40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

kUKI INTRE ROMANI SE CER SFATURI. E ROMAN !!!!!!I-am transmis ca pot sa fiu mama .Nik . i-am transmis ca Alina o tipa de 28 care s-a legat de el (da nu el de ea) e tinara si frumoasa(deh insomma ,adevarul ca era smechera mama, mama!) dar nik . A inchis subiectul si continua sa transmita ca ...... Adrienee fii atenta !! vorbind cu presedinta de la asoc romana care are baieti de virsta asta chiar daca are 44 ani , ridea si zicea ca si ai ei si-au faciu experiente cu mai "mari" dar nici chiar asa.........!!35 -40 mai merge . CINE IL VREA???''Vil trimit pachet express!!si par avion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bre, Soni, e grav ! Eu credeam ca se uita numai dulce la tine si suspina. Caz in care nu trebuie facut nimic-nimic ca-i trece. Da' la tine e grav because tipul se manifesta. Nu stiu ce sfat sa dau !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Soni, nu te framanta prea rau. Las' ca-i trece pana la urma...

In alta ordine de idei, fetelor: ce culori sunt la moda in toamna asta? O sa fiu nasa cand vin in octombrie in tara si inca nu m-am hotarat pe vreo culoare pentru rochie (adevarat ca nici nu am vazut inca una care sa-mi ia ochii).

Daca vreti sa vedeti cateva poze recente -cu zapada mare in iulie, la Mt. Baker- intrati aici:
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/album?.dir=/92c4scd&.view=t
In cateva fotografii apar si marmote iesite la soare.

Laura

Mergi la inceput

Kim222 mina mina da nu am de ce sa scap ca ...tramsmite . Deci...
Kuki magulita ...deh cind zici (transmiti) unuia ca poti sa fii mama ,nici nu poti gindi ca macar il poti invita al o cafea sa -i explici ca viata nu e iluzie!
Mik ce sa-ti spun ? Asta e se pare . O sa-i treaca . SIGUR alta de pe aici in locul meu si-ar face o experienta (numai ce aud eu cind lucrez)!Norocul meu ca nu sint de pe AICI. Am aterizat doar acu 25 de ani (ieri). Deci.....
Spartana si sora lui Hitler cum sint... s-ar putea daca am ocazia sa-l intreb ce grad a avut in....armata (daca a facut-o) hi hi hi!
waw am descoperit ratanul!!!! chestia de pe tastiera unde scrie invio-trimite se ....blocheaza!!!1 hihihihihihihihhi! tembela ca nu-a alta ! GATA ,ARUNC TASTIERA !!!!! Ba nu o curat ca altfel cum ajungeam noi la pag 19????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kuki, mi-a dat dr. ca sa slabesc, mi-a zis: aku ori niciodata!

Soni, era un film pe care sigur l-ai vazut, cu Antony Perkins, Ingrid Bermann si inca un tip - imi scapa numele dar e celebru si el, se numea " Va place Brahms?"

vezi si tu prin filmul ala cite ceva (e si carte) sau da-i-l pustiului sa se uite si el

si mai incearca odata sa editezi mesajul tau, dupa ce apesi pe icoana cu creionash du-te cu sagetile in jos pina nu mai ai loc si incepe cu stersul spatiului de acolo

eu mi-s necajita ca mindra lui fimiu l-a abandonat dupa o vara fierbinte ca cica nu se potrivesc - deh, daca se da si el la minore... (ea trecut cls 10, el trecut anul II)

of of of mai mai mai jale ne lipsea din casa ca n-am avut destula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce inseamna sa-ti gestionezi sentimentele?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Soni, tine-o tot asa si schimbam si capitolul, acum repede, pana nu pleaca Gabi iar in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by soni

Baaaaa, a intrat ratonul lui adrienne si la pag 17 ca e pe jumate goalaaaa!!!!

Comanda un raton pe net si trimite codul de bare pe mail

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Ce inseamna sa-ti gestionezi sentimentele?

Poze

Cu alte cuvinte, tanarul cred ca e capabil la varsta lui sa-si stapaneasca hormonii, nu cred ca pateste cine stie ce in caz de tratare cu refuz.
Altfel de sentimente, intr-adevar nu stiu cat se pot "gestiona" (ce cuvant ! doar am recunoscut ca-s blonda zi), dar nici nu cred ca despre asta e vorba aici.

Mergi la inceput

Hai dati cu suturi ca oricum eu n-am nici o treaba ; da ma distrez cititnd .
cred ca dublez abdominalele!!
pacat ca mie i-mi plac aia "brizzolati" cu fire albe printre cele naturale!! si cam in jur de 50!!deh fiecare cu damblalele lui!
Pacat ca stau numai in casa !!Ca ,cine cauta ...gaseste!1

Mergi la inceput