Masina de spalat incorporata-priza?

Masina de spalat incorporata-priza? | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Am o mare dilema. Unde trebuie pusa priza la masina de spalat incorporata in blatul din bucatarie? Ca ma gandesc acum, dupa ce mi-s montate prizele ca trebuie sa il rechem pe electrician sa mi-o monteze astfel incat sa nu se vada cablul de la masina de spalat pe faianta, nu?
Unde o aveti voi montata? Ca nici jos, sub masca nu cred ca e bine. Ce modalitati aveti voi?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Uite cum e la mine:

masina de spalat "locuieste" in bucatarie. E facuta sa fie incarcata pe deasupra asa ca avem deasupra ei o bucata de blat care se ridica si ea, avand o balama inspre peretele din spate.
In stanga masinii este un dulapior ingust unde am detergentii iar pe peretele lui (pe pal adica) din spate am priza, din aceea aparenta (nu ingropata, asa cum ai pune in perete). Conductorii pentru priza sunt trecuti pe sub blat, ascunse in niste profile speciale care se vand la bagheta si au adeziv pe spate pentru a fi lipite pe perete.

Este usor de facut, poate face asta si sotul tau. Singura problema este sa gasesti un loc invizibil unde sa incapa priza aparenta (7cm x 7cm x 7cm) si unde sa poti ajunge usor in caz de urgente. Eu o am in interiorul unui dulap dupa cum ti-am spus dar am prevazut asta dinainte asa ca in peretele dulapului exista o decupare prin care intra si stecherul in dulap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am masina in baie si tot acolo am tras si o priza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu o am montata in bucatarie sub chiuveta sau chiar in spatele masinii de spalat.Cel putin la toate apartamentele pe care le-am vazut aici sunt asa.Eu nu inteleg cu e sa o montezi in blat.Trebuie montata pe perete obligatoriu.
O zi buna sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Olim, sigur ca se monteaza pe perete. Ma refeream sa treaca cablul prin spatele blatului sus la priza si sa se vada pe faianta. masina de spalat e incorporata in blat, nu priza...
Multumesc

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca e mai bine sa o lasi prin spatele masinii, ca sa nu se vada pe perete.

Mergi la inceput