Am o maaaaaaaare problema... 2 zile la rand m-am chinuit sa termin jocul. Si l-am terminat.. adica relativ.. la nivelul 7.. unde anagrama e clar Cathedral.. nu-mi dau seama cum l-au "spell"-uit autorii (scuze dar chiar nu-mi vine acum termenul in lb. romana) ca imi tot da Incorrect. Am toate literele din cuvant si am incercat si variante mai dubioase in speranta ca l-au gresit cat de cat "omeneste" dar tot imi da cu virgula... Si din cauza catedralei nu pot rezolva nici tot puzzle-ul si deci nu pot completa jocul.
Please, pretty please.. l-a mai jucat cineva? Stie cum ar trebui sa scriu gresit cathedral???
Multumesc anticipat!
Vlad si Ana
Sa traim bine!
gicutza eu am terminat jocul dar sa stii ca la nivelul 7 la mine chiar asa a fost scris :
- niv 7 : '' CATHEDRAL ''
- niv 8 : Mona Lisa
-niv 9 :Keystone
-niv 10 : Vitruvian
Nu inteleg de ce iti da tie incorect , poate doar daca are un defect joculetul.
Al meu a fost cumparat de pe net si merge brici .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Multumesc mult Lala... atunci e clar ca jocul meu are un defect . Pacat, chiar as fi vrut sa vad cum arata tot puzzle-ul dar din cauza piesei aleia lipsa nu mi-l face pe tot
Spor la joc in continuare
Vlad si Ana
Sa traim bine!
Eu l-am cumparat de la yahoo games . Ai o ora free si daca iti place jocul il poti cumpara cu credit card . Costa aproximativ 20 $ si se decodeaza automat in momentul efectuarii platii.
O zi excelenta tuturor !
Lala.