Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ia sa si io colegele mele de suferintza...Va urmaresc demult dar am avut si alte probleme pe langa santierul deschis din noul meu apartament.Acum m-am mai linistit cu celelalte dar a ramas santierul.
Pe scurt, apartament de 2 camere pe care l-am luat de la A la Z (mai putin baia ca acolo vreau sa schimb inclusiv cada si nu ne tin finantele)
Stadiul lucrarilor?
Usi scoase, o debara daramata in hol, dormitorul izolat.Faiantza in bucatarie e pusa abia un sfert...Ce mai...Iti vine sa te iei de par cand intri acolo.
Usile si geamurile(inclusiv balcon) sunt rezolvate in sensul ca sotul meu are o firma de tamplarie aluminiu si PVC.M-am hotarat la culoarea lemnului pentru usile de interior sa fie in ton cu parchetul(pe care-l punem peste tot, mai putin baia)
Hai ca v-am zis cate ceva, nu vreau sa va zapacesc, pt ca le aveti si voi pe ale voaste.
Vreau doar sa-mi dati un sfat.In dormitor, asa cum am zis, am izolat cei 2 pereti exteriori.As vrea sa fac acesti 2 pereti o culoare si ceilalti 2 neizolati, alta culoare.Voi ce culori imi recomandati avand in vedere ca mobila este de culoarea astuia care da cu capul in zid?
Ma gandesc ca trebuie ceva cat de cat in ton sa nu apara apoi ca o sorcova.
Si as mai avea intrebari dar... ma opresc aici.
Spor la lucru si sa terminam cat mai curand(io sper ca in jur de 5 septembrie sa fiu mutata)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Bine ai venit printre surorile tale, Georgi!!! Esti super simpatica, m-ai bine-dispus! si tie!
Esti ambitioasa daca speri sa fii mutata pe 5 sept, sa ti se implineasca dorinta! Eu sper ca pana pe 15 sa ne mutam, dar nu imi fac prea multe iluzii.
Referitor la culoarea zugravelii in dormitor nu prea stiu ce sa zic. ma gandeam la un galben pal de tot sau un crem neutru, avand in vedere ca mobila are o culoare mai puternica. Eu am o problema de genul asta in sufragerie, unde avem canapele de piele portocaliu strident si cu peretii albi nu imi place cum vine, ies in evidenta prea tare. Daca as putea le-as inlocui, dar sotul meu e innebunit dupa ele. Asa ca nu prea stiu ce ai putea combina, momentan asta mi-a venit in minte, ma mai gandesc si iti spun.
O zi minunata si "spor la lucru"...

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Nanna, spor la cumparaturi maine! Poate te uiti si-mi spui si mie daca vezi bucatarii, biblioteci,canapele, mai ieftine.
Eu am gasit un mester care a zis ca poate sa ne puna gresia si faianta, cu 200 de mii/mp(aici incluzand si pregatirea peretilor, ca acum sunt dati cu vopsea, deci trebuie data jos vopseaua) nici nu stiu e mult e putin si a zis ca se pricepe si la montat parchetul laminat(50 de mii/mp).
Acum ramane sa vedem cat de serios o fi si ce o iesi, va tin la curent!

Spor la treaba in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Christel, sigur ca ma pot uita si pt tine, dar da-mi niste indicii, ceva: cam ce tip de biblioteca sau canapea, ce material, cat de moderna, ca asa sunt multe modele...Sa ma pot orienta spre ceva si maine iti spun preturi. Pupici!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nanna si mie imi place wenge, asa va fi masa de bucatarie (de la mobexpert), dar nu in in mod deosebit. Cred ca se vede praful pe aceasta culoare si vorba ta, poate se demodeaza.
Azi ne-au montat usile si am la o camera un perete asa stramb ca va ramane ceva spatiu intre rama usii si perete, care se va vedea tare urat.
Maine pune gresia si faianta in bai.
Noi am chemat de la www.qline.ro sa ne faca masuratori si sa ne cheme luni-marti sa vedem proiectul si culorile.
Sper si eu sa ne mutam prin 15 septembrie (cel tarziu)

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Neatza fetele.
Ce sa fac nanna....Sper si eu....
Mersi de idee.La galben ma oprisem pentru sufragerie.E tot galben acum si-mi place cum arata.
Eu m-am hotarat sa nu mai dau cu lavabila.Si norocul meu e ca cei care au stat acolo nu au dat nici ei.Asa ca bag var peste tot.Am ajuns la concluzia ca lavabila si termopanele sunt o combinatie proasta.Nu respira peretele si trebuie aerisit tot timpul
Azi termin cu instalatia electrica..Am avut noroc ca fratele meu e electrician si mi-a facut totul ca la carte.
Si faianta e pusa deja jumate..Meseriasul meu vine dupa ora 18 la mine .E incurcat in alta parte.Asa ca...
Mai e destul...Of, of....mai, mai.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Azi am crezut ca termina faianta in baie, dar ne mai trebuie 1 brau!!!! va dati seama, 1 brau! Ca n-am socotit ca in unele locuri se vor si taia. La ora 6 n-am mai gasit, asa ca si noi suntem pe 1/2. mai ales ca au data jos un rand, ca nu dadeau rosturile cu faianta si braurile, in sensul ca braurile sunt mai mari cu 2 mm . SANEX!!
Georgi, mare noroc cu fratele electrician!! Eu cu electricianul si acum in mai chem s aimi mute mai sus sau mai jos sau sa imi ingroape mai bine dozele. Si mi-a cerut 2 mil 1/2 in plus, fata de cei 10 dati pana acum....:)))
In bai si noi dam cu var.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Doamne Codruta ce preturi sunt la voi...
Pai de exemplu fratele meu i-a facut instalatia unei cunostinte( adica i-a spart zidurile si i-a scos vechile fire pe care le-a inlocuit, plus schimbat prize, intrerupatoare si tablou - de la A la Z deci) si i-a luat doar 2 milioane.La noi e orasul mai mic si preturile sunt altfel.
Trebuie sa mai vina si la mine ca mi-am adus aminte ca in hol trebuie sa pun frigiderul si nu am priza acolo.Bine ca nu l-am gletuit.
Azi am mai avansat putin, in sensul ca nu mai e mult si termin de pus faiantza in bucatarie.Urmeaza apoi reparatiile pe langa usi ca sa putem sa le montam.Maine vreau sa fac neaparat poze cu snatierul sa-l am ca amintire.Stiti fazele alea gen "inainte" si "dupa"

Acum am alta dilema.A vazut un voal super azi.Eu in sufragerie nu mai vreau perdea ci voal.Am vazut azi voal creponat.Alb si grena.Ia spuneti-mi voi cata perdea luati la o latime de 3.25 metri?Io parca stu ca se ia triplul latimii.Mai tin minte bine?

Pupi si spor la trebi.

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Georgi, eu nu ma stiu cu perdelele, eu iau cati metri imi trebuie (adica masor si mai adaug cam 1/2 din cantitate).
Da, din pacate astea sunt preturile. Iar de electrician nici nu sunt multumita, macar de mesteri deocamdata n-am obiectii. Mai putin cei care mi-au montat usile d einterior (800.000 lei/usa)
Eu am facut poze cu apartamentul, inainte si acum in timpul renovarii, daca vreti sa vedeti sa imi spuneti, sa le uplodez.

& Poze noi &

Mergi la inceput

Aaaa, Georgi, la mine au pus intai usile si apoi au reparat si gletuit in jur.

& Poze noi &

Mergi la inceput