BANCA sigura-CREDIT ipotecar

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

bravo Fla! Noroc in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Super! Felicitari! Acum e ca si rezolvat

Dar de ce cautati voi evaluator? Nu trimite banca pe cineva? Noua ne-au zis cei de la banca pe cine sa sunam pentru evaluare.

Irina

Mergi la inceput

E ceva in neregula cu forumul zilele astea... mesajele nu apar in ordinea care trebuie, paginile se deschid foarte greu.... . Stie cineva care e problema?

Fla, sa dea Domnul sa alegeti bine!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Cristina voi in ce stadiu sunteti? Ati mai rezolvat ceva?

Fla (sotie si mamica fericita)
_
Impotriva abuzului pe DC si a inchiderii contului lui Jocelyn!

Eu astept.... va citesc si va tin pumnii!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Spuneti-mi va rog, evaluatorii intreaba pretul apartamentului sau in ce suma consta creditul acordat?
Am sunat azi pe cineva si a zis k el nu intreaba preturi si sume, ci doar face poze si dosarul. Si nu stiu la ce sa ma astept.
Oricum apartamentul costa mai mult cu aproape 10.000 fata de banii care ni da banca, s-ar putea sa avem surprize neplacute si sa il subevalueze?

Si inca ceva: dosarul pe care il face evaluatorul are un "termen de valabilitate"? Adica e valabil doar un anumit numar de zile?
Ca noi l-am sunat pt ipoteca pe apart. parintilor si i-am zis ca o sa avem nevoie si de evaluarea apart. pe care il cumparam si fiind 2, sa ne faca reducere. Si am vrea sa le evalueze maine pe amandoua... chiar dc pt cel care urmeaza sa il laum mai dureaza putin perfectarea actelor, precontractul cu avansul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,

nu te intreaba...de obicei! ca pot fi influentatisotul meu insa a discutat cu el l-a tras de limba, ca sa spun asa, si pana la urma a venit si intrebarea: cu cat il cumparati??? asa ca ...plus ca dosraul de evaluare cuprinde si 3 exemple de ap (cu poze si adresa completa) care au fost vandute cam in acelasi timp si la preturi similare, deci daca in zona respectiva a mai avut ap. asa, il evaluaeaza ca si celellate...eu zic sa nu-ti faci griji, daca este un evaluator de la banca, nu are cum sa evalueze mai putin. Apartamentul cumparat de mine a costat 63.000 euro, el a evaluat :63.000 de euro...asta ce este????
Dosarul nu are termen, dar desigur ca la anul ar fi cazulsa faci lata evaluare:)))
Stai calm! astrele sunt de partea ta!!!!

Bafta!

Mergi la inceput

Pe noi ne-a intrebat care e pretul cu care il cumparam, dar nu e obligatoriu. Dar daca nu ne intreba, ma straduiam eu sa-i zic

Dar n-am avut curaj sa o "stimulez" . Parea o doamna de treaba si am mers pe mana ei. Si a fost bine pana la urma, chiar l-a evaluat la mai mult decat am dat noi pe el.

Acum....nu stiu ce fel de credit luati voi, dar in cazul nostru - credit ipotecar - banca ne dadea 75% din suma minima, dintre cea zisa de evaluator, si cea zisa de vanzator, asa ca era foarte important sa nu il subevalueze.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

A fost evaluatorul, l-am intrebat cam la cat e evaluat un apartament in zona, ne-a spus apoi ne-a intrebat pretul si cat luam din banca si a zis ca sa stie sa nu il evalueze mai putin:)

Nu i-am dat nimic, nici nu cred ca a asteptat. Iar dc a asteptat... sa fie sanatos:)
Marti e gata dosarul, deci pana atunci nu vom avea noutati:)

fetele si multumesc pt sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by impreuna

A fost evaluatorul, l-am intrebat cam la cat e evaluat un apartament in zona, ne-a spus apoi ne-a intrebat pretul si cat luam din banca si a zis ca sa stie sa nu il evalueze mai putin:)

Nu i-am dat nimic, nici nu cred ca a asteptat. Iar dc a asteptat... sa fie sanatos:)
Marti e gata dosarul, deci pana atunci nu vom avea noutati:)

fetele si multumesc pt sustinere

Fla (sotie si mamica fericita)
_
Impotriva abuzului pe DC si a inchiderii contului lui Jocelyn!

wow... ce super poate am si eu noroc!!! cand voi avea nevoie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Ati mai facut un pas!
De acum inainte, nu ar trebui sa mai apara probleme! Felicitari! In cat timp va poate elibera apartamentul?

Irina

Mergi la inceput