Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc
Avem si internet acuma urmeaza sa imi gasesc si timp sa navighez..:)) si sa pun poze (ca am facute deja o gramada )
Am vazut si pozele tale, nemary. Super combinatii...rosu cu alb si gips carton, fain...si e si spatiu mare..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bravo fetele.Frumoase poze Mari.
Codruta...in sfarsit. si sa-l stapaniti sanatosi.
Io n-am facut inca poze.Prooomit sa fac.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc fetelor. doar ca vreau sa va spun ca peretii nu sunt albi, sunt crem. din pacate in poze nu ies culorile prea bine

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor,va ca sunteti multe care acum va confruntati ca si mine cu renovarea.Am vazut si niste poze pe care le-ati postat.Intr-adevar superbe.Totusi,vreuna din voi ati avut calciu pe pereti?L-ati scos?Si daca da,a fost greu?Am inteles ca ti se acreste cand e vb de scos calciu.Si..pe langa asta,culori pt.dormitorul mare,ce idei imi puteti da?
Nemary,de unde ai luat perelele pt.ormitorul mare?Sunt f.frumoase.Eu nu stiu ce sa fac.Avem in dormitor o draperie din acelea de ipsos sau de ce o fi.La asa ceva se pot monta si perdele si draperii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Aaa,am uitat.Nemary,usile de la camere cum vi le-ati facut ca au iesit si ele f frumoase.

Mergi la inceput

Si eu am dat un soi de crem pe tavan si se vede alb chiar in realitate .

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am mai pus ceva poze in "primele poze" in albumul Apartament. Acolo voi mai uploda cand apuc..:)))

primele poze

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Acum am reusit sa pun si eu cateva poze din casuta noastra. Va pupic!

http://indra.designit.ro/casa

P.S. Codruta, nu am vazut pozele noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare pentru voi. Cam cat costa renovarea unui ap de 4 camere, 2 bai. Ma refer la manopera pentru gletuit pereti, zugravit, pus faianta, gresie, parchet laminat. Si la fel cam cat sunt materialele. Asa aproximativ, ca sa stiu. Am primit niste preturi de la o firma de constructii si vroiam sa ma mai informez. Multumesc.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Nanna, pozele sunt in albumul Apartament in "primele poze", care apare sub mesaj. Pozele mai noi sunt chiar jos. Phuaiii ce fain a iesit si apartamentul vostru. Super
Dream, preturile la materiale depinde de cat vreti voi sa va intindeti. Pot sa iti spun cam cat ne-a costat pe noi apartamentul cu 3 camere si 2 bai. Manopera, fara instalatii si electrica ne-a costat 74 milioane, iar materialele in jur de 5.000 euro (fara centrala, lumini). Succes!

primele poze

asa crestem noi

Mergi la inceput