se serbeaza ziua de sf maria...
mare ca zi onomastica, sau ziua de sf maria mica, pe 8 sept?
multe pers cand le spun la multi ani de sf maria mare imi raspund ca ei se serbeaza pe 8 sept. voi cum stiti ca e?
oricum, eu spun la multi ani tuturor celor ce poarta sf nume si Maica Domnului sa-i calauzeasca .
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Raspunsuri
ana_maria222 spune:
Se serbeaza de 8 septembrie...marti, pe 15, este Adormirea Maicii Domnului....iar pe 8 septembrie este Nasterea maicii Domnului!!!
Pozeeee
Mancarica
asi spune:
La noi se serbeaza persoanele care au primul nume Maria in 15 august si cele sunt Ana-Maria sau al doilea nume Maria in 8 septembrie.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
liliac1 spune:
Eu stiam asa: pe 15 august se pomenesc Mariile moarte, se fac pomeni in "numele" lor, iar de 8 septembrie se sarbatoresc Mariile in viata, adica
DARAEL spune:
Avem voie sa sarbatorim din 15 August pana in 8 Septembrie ?
Asta ca sa nu se supere nimeni !
Sa nu uit:
La Multi Ani Maria !
Apropo, a facut cineva o lista cu cine da de baut, sa stim si noi cum impartim vizitele la domiciliu...... !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
ana_maria222 spune:
Darael
De la mine pentru voi: sampanie, pepsi, berica si prajiturele !!!
Si sa nu uit...muzica de rigoare !!!
Pozeeee
Mancarica
capra cu trei iezi spune:
LA MULTI ANI MARII SI MAICA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA!
EU AM DOUA BUCATI: SI MARIA SI MARIAN
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Marina spune:
cred ca depinde de zona...in moldova mereu sarbatoream pe 8 septembrie si numai cand am ajuns in bucuresti am auzit urari pe 15 august...S'apoi e inca post, nu?
Hildegard spune:
La romano-catolici in calendar e scris cu rosu deci zi nelucratoare: Adormirea Maicii Domnului. Se spune "marie mica" si sarbatoarea se se tine. Se tine si pe 8 septembrie.
----------------------------------------------------------
Marina, postul n-are lg. cu inaltarea Maicii Domnului la cer.
PRAJITURI