mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 23

malla spune:
malla spune:
 Gata cu concediul sotului, iar intru in pauzele lui de masa :) Crismir, am luat-o la padure pe soacra, ca mi-a fost mila de ea sa o las singura acasa. De data asta a fost cuminte, atat cat s-a putut:)
Flavia, nu mergem la cetate, decat in plimbari, cand vrem relaxare maxima, mergem in sens opus:) Este o padure langa noi, se numeste Bejan. Acolo vin multi oameni ca e fain. Zici ca si soacra ta are limbarita??? Of, ... ce sa zic?!? Si eu vorbesc mult, mai ales daca imi place cu cine, dar mai iau si o pauza sa mai respir din cand in cand, dar ea... nimic!!! ma pubneste cateodata rasul de ea...
Gata, plec, sunt obosita, vad ca fetele se pregatesc de "vacanta", fain, va urez relaxare maxima!!! 
Superbe pozele la munte Flavia, mi-au placut!
Andora, cum mai esti cu durerile de dinti? 
Vestea cea mare e ca maine pun masina de spalat pe posta(fan Curier), dar nu va spun cat am sunat pana sa dau de ei... Miha, numarul ala de fix cica e nealocat:) Oricum s-a rezolvat, slava Domnului. Eram prea in priza cu ea, ca doream sa rezolv si nu stiam cum:) Ce fericita a fost mama cand a aflat ca ii vine masina acasa, la scara:) 
Pa, fete!
Andrei si Adriana

Danelutza spune:
Danelutza spune:
  ... nu-i nimeni acasa ?
... nu-i nimeni acasa ?

... dispar si eu, noapte buna copiii
... dispar si eu, noapte buna copiii 

doinabita spune:
doinabita spune:
 Am aterizat eu!Ce conferinta a fost si eu nu am participat...dar nu am putut caci lucreaza de zor la siteul lui Dan ,Dan si prietenul lui Gabi, mai au putin si il termina si nu puteam sa intru peste copii la calculator...mi-am facut treburile si niste sosuri picante pentru fripturi pentru iarna,fara EURI!
Andora :am vorbit cu "domnul"...citeste acolo...Va pup pe toate!
bita doina

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 helloooooo! nu e nimeni?
 weekendu' asta cred ... simbata al meu are treaba pina mai tirziu si duminica daca plecam dupa ora 12.
cred ca plec si io la 
alexa 

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Adriana,nr de telefon il aveam notat in agenda de pe vremea cand nu eram casnicuta.De atunci s-or mai fi schimbat niste treburi,dar am ramas in urma cu stirile.  Bina ca ai rezolvat pana la urma.
 Bina ca ai rezolvat pana la urma.
Cuscra,io-s acasa! Vii? 
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

lunna27 spune:
lunna27 spune:
 'neata la toata lumea!!!

poftiti!!!
 poftiti!!!
Cuscra lui Miha daca vii pan' in Iasi treb sa vii si pe la mine,ca doar cat e de la iasi la piatra neamt ....si io am flacau
....si io am flacau 
Am plecat sa pregatesc micul dejun la copilasi 
Dana

maria2mami spune:
maria2mami spune:
 cititi si voi ce intrebari....
"De ce va doriti acest post?
Ce anume va recomanda pentru acest post?............si cea mai tare: ]
Care este salariul minim acceptat, deci, pe care, daca nu vi-l putem oferi, nu veti accepta postul?  "
Maria