Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

MA TRECETI SI PE MINE PE LISTA?
Hildegard(Veronica),Arad, Univ. de Vest Vasile Goldis", 2000

multumesc

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Hildegard (Veronica) esti pe listuta! Bine ai venit! Povesteste-ne mai multe despre tine cand ai timp!

Dupa cum ati observat, desi in ultima vreme e cam pustiu pe aici, am facut cateva schimbari la lista. Sper sa nu fie probleme cu scrisul prea mare sau prea accentuat etc..daca e ceva il mai micsoram.

Mariana, vorbareato, unde esti? iti ducem lipsa!

Irina, cum a fost cu dosarul? de fapt daca ma gandesc, e vorba de 2 dosare:cel din instanta si cel de credit..hai ca iti facem galerie

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Din cate stiu eu nu e nici unul de pe acest topic avocat/ã în Bucuresti. Dar daca cunoasteti pe cineva bun si cu inima mare va rog sa ii faceti cunoscut cazul Mirelei(barbye) si poate cu ajutorul nostru vom reusi sa i se faca dreptate.
Cine inca nu o cunoaste pe Mirela da-ti click aici si va rog cititi povestea ei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

<<Fetelor,referitor la faptul ca Mirela nu are avocat.Aici ,pe forum, exista un topic al juristilor,deschis la 'Prieteni ..'.Eu zic ca nu e o idee rea sa se scrie acolo un mesaj.Nu cred ca cineva nu ar ajuta-o.Mi-este imposibil sa cred asta.Eu am un amic avocat in Bucuresti.Pot incerca sa iau legatura cu el,dar nu stiu in ce masura are el timp acum.Ultima data cind am vorbit cu el era in santier cu noul lui birou.Daca vreti eu pot,totusi,vorbi si-i pot expune cazul.Sa vad ce zice.Eu zic ca este important pt ca ,un avocat bun,prezent la patul ei poate speria trupa de asistente de pe-acolo.Si ,nu in ultimul rind,ia problema in miini si face pt si in numele Mirelei demersurile legale necesare.Iertati-mi insistenta,dar este f important.Astept sa-mi dati un ok si-mi sun amicul.Nu voi face nimic pina nu-mi dati voi voie.>>

Va multumesc.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kriss multumesc mult pt galerie. azi in instanta am scapt foarte usor pentru ca parata trebuia sa mai depuna o diferenta de taxa in urma raportului de evaluare prin care s-a stabilit valoarea imobilului de executat. asa ca am scapat mai repede decat speram, desi toata noaptea am avut insomnii din cauza termenului de azi . oricum din primele 10 dosare doar al meu nu a fost luat la amanare. deci toata lumea era cu chef de munca.asa ca urmarea pe 18.09.
azi am fost de am luat extrasele de carte funciara pt informare. am observat cu "mare bucurie" ca notarul mi-a mai scos un extras care nu imi trebuia adica pe o bucata de teren care ramane vanzatorului, si drept urmare am fost nevoita sa mai platesc 600.000 lei degeaba.
dosarul il depun la banca pe 12 cand e zi de leafa ca sotul a avut o majorare de salariu si pe 12 ar fi al 3-lea salariu marit. asa ca astept nerabdatoare saptamana viitoare.
va pup si spor la invatat!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata fetelor!Am citit ce ati mai scris pe aici.ma bucur ca va merge bine la toate.O zi buna va doresc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna dimineata!o zi frumoasa va doresc! ca la noi ...

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Chiar zilele trecute ma intreba cineva ce nu am aici si as aduce de acolo din RO...pe lana familie,prieteni,am mentionat bineinteles si
Aici nu a plouat din ianuarie.

Mergi la inceput

Vin si eu ca o "cotofana"de nota 10 –(asa am fost numite recent,participantele la forumul DC de o nou-venita pe forum) – sa va aduc o veste nu prea placuta.
Joker a cerut inchiderea contului pe DC.Imi pare rau pentru ea,era foarte simpatica si curajoasa.
Joker,examenul se apropie cu pasi repezi-Multa bafta !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

Joker a cerut inchiderea contului pe DC.Imi pare rau pentru ea,era foarte simpatica si curajoasa.
Joker,examenul se apropie cu pasi repezi-Multa bafta !

Imi pare rau ca a cerut inchiderea contului de pe DC. Ii doresc mult succes la examen, sa reuseasca in tot ce si-a propus!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Am vorbit ieri cu joker. Intr-adevar si-a sters contul pe DC. Era bucuroasa ca a obtinut un punctaj mare la testul grila si acum asteapta urmatorul examen saptamana viitoare. Inca nu stia pe ce data este programata. Asa ca ii tin pumnii in continuare, ca daca ea reuseste fara pile, poate ma tenteaza si pe mine sa incerc. Va pup.

Irina

Mergi la inceput