Cum scap de "notifier" pe net ?

Cum scap de "notifier" pe net ? | Autor: GeorgetaR

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema care ma sacaie de ceva vreme (mai mult de o luna). La fiecare conectare si dup-aia periodic cat sunt pe net, imi apare o fereastra "notifier" care ma anunta ca mi-a expirat perioada de 3 zile de proba la un programel pt descarcat filme, cred.Nu stiu daca un asemenea program a fost descarcat intr-adevar fiinca e vorba de un computer de la serviciu pe care eu il folosesc doar de vreo luna. Cert e ca pe mine ma sacaie "notifierul". Pe moment scap de el cu "task manager"- "end task" dar dupa o perioada apare din nou.
Ma poate ajuta cineva? Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

cel mai simplu si mai simplu desinstaleaza minunea de program...
altfel, trebuie sa te uiti in registri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Tot ce m-a dus capul sa fac a fost sa caut cu "search" in tot calc. "notifier". L-a gasit in vreo 3 locuri si l-am sters de peste tot. Nu e suficient.
Am citit la index despre spyware si adware, m-am gandit ca asta o fi, am descarcat si eu un program pe care-l recomanda lumea pe-acolo, l-am instalat, a gasit el ceva, dar tot n-am scapat de "notifier".
Te rog eu, dante01, daca poti, explica-mi si mie cum sa-l dezinstalez ca ma depaseste chestiunea total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

control panel-add/remove programs si cauta-l acolo, nu e suficient sa le stergi pe unele

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Multumesc mult, dar nu e chiar asa simplu ca nu stiu cum se cheama programelul. Cred ca o sa chem totusi pe cineva care se pricepe sa mi-l gaseasca fiindca eu nu reusesc nci macar cu asistenta. Multumesc frumos, oricum, pt. intentii.

Mergi la inceput