mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
azi am zi de smotru. sunt f fericita.
Miha,nu te enerva ,mai! schimba firma si gata!
zilele astea trebuie sa apara Cami.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salutare fetelor!!

Sunt cam pe fuga pt ca sunt cu amandoi cei mici si nu prea am cum sta la calculator .Multumim pt urari dar noi sarbatorim Sf Maria pe 8 sept ,iar azi e ziua mamei mele si trebuie sa ajungem pe la ea...

Va pup si ne mai vedem spre seara

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lunna,multi ani si buni pentru mama ta!

Banana,spor la treaba tovarasi!

Adriana,am gasit nr de telefon.RO Expres: 0729-660075 si Fan Curier: 021-2126168.Astea sunt de la centrala Bucuresti.Suna la ei si te lamuresc ce si cum.Bafta!

Eu tocmai am citit cazul Doinei de la Umanitare si mi-a ramas un gol in stomac,un nod in gat si o senzatie puternica de neputinta...Offf...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Va pup si io pe ziua de azi.
Sunt prin zona dar cu destule pe cap.
Am scris la optimiste prin ce am trecut ieri asa ca nu mai am forta sa scriu si aici.
Spor la trebi si voua ca io nu stiu ce sa fac mai intai.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Georgi aoleu prin ce ai trecut ieri? Lasa ca ma uit la optimiste Sanatate mamei!!!

Mai fetelor si io ca si Miha mor de nervi si altanu cu astia cu mama lui de net. Ultima firma denet ne-a fentat la fel, incepusera sa taie netu' zilnic sa nu rasp la tel etc, astia la fel oameni seriosi initial acum isi mutara sediul intr-un bloc departe, nu mai primesc plati la sediu, intrerup netul ziel intregi si zic la telefon ca echipa repara fix in momentul ala Ne bagam pe Astral ca au pachet complet fix/cablu/net si gata.
Lucia, multammult pt raspuns, mai imi pare rau ca din cauza unor destepti platiti voi, bine ca nu a fost mai rau, nasol insa cu carnetul si cu sperietura.... Ma bucur ca Liviu e mai bine, sa dea Domnul sa nu mai aveti belele de sanatate
Adinell bafta cu transportul si felicitari nasei tale!!! Aveti padure aproape? Ce bine!
Doina moaaaama ce harnica esti, bravo dom'le, da gata toate rosiile ca la iarna-ti cer si io bulioane . Mai numa pot abtine, si eu am citit alaltaieri cazul tau, Doamne ce nebunie mare in tara asta, sa innebunesti, sunt curioasa ce ai mai aflat ma duc sa cietsc pana nu cade iar netul, Pup dulce pe Dan
Flavia hai ma ca ma emotionezi, as vrea tare mult o sora asa plimbareata ca tine , si multumim mult de invitatie, insa ins ept va incepe Uca cresa si tre sa mergem si la tara.... cred... da' tu daca mai vii pe-aici si nu dai pe la mine sa vezi ce-ti fac . Pupic dulcic
Lunna LA MULTI ANI MAMEI TALE !!! Asa e, spre Moldova nu se sarbatopreste aceasta Sf Marie, oarecum e logic fiindca pe 8 sept e nasterea.... stiu pe cineva din Iasi care s-a suparat rau ca au fost sunati sa li se ureze "la multi ani" pe 15 aug....
Dana bey si tu ai dat-o pe smotru? ma plec in fata voastra
Alinutaaa ce ma face Alexuta mica si scumpica?
Noi iar am colindat azi, bai ma uitam la magazine si ma apucat asa o ciuda ca m-am hotarat sa facem ceva in plan financiar, ma enervez cand vaz cat de scumpe sunt hainutele care-mi plac mie . Vreau sa-mi iau masina de cusut. Oare cam at costa una electrica? Ca de cusut n-am mai cusut de la lucru manual din generala dar am ambitie cu carul . Ma oftica astia care strica materiale frumoase si bune pe niste modele de nu le cumpara nimeni. sa gasesc eu o rochita sau o fusta siiiiimpla si normala? Nooo... hai c-am luat-o razna.
Va las acum si sper ca vorbim curand

Mergi la inceput

Georgi! Mai ... nu mai am comentarii pt ce a fost la voi ieri, cred ca nici n-ai dormit azi noapte, ce sa mai zic, bine ca a fost doar o confuzie si tin pumnii mai departe sa fie bine!!!!! Dupa o chestie de-asta se intreaba doctorii de ce nu mai avem incredere in ei
Off, bafta si cu casa! Haha si ma bucur ca te-ai oprit cu faianta la.... portocaliu O sa ai o bucatarie luminoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da Andreea.Nu am cuvinte sa-ti spun cum sunau telefoanele si ne incurajam toti unul pe altul(eu si surorile mele ca fratele meu si tata inca nu stiu) desi in sufletul fiecaruia...
Cum am spus, nu mai pot sa ma enervez pe dr. ca sunt prea usurata si bucuroasa ca nu a fost asa.
Si bag si io o injuratura pentru aia cu netu' lor.Da in gand, ca-mi iau cartonas.

Luna scuze ca am uitat sa urez si eu mamei tale LA MULTI ANI sanatosi si plini de bucurii.

Doina nu stiam ca este cazul tau la umanitare. Am citit si eu.Sper sa primesti vesti bune cat de curand. mama curajoasa.

Cam asta e.Ma duc sa fac ceva de papa ca nu am mai gatit de cateva zile bune.N-am mai avut chef.De mancat... nu stiu cu ce am trait.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Andreea,care-i ma ala de la Iasi care s-a suparat?

Mergi la inceput

Si ti-am facut si io un cadou cu vreo cateva pagini in urma .De ce nu spui nik?Nu ti-a placut?

Mergi la inceput

Wowwwwwwwwwwwwwww Miha esti o scumpaaaaaaaaaaa MULTUMESC DIN SUFLET!!!!! bAIII IO CU MAMA LUI DE NET AM PIEDUT ATATA CA TOCMAI PE PRIMA PAGINA NU MA UITAI . Mai, e superb, merci din sufletelul meu de bucuresteanca prafuita dornica de un tei, uite fix din pozitia asta a vazut Uca in burtica plus ma-sa teiul ultima oara acum 2 ani ... mai si ce salut... super!!!! Multumesc din inima tare frumoasa surpriza mi-ai facut Si tu esti o finuta si ai un baietel minunat, nu degeaba se bronzeaza acum Isa, stie Danelutza ca are ginerica dulce foc

Mergi la inceput