mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, daca'i asa ce sunt 100 si un pic de km? in max o ora sunt in cora

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danelutza casnicutza:) Motata ta are concert ziua, a mea seara. Cred ca fac concurentza:)
Ca bine zici tu Andreea, lasata sa ii treaca fitzele, insa dejeaba o las eu dc o iau in primire bunicii. Si atunci cine-i ? Mama, normal.
Imi fac mustrari de constiinta ca poate am acceptat prea mult ajutor si am dat impresia ca nu-s in stare sa ma ocup de copil

Oare unde-s fetele astea? Lucia,Dana_ch, Svetlana, georgi, fetele din Grecia, Tina...?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

vin si io ,vin si io!

Edit; la Cora ,mai!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

azi am fost gospodina:) gatit, calcat, spalat
am uitat sa va zic, duminica am fost la vidraru, apoi la c. de ag. a fost f misto, chiar daca am fost singurei, adica noi 3
banano, am testat terenu' e misto de mers si-n grup

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Alinuta...laudatorii tai....au plecat in Pampas???
Si io' am fost gospodina azi si nu ma laud'
Beyy...cu drag va astept ...da numai cu kapital serios....suntem 4 cheltuitoare....ce naiba...

Am citit io' de vreo invitatie la c de ag?sau e valabila numai pentru sefa bananelor???
....venim si noi da mai pe luna viitoare

Maria

PS....acu' serios, gasim gazda sa mergem in week?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Baiiiiiiiiiiiii da' voi veniti pe teritoriul meu cand io mi-s plecata ? Lasa ca poate nu merjem we asta ca inca nu s-a invoit berbantul. Mmiha, Alina cu masina, Danuta cu bitzicla, ar fi super Flavia naspa ca stai cu soacra parca nu?
uf vine cineva paaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,eu zic ca invitatia nu-i doar pt mine.
chiar Alinuto,un gratar ceva,pe undeva pe acolo?
merge?
hai ,ca poate organizam ceva cat mai e vreme frumoasa.
ce zici Miha?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Io' sunt prima la apel...bineinteles cu cretofolina si cu colegu'.....cand vreti voi!
Andreea....ce zici...ne onorati ?

Maria

Mergi la inceput

bey, io invit pe toata lumea. nu e nominal.banano, poienite gramada, cu riu, fara, cu umbra, cu soare (pt tine), cu nisip, cu iarba verde. super zona. daca vb serios, fixam intilneala.
miha, da mey mi-au murit laudatorii

alexa

Mergi la inceput

Bey Andreea....io vin ...la cora...cu 20 si cu 42 ......ca peste 3-4 ani..........sper sa-mi accepte banca rata pt ....

Maria

Acu' serios...scuze ca ma repet...sunt pana in gat pe google, caut cazare ....be right back!

Mergi la inceput