sau al unei pensiuni pt k vrem sa inchiriem cateva camere pt musafirii de la distanta.Bineinteles k nu vreau la 4 stele, ci undeva cu preturi acceptabile pt 2 bugeari k noi...Vom avea in jur de 50 de invitati,dar nu stiu unde sa merg sa caut.Casutele din satul de vacanta nu cred k au caldura in camere, deci ies din discutie...
Apropo..cam cat costa un meniu la ora actuala?
Va multumesc dc m-ati putea ajuta si pe mine...
Madalina +Darius Cristian
poze,
madaluta spune:
Am gasit un restaurant super, asa cum imi doream...La hotel Dacia Sud din Mamaia. au o sala spaecial amenajata pt evenimente deosebite.\scaunele sunt imbracate in satin crem, fetele de masa albe ,lungi pana jos, cu ornamente k husele scaunelor, iar vesela patrata...este foarte eleganta si meniul..650.000lei
Are vedere la mare.. e super...
Madalina +Darius Cristian 4 sapt+
poze Darius,
marinela72 spune:
Vroiam sa dau si eu o mana de ajutor cu ceva sfaturi dar vad ca pana la urma ati rezolvat!
Va doresc o petrecere pe cinste si sa va traiasca puiutul!
www.babysfirstsite.com/alexutza/" target="_blank">Alexandra, printesa mea
Zambeste! Asta ii va face pe cei din jur sa
se intrebe la ce te gandesti.