Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In baie am calculat la 1.80, dar cu braurile si rosturile se va intinde pana pe la 1.90.
In bucatarie punem faianta doar in dreptul aragazului si intre corpurile cu blat. In rest lavabil crem sau bej

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Fetele !!! In ce stadiu mai sunteti cu lucrarile? Mesterii au inceput serviciul de sapt asta si vor veni sa lucreze dupa 6 seara....nu stiu cat de repede vor avansa. La voi cred ca faianta este deja pusa!!!
Va pupic

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io pot spune cu mana pe inima ca am terminat un perete in toata casa aia...Adica a pus faiantza pe el.Maine e sarbatoare si cica nu vine.
Abia miercuri.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

La noi au terminat ieri cu baia mare, gresia si faianta. Acum pun silicon. Rosturile le vor pune doar dupa ce e zugravit, ca sa nu se coloreze (ca sunt albe).
Am fost ieri la cei cu mobila. Intradevar ne-au cerut niste preturi .....br.... 210.000.000 lei (bucatarie, dormitor, living si un cuier pe hol)-pretul fara aparatura. Cred ca vom face la ei doar livingul si poate bucataria. In dormitor vom face cu cei care ne-au facut patul si camera lui Petra anul trecut.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Jaluzelele din camera lui Petra sunt de la www.trident.ro Poate gasesti distribuitori si la voi

& Poze noi &

Mergi la inceput

Codruta ce preturi!!! Vorba unui prieten care cand i-am zis ca ne-a cerut un tamplar 28 mil pe un sifonier a zis " Pai de mai, daca l-ati vrut cu tot cu blanuri de urs polar in el!!!" Eu ce sa mai zic ca imi fac curaj la un dormitor de 30 mil??? Pai chiar si asa un living si bucataria tot va duce la 100 mil presupun...
Multam fain pt site, am analizat oferta, e super! Chiar ieri am fost la un prieten care si-a montat astfel de jaluzele si dau f bine. Eu am fi vrut totusi din acelea care se pliaza, am vazut acum ca se numesc Roman shade. Mi se par mai putin "office".

La noi se merge inainte cu pregatirea peretilor si am inteles ca sambata sau duminica incep sa puna faianta in bucatarie!

Spor la treaba si pupici piticutilor

Mergi la inceput

Au pus faianta si in baia mica. Maine termina cu gresia si rosturile din bai si dam semilavabil in bai. Poimaine deja intentioneaza sa dea prima mana de lavabil. Azi, pana am ales culorile la pereti si tavane a trecut ceva timp. Oricum, cu cat analizez mai mult, tot schimb cate ceva. Asa ca am inchis paletarul si la revedere.
Sapa autonivelanta mai tragem deasupra (initial am bagat cam 160 saci nisip si nu mai siu cati de ciment) cand e zugravit tot, apoi gresia si gata.
Inca sunt in dubii cu mobila, unde sa mi-o fac ...:)))) Dulapul e musai sa il fac si bucataria daca vrem sa ne mutam cand se termina apartamentul de renovat.
Spor la treaba

& Poze noi &

Mergi la inceput

Felicitari Codruta!!! Esti aproape de mal
Pana la urma ce culoare faci in living?
Si mie mi-e groaza ca trebuie sa luam mobila, deja am cheltuit ce planificasem sa ne ajunga pt tot si nici macar nu am platit zugravii Si la voi s-au depasit calculele initiale???
Oricum si noi trebuie sa luam mobila in camera Indrei, macar pat si sifonier, dormitor pentru noi si restul, mai vedem....

Sotul a si reperat magazinul celor cu jaluzele, amandoi am fost incantati de ceea ce am vazut pe site, urmeaza sa le vedem la show room.

Spor la treaba si pupici!

Mergi la inceput

Da, am depasit bugetul. dar de la inceput am calculat si am stiu ca va iesi dublu.
Am uitat sa pun un rand de brau in baia mica . N-am stiut de ce raman asa multe. Efectiv am uitat ca intre 2 randuri de faianta bej trebuia inca un brau. Asta e! Asa ca mare atentie cu designul!!!!
Macar ni le primeste inapoi. Pe cand sa puna gresia in baie, am descoperit ca intr-o cutie erau cam 7 ciobite si am mai luat o cutie .
Azi ne-a adus lavabilul, in jur de 6 milioane pentru tot apartamentul. Aici sunt 2 probleme: 1. sa vedem daca ajunge, 2. sa vedem cu culori ies pe pereti.
Nanna in living fac ceva portocaliu combinat cu portocaliu deschis. Sunt nuante de portocaliu o gramada, asa ca nu te pot lamuri exact. Am sa vad ce iese si pozez peretii. In bucatarie aveti mobila?
Christel, este parchet laminat pentru trafic intens. Daca se strica, se schimba. Asta e avantajul acetsui parchet, daca te plictisesti, schimbi cu altceva. Eu sunt impotriva mochetei. In bai dam cu semilavabil, tocmai ca sa respire peretii cat de cat.
Georgi, cum stati?
Spor la treaba

& Poze noi &

Mergi la inceput

Codruta, imi pare rau de "nereusita". Dar cred ca e frumos si asa. Ce culoare aveti in baie? Eu retinusem ca e vorba de apartam cu 3 camere, dar te aud vorbind de 2 bai?! Ce bine de voi!!!

In bucatarie am luat acum cateva luni 2 corpuri suspendate pt aici unde stam si deoarece acolo vom avea o bucatarie f mica ne mai trebuie vreo 2 sau max 3 corpuri si ne-am hatarat o completam pe aceata. Nu e "trendy" cu sticla sablata si alte alea dar e ok si de bun gust. In plus ff ieftina. De asta nici nu o mai pun la socoteala cand zic de mobila de cumparat.

Sa inteleg ca intr-o saptamana va mutati, nu?

Georgi, chiar asa, unde ai disparut de 2 zile???

Pupici!

Mergi la inceput