40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ce harnice sinteti!!! Pai acolo vad o intreaga activitate. (la unele)Uite ca incet, incet, poate se incheaga o mica echipa de "zugravi femei". Eh ce ziceti???? (a fost o gluma si sper sa nu va suparati pe mine).
Aici tot ploua si ma enerveaza rau ca n-am apucat sa-mi port tot echipamentul de vara.Sper sa se incalzeasca vremea. Si la voi totasa urat e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Aici ploua torential.
KUKI, nu ma grabesc eloc la cumparat rechizite, tocmai pentru ca nu vreau sa inceapa scoala.
soni, ai nimerit culoarea?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baaaa oi fi eu toanta (pun dublu sa pun poze da reusescc) numai ca astia mi le-au pus in 2005
deci uitati-va intii la cele 6 din 15 aprilie si ultima(rezultatul) e in14! mai trebuie sa pun perdele si sa sterg si apoi o fac . Pe terasa o sa vedeti Lady Doi care a dat cu var . Unicele nemurdare erau buzele si cum am tatuaj am pus si ruj!!hi hi Restiul il vedeti voi apasind pe next!
Craciunitzo daca te uiti doua čostari mai sus vezi ca m-a ajutat sf ggeorghe(georgeta)
MG de ce sa ne suparam . Ai nevoie??? Dac iti place ce am facut da un bip.
Kuki.......ce zici????

Mergi la inceput

chiar nimeni nu vrea sa vada ce am facut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

soni, lipseste link-ul cu poze

Mergi la inceput

Da bebitu ai dreptate.
www.dropshots.com /soni
mina mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by bebitzu

soni, lipseste link-ul cu poze

bebitzu

bingo! bine-ai venit pe la noi! Esti si tu pe marginea pilniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by soni

chiar nimeni nu vrea sa vada ce am facut!!

soni - bestiale pozele! Nu m-am prins care era culoarea de dinainte si care e aia de dupa, dar tu arati supermishto!

Mergi la inceput

Nema , inaine acu 4 ani era ceva spre verde dupa nu mai stiu ! Iar asta pute de curat da ce culoare e boooh!! da ai vazut pozele lui Lady Doi cu miinile ca varul si buzele rujate!!! Hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Soni, frumoasa culoarea, bravo. Iar tu esti bestiala cocotata pe scara cu cascheta de capitan. De remarcat ca rujul se asorteaza cu culoarea peretilor, semn clar ca esti o lady

Craciunitza, maine e vineri. Unde plecati in week-end-ul asta?

Eu abia astept sa fiu libera sa dorm pana tarziu si sa-mi beau cafeaua in liniste in coltul meu din balcon. Urasc cafeaua de la birou, n-are nici o noima, sau poate eu nu reusesc sa-i dau de gust. As incerca cafeaua aia marocana a lui Nema. Marocana era?

Bebitzu, alunecare lina si definitiva iti doresc. Daca nu intelegi ce vreau sa zic, iti explic maine.

Acu' pup fetele de noapte buna.

Mergi la inceput