Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
Va multumesc
Avem si internet acuma urmeaza sa imi gasesc si timp sa navighez..:)) si sa pun poze (ca am facute deja o gramada )
Am vazut si pozele tale, nemary. Super combinatii...rosu cu alb si gips carton, fain...si e si spatiu mare..
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
georgi75 spune:
Bravo fetele.Frumoase poze Mari.
Codruta...in sfarsit. si sa-l stapaniti sanatosi.
Io n-am facut inca poze.Prooomit sa fac.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
nemary spune:
multumesc fetelor. doar ca vreau sa va spun ca peretii nu sunt albi, sunt crem. din pacate in poze nu ies culorile prea bine
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
nadyana spune:
Fetelor,va ca sunteti multe care acum va confruntati ca si mine cu renovarea.Am vazut si niste poze pe care le-ati postat.Intr-adevar superbe.Totusi,vreuna din voi ati avut calciu pe pereti?L-ati scos?Si daca da,a fost greu?Am inteles ca ti se acreste cand e vb de scos calciu.Si..pe langa asta,culori pt.dormitorul mare,ce idei imi puteti da?
Nemary,de unde ai luat perelele pt.ormitorul mare?Sunt f.frumoase.Eu nu stiu ce sa fac.Avem in dormitor o draperie din acelea de ipsos sau de ce o fi.La asa ceva se pot monta si perdele si draperii?
nadyana spune:
Aaa,am uitat.Nemary,usile de la camere cum vi le-ati facut ca au iesit si ele f frumoase.
codruta_grg spune:
Si eu am dat un soi de crem pe tavan si se vede alb chiar in realitate .
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Am mai pus ceva poze in "primele poze" in albumul Apartament. Acolo voi mai uploda cand apuc..:)))
primele poze
asa crestem noi
nanna spune:
Acum am reusit sa pun si eu cateva poze din casuta noastra. Va pupic!
http://indra.designit.ro/casa
P.S. Codruta, nu am vazut pozele noi!!
dream spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare pentru voi. Cam cat costa renovarea unui ap de 4 camere, 2 bai. Ma refer la manopera pentru gletuit pereti, zugravit, pus faianta, gresie, parchet laminat. Si la fel cam cat sunt materialele. Asa aproximativ, ca sa stiu. Am primit niste preturi de la o firma de constructii si vroiam sa ma mai informez. Multumesc.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
codruta_grg spune:
Nanna, pozele sunt in albumul Apartament in "primele poze", care apare sub mesaj. Pozele mai noi sunt chiar jos. Phuaiii ce fain a iesit si apartamentul vostru. Super
Dream, preturile la materiale depinde de cat vreti voi sa va intindeti. Pot sa iti spun cam cat ne-a costat pe noi apartamentul cu 3 camere si 2 bai. Manopera, fara instalatii si electrica ne-a costat 74 milioane, iar materialele in jur de 5.000 euro (fara centrala, lumini). Succes!
primele poze
asa crestem noi