BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 15
irinaelena spune:
Felicitariiiii!!! . Eu cred ca vei ajunge sa locuiesti in el mult inainte de Paste!
E strigator la cer ce fac unii agenti...profita cu nesimtire de naivitatea unor oameni...Eu cred ca deja poti sa incepi sa cauti apartament pt babuta, ca dupa cate zici, ei n-au de gand sa ii gaseasca....
Noi ne luam apartamentul pe Campia libertatii, asta fiind in zona Piata muncii.
Irina
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gaby
Buna seara doamnelor,
Sunt posesoarea unui frumos ap. (dupa ce-l fac eu frumos!!!)de 3 camere zona Dr. taberei (billa-brd) Sa-l stapanesc sanatoasa si sa am bani sa-l platesc
Dupa cum spuneam ... cred ca voi aveap roblem cu babuta, are termen pana la 15 nov sa se mute, iar aia nu iau gasit...si eu ma mut in casa mea cred ca la Paste!!am mai desoperit ca ea are un contr. cu agentia care expira in octombrie, final, si in care nu este prevazut ceva de genul sa-i gasesca ei ceva, doar sa-l vanda pe acesta, si se pot spala pe maini la final de luna...si o lasa cu ochii in soare! si parca vad ca tot eu trebuie sa-i gasesc ap:))))) Vom vedea...cred ca oricum am mai multe sanse, eu nu am cautat mult, ei tot seplang ca nu gasesc, vrajeala, trag de timp, asa banui.
Irina, unde iti iei casa???
Am citit despre evaluarea sau mai bine zis intalnirea cu evaluatorul, pot sa adaug ca am avut aceasi experienta, deci sunt acelasi practici!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
Felicitari Gaby!
Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
anda141 spune:
Acum 3 saptamani am devenit si eu posesoare unui aparatment cu 3 camere, cu credit luat de la Banca Romaneasca. Bani sa avem de-acum sa platim ratele. Speram ca in 2 saptamani s ane putem muta. E in bloc nou , cartier nou si mai au ceva de lucru la scara, de pus gresia si de tras gazele in apartament, ca sunt pe scara.
Felicitari ,Gaby!! Sa-l stapanesti sanatoasa!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anelize spune:
Sa le stapanaim sanatoare.
Si eu tot cu trei camere mi-am luat,dar creditul l-am facut la Transilvania.
impreuna spune:
Felicitari fetelor posesoare de apartament
Sper sa va dau si eu vestea asta in curand, mai ales ca un mare aport l-a avut [n]Gaby[/b] cu "consilierea":)))
Desi noi suntem abia la inceput, am avut deja surprize placute si neplacute. Si cu banca si cu agentiile imobiliare.
1. La Alpha am depus dosarul fix acum o saptamana, totul in regula, urmau sa il trimita la Bucuresti pt aprobare pt ca au cerut o derogare sa ne ia in considerare venitul doar pe ultimele 6 luni, nu 1 an cum ar fi politica bancii, pt ca asa ne incadram la un venit mai mare.
Am asteptat frumos si cuminti toata saptamana, azi ne suna sa ne informeze ca nu l-au trimis la Buc. pt ca le e frica sa nu accepte derogarea si sa ne respinga cererea de creditare. Ca mai bine ni-l aproba ei de aici, doar ca ne vor da bani mai putini cu vre-o 4.000 ca trebuie sa ia in considerare venitul pe 12 luni, nu 6.
Al meu sotz le spune ca vrem sa riscam si sa trimita dosarul in capitala, pt ca banii care ni i-ar da ei de aici sunt prea putini si oricum nu ne ajung.
Dupa cateva minute ne suna tipul inapoi si ne informeaza ca brusc a mai aparut un nou tip de credit cu dobanda mai mica in 1 an (5,9%) si ca ne incadram mai bine acolo cu venitul si ne vor putea da mai mult (adica 54.000 in loc de 51.000 cum era initial).
Luni vom merge la banca sa schimbam cererile pt noul credit pe care cei din Cluj sper sa ni-l aprobe saptamana viitoare. Ei au zis ca nu vor fi probleme, dar ne putem astepta la orice.
Totusi... frumos din partea lor ca au incercat sa ne rezolve problema, o bila alba de la mine (deocamdata:)
2. Agentiile sunt de toata jena. 99% din anunturile de pe piata date de agentii, nu corespund cu realitatea. Toate par f avantajoase, insa intr-o saptamana in afara de o singura agentie care ne-a aratat un apart. ok, nici una din celelalte 20 la cate am apelat nu au fost in stare sa ne faca o oferta completa.
Singura mea speranta este faptul ca avem 2 agentii a unor prieteni si ne bazam pe ei, ca altfel vad ca nu merge
Fla (sotie si mamica fericita)
irinaelena spune:
Gata si evaluareaaaaaaaaaa!! Am mai scapat de un stres, apartamentul a fost evaluat la mai mult decat e pretul de vanzare
Urmeaza acum sa viram avansul si sa facem asigurarile.
Aceeasi experienta am avut-o si eu cu anunturile si cu agentiile..
Irina
Gaby spune:
buna,
FLA, despre creditul APLHA, am scris si eu :http://www.bankingnews.ro/Stiri/Cea+mai+mica+dobanda+la+creditele+pentru+locuinta+in+euro
e bine daca ai putea sa luati de la ei...VA doresc susces!
Cu agentiile este vesnica problema, EI SUNT RASPUNZATORI DE PIATA ACTUALA, EI FAC ca JOCURILE SA FIE MURDARE, pe bune!O sa aveti de tras...dar nimik nu-i mai frumos decat sa ai casa...Noua ne-au luat 1.600 de euro, fara sa faca numik, banii mei de termopane...
PAi eu propun sa continuam subiectul si sa incurajam fetele care mai au un picut de tras, dar in acelasi timp sa deschidem unul nou, despre amenajari interioare, sau cum te carpesti sa faci casa dupa ce ai ramas lefter
Evaluarea nu-i problema, de cele mai putine ori sunt probleme, daca ei nu fac evaluariele cerute de banca, nu-si iau banii,nu traiesc, ca oricum casele vechi din romanika, nu fac banii ceruti, asta e clar, piata e licitata, ca sa zic asa.
Tututror bafta in continuare, intru doar sa va citesc sa vad unde ati ajuns, chiar daca nu raspund, sau raspund in graba, sunt in momente critice de timp...Gandul meu este alaturi de voi!
laura113 spune:
Felicitari irinaelena!!!! Ti-ai luat apartament intr-o zona buna eu din pcate ma limitez la 55 000 euro, cu 15 000 euro avans si salariu 27 mil declarat, iar rata de vreo 8-9-10 mil. Cam aici ma incadrez.
Ce asigurari faci si unde si la ce pret?
Felicitari si tie anda141, si noi tot la banca romaneasca ne pregatim dosar. Daca n-oi fi indiscreta cat a costat apart., si cat platiti si rata?
irinaelena spune:
Gaby, sper sa ne revedem curand la subiectul cu renovarea
laura113, multumesc! Finansbank lucreaza cu Allianz Tiriac. Trebuie sa facem asigurare pe apartament si asigurare de viata. Pretul inca nu il stim, astept din clipa in clipa telefon de la banca sa imi zica ce au vorbit cu cei de la asigurari.
Mi-au zis azi ca s-au schimbat putin regulile: pentru credit mai mare de 30000, trebuie sa iti faci si analize, la o clinica agreata de asigurator...alti bani, alt timp pierdut. Noroc ca nu suntem presati de timp.
Irina
Gaby spune:
buna,
Si noi la Domenia Credit tot cu alliantz am lucrat, adica a venit cineva de la ei la sediul domenia, cand noi am semnat actele si ne-a facut polita. Am platit 180 e /an, am platit, am semnat ...a plecat. Rapid!