mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Flavia, soacra nu mai sta la noi de ceva timp. Sa vezi cum s-a intamplat. A inceput sa se simta mai bine, dar noi tot nu ii dam drumul acasa, cu ideea ca totusi sa o mai tinem ca nu cumva sa mai aibe o criza acasa.
Dar sa vezi ca au inceput sa curga musafirii la noi, ca niciodata. Veneau pe rupte sa isi petreaca concediul la noi... Ea s-a "simtit" si a plecat, chiar la insistentele noastre de a mai sta. Apoi ne-am gandit ca a fost mai bine ca a plecat ca eram mult prea multi tineri si se simtea prost printre noi, cum o stiu eu pe ea...
Sotul e in concediu, mai are cateva zilisoare si nu am petrecut mai deloc impreuna ca am fost tot ocupati. Si ce vise aveam inainte de concediu... Ca vom sta mai mult impreuna, ca etc si bla, bla, bla,...
Oricum a fost frumos cu musafirii nu regretam nimic, sa mai tot vina:)
Acum in cele trei zile, patru care ne-au mai ramas, ne-am hotarat sa fim singuri, dar a aparut problema cu Cristina si suntem bucurosi sa o putem ajuta. Ne simtim bine, simtitm ca suntem la momentul potrivit pentru un suflet pus de Dumnezeu special ca sa il ajutam.
Ea e foarte simtita, un gen de om care sta la locul ei si nu se baga.

Am fost la padure ieri, dar azi nu m-am mai dus. Andora ma intrebai daca e padurea aproape de noi. Da, este la zece minute distanta, chiar 15 minute:) Dar e fain acolo. A venit soacra la mine, am facut clatite cu urda si marar, eu am preagatit ceva papa si am mers toti la padure. Ne-am simtit fain, pana la un moment dat cand ne-am dat seama ca soacra mea iar o ia razna cu vorbaria. Ii place sa vorbeasca prostii, iar noi suntem genul de persoane care nu ne place sa vorbim dar nici sa ascultam, sau ma rog... ascult din politete pana la un moment dat, apoi daca conversatia devine sub orice critica, deja ma enervez. Imi povesteste mie numai prostii de parca m-ar ajuta cu ceva ce imi spune... Si macar daca simtea nevoia sa se descarce, dar se amuza si se vedea ca povesteste ca nu are ce face, numai asa de amuzament. Ce m-a scos din sarite a fost faptul ca am rugat-o sa discutam altceva ca nu ma prea intereseaza acele subiecte, ca nu ne ajuta cu nimic. Ea, degeaba. Facea la mine: "Dar, stai sa iti spun, Adriana..." Ce mai eram de "ras" amandoua...
Asa ca ne-am hotarat(eu cu sotul), sa mai mergem si singuri(si cu Andrei, desigur), la padure, ca doar nu suntem legati de soacra. Nu o neglijam, dar nici asa ca noi sa o luam peste tot cu noi.
Azi ne-a sunat sa ne spuna ca ea vrea si azi sa mergem la padure si eu i-am zis ca facem o pauza, ca avem nevoie sa ne odihnim, ... ca ... chipurile am de facut mancare si ma obosesc prea mult, apoi dorm!!! Ce era sa zic?
Gat, iar va plictisesc, ...netul la mine merge tare prost, cand merge, cand nu...
Pa, revenim:)

Edit: Miha, multumesc mult pentru numerele de telefon...uitasem!
PS: Flavia, interventia chirurgicala va avea loc la Deva, la desteptii astia, iti dai seama cata incredere am eu in ei, ca de doua ori mi l-au chinuit pe Andrei ...pana acuma, dar ce sa fac, nu am incotro mai incerc si de data asta la ei, ca mi-e greu sa merg la Timisoara, parca tot pe drumuri sunt :)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Suntem si noi prin zona!Dar nik interesant de zis!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

casnicutzelor eram pe pag a doua.se poate?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Azi m-am si odihnit la pranz vreo 2 ore si acum sunt fresh,ca pe caldura aia am oprit toata actiunea...si o termin acum.Am citit postarile, ce vrednice ati fost...cat am dormit eu...Nu am gasit pe nimeni sa scrie la Surprize, am zis la toti cunoscutii caci prieteni avem mai putin de cand s-a intamplt cu Dan au disparut unul cate unul...alti prieteni sunt foarte ocupati cu serviciile, unii merg la tara caci nu mai au servici si tot asa...o sa vad eu ce o sa mai fac...
Va pup! mai revin asta seara!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinuto ,socrosenia vine maine,da' si eu tot maine plec la munte.
yes,i am bad!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

doina, esti f tare. DD ajuta!
banano, beeeton!:)))

alexa

Mergi la inceput

Alinuto ,sunt o nemernica! recunosc!
le coc ceva de speriat.
si dupa fata nu s-ar zice,este?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!!! sa cresti mare si frumoasa!!!!

Fetele,am plecat sa fac o baie,poate mai revin!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey, da' ce uituce suntem
La Multi Ani Ilinca!
banano, sunt eu alinutza sadicutza, da' nici cu tine nu-mi e rusine. cind va intoarceti?

alexa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ILINCA!
duminica seara ne intoarcem.

Dana

Mergi la inceput